0

She Flore Gathering

Wie had dat gedacht, een half jaar na de lancering van het platform een She Flore gathering. 50 vrouwen uit de Flore Fam kwamen bijeen om ervaringen te delen, elkaar te supporten, te empoweren en gewoon een gezellige en inspirerende middag te hebben. In deze blog neem ik je mee in alle in’s en out’s van de dag. 

Wat een bijzonder gevoel om in het echt samen te komen en elkaar écht te zien. Dat het een fijne samenkomst zou zijn, dat wisten we van te voren al. Maar alle verwachtingen zijn compleet overstegen. Opgestegen naar cloud 9. Het gevoel van sisterhood was zo sterk en magisch. Ik zou het bijna niet in woorden kunnen uitdrukken. Wat een mooie vrouwen en bijzondere verhalen. Ieder met haar eigen journey en proces, samen in een veilige haven waar alles er mocht zijn.

Een veilige haven is iets waar ik altijd al van heb gedroomd. Dit is iets wat in mijn jeugd heel belangrijk voor mij is geweest en ik wist al heel snel dat ik deze ook zou willen vormen met en voor anderen. Het voelt voor mij als mijn levensmissie om samen met jullie dit te kunnen bieden aan zoveel vrouwen. Dat een veilige haven en een plek als de Flore Fam al zo helend is omdat je echt gezien wordt en elkaar de ruimte geeft. In onze wekelijkse Flore Fam sessies kwam dit al heel erg naar boven. Samenhorigheid, heling en sisterhood. Met het event manifesteerde dit in een fysieke ontmoeting. We hebben gelachen en hier en daar een traan gelaten en alles was precies zoals het moest zijn.

Van chaos in de ochtend om alle puntjes op de i te zetten naar een vrouwencirkel en gezamenlijke meditatie. Je had ons moeten zien rondrennen om de ruimte zo mooi mogelijk te maken. Kristallen slingers vlogen in het rond om vervolgens hun plekje te vinden aan het plafond. De zon scheen door de grote ramen en ze kwamen perfect tot hun recht. Magisch

Om 13:00 kwamen de eerste vrouwen binnen en de ruimte werd langzaam nog meer gevuld met energie en gezelligheid. Sommige vrouwen kwamen samen, anderen alleen en iedereen werd omarmt. Heerlijk om te zien hoe jullie elkaar zo gemakkelijk vonden in gesprek. En hoe we als collectief elkaar vonden in meditatie. Heel even hadden we getwijfeld of we niet wat flessen wijn moesten inslaan. Om lekker samen te borrelen en ontladen. Moet ook kunnen. Maar om zo samen te zijn, puur in de vibratie van onze gezamenlijke energie was zo waardevol. Wellicht in de toekomst een keer een She Flore party waar we met een wat slokken op samen kunnen dansen. 

Ik heb er zo van genoten. Met een voldaan gevoel zijn we met mijn lieve team nog een café ingedoken om even te landen, voetbal te kijken en lekker aards een biertje te drinken. Als dat net zo’n succes was geweest als de gathering, dan was het Nederlands elftal nog in de running. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken. Met een vol hart ben ik mijn bed ingedoken. Ik hoop jullie ook!

Lieve vrouwen, nogmaals, bedankt voor het komen en samen met ons deze energie te delen. Ik kan niet wachten om nog meer van jullie te zien en de space voor jullie te faciliteren om volledig te zijn en alles te omarmen. Het liefste zou ik jullie allemaal in mijn woonkamer hebben. Zie jullie snel, want dit gaan we zeker vaker doen.

Heel veel liefs,
Jessie Jazz

Play Video
Play Video