0

Achteraf gezien leidde al deze kleine stapjes naar mijn gedroomde leven op Ibiza

Soms voel ik mij net een VVV-kantoor, zoveel vragen ontvang ik over mijn leven op Ibiza. Dit laat zien hoeveel mensen hierover dromen. Het ligt een beetje aan de drukte van het seizoen of ik uitgebreid antwoord of vrij summier. Al is de kern van het verhaal: ga van dromen naar doen. Met in dit artikel ook een note to self: blijf je dromen bijstellen.

Afgelopen november organiseerde ik voor het eerst in mijn leven een week retreat. Natuurlijk heb ik inmiddels al honderden retreats van een dag georganiseerd voor One Day Retreat Ibiza, maar een week retreat… dat gaat niet een tandje, maar een heel kunstgebit verder. Zes jaar geleden volgde ik voor het eerst een retreat, al was het meer een zen-weekend. Toch hebben deze drie dagen mijn levenspad totaal veranderd. Na een workshop vind je passie wees alles bij mij in dezelfde richting: ik wilde retreats gaan organiseren. Toen ik mijn doel voor ogen had, zette ik de eerste stapjes. Yin yoga is voor mij van enorme betekenis geweest tijdens mijn rouwproces en leek mij mooi om mee te beginnen. Zo volgde ik een aantal weekenden achter elkaar deze docentenopleiding die voor mij net zo smaakte als de karamelzeezoutrepen van vriend Tony. Verslavend naar meer.

De tweede yogadocentenopleiding koos ik op basis van land, of beter gezegd eiland en zo kwam ik uit bij mijn 200hrs op Gili Meno, vlakbij Bali. Nadien ben ik nooit meer dezelfde geweest. Als een ui werden al mijn lagen afgepeld en ik huilde nog veel meer dan tijdens het snijden van deze knollen. Meerdere keren heb ik op het punt gestaan de handdoek in de ring te gooien, zo zwaar had ik het. Alleen dan dacht ik weer aan mijn doel dat als een ontbijtkoek voor mijn ogen bungelde en zo lukte het om te blijven.

Dat ik retreats van een dag op Ibiza zou gaan geven wist ik toen nog niet, dat kwam pas later. Terugkijkend op deze periode kan ik nu zeggen dat al deze kleine stapjes, uiteindelijk leidde naar mijn gedroomde leven. One Day Retreat Ibiza startte ik samen met mijn vriend, waar we het gat wilde dichten tussen een yogalesje van een uur en een retreat van een week. Ik voelde ook dat ik toen nog niet klaar was voor een meerdaagse retreat, afgelopen jaar was ik dat wel. In november 2021 verwezenlijkte ik mijn grootste droom met Mariposa, de yin & yang retreat op Ibiza.

Hier kon ik al mijn opgedane ervaringen, kennis en inzichten delen met veertien prachtige vrouwen. Ik kon verder floreren, daar waar de one-day retreats stopte en maakte natuurlijk direct plannen voor 2022. Dan organiseer ik Mariposa zowel in mei al in november.

Terugkijkend op vier jaar Ibiza, waar ik zo hard werkte aan mijn gedroomde leven is het nu tijd om te groeien. Ik ga voor het eerst personeel aannemen en stel mijn droom bij. Ooit wil ik mijn eigen retreat locatie en wanneer dat gaat zijn, dat is voor mij niet belangrijk. Ik ben vooral benieuwd naar alle kleine stapjes daarnaartoe.

Ben je nieuwsgierig naar de Mariposa retreat in mei of november op Ibiza? De retraite biedt een mix van yin en yang, stilte en beweging, wetenschap en spiritualiteit. Met o.a. een workshop van een Wim Hof-instructeur, Reiki Group Healing en Yoga Nidra. Bekijk hier het hele programma.

 

Lauri is yogadocente en Reiki master, maar bovenal nuchter, nieuwsgierig en pionier op het gebied van liefde verspreiden. Ervaar een Reiksessie op afstand (megakrachtig), of fysiek als je op Ibiza bent.

Volg haar op Instagram: @nyepimagazine @onedayretreatibiza

She Flore

IN EEN KEER

€800 in één keer.

PER MAAND

6 x €150
(€900)
Play Video
Play Video