0
polaroid2
She_Visits_Logo

personally selected professionals

INNER JOURNEY TO YOUR TRUE SELF

Roots & Wings is een veilige haven voor jouw bewustzijnsontwikkeling. Van expansie tot expressie, zij bieden verschillende innerlijke reizen aan om je te verbinden met je ware natuur.

TRUFFELS AND PERSONAL GROWTH

Of je nu 1 op 1 of voor een groepsretraite kiest, de begeleiding vindt altijd plaats in een ceremoniële en veilige setting. De ervaringen in een ‘sacred Truffle Retreat’ worden niet voor niets life-changing genoemd.

WHY COULD IT BE FOR YOU

Het is een uitnodiging om je leven vorm te geven zoals jij dat echt wil en dus te kiezen wat goed voor jou is. We zien het leven als een pad dat zich ontvouwt richting jouw ware aard.

WHAT DOES IT BRING ME

Je duikt samen met gelijkgestemde een onderwerp in voor een bepaald aantal weken. Truffels werken als een katalysator. Ze kunnen je inzichten, heling, hernieuwde purpose, emotionele doorbraken en spirituele ontwikkeling brengen.

JESSIE'S REVIEW

Het is één van de meest bijzondere dingen die ik ooit heb meegemaakt: mijn truffel reis.  Ik had geen idee wat ik kon verwachten.  Maar Roos heeft mij er zo prachtig en liefdevol doorheen begeleid en dat startte al met de 3 sessies voorafgaand van de truffel sessie.  In de eerste sessie heb ik vooral veel gedeeld over mijn jeugd, ik voelde mij direct veilig en daardoor konden we al snel samen de diepte in. De eerste sessie was al helend en verhelderend waardoor ik steeds duidelijker kreeg waar ik aan zou kunnen werken.  Roos doet dit echt met haar hart en ziel. Ze luistert, prikt door je heen en met een liefdevolle stem kan je altijd weer op haar rekenen.  Ik vind het lastig om met woorden te beschrijven hoe speciaal dit was. Maar tijdens je trip kom je in contact met delen van jezelf waar je je helemaal niet bewust van bent.  Ineens viel alles op zijn plek.  Ik voelde ineens dat alles één is, een diep weten dat alles goed is zoals het is.  Diepe wonden die ik kon helen, linkjes die ik nog nooit had gelegd maar ineens helder werden.  Het was prachtig.  Het is zo belangrijk dat je een sessie doet in de juiste omgeving, met de juiste mensen die echt “de space” voor jou kunnen houden.  Want dat is zo belangrijk als je een psilocybine ceremonie wilt proberen.  En ik durf je met heel mijn hart door te sturen naar Roots & Wings, ik weet zeker dat je naast een prachtige ervaring, ook een waanzinnige coach hebt die je soms even kan bijstaan.  Ik spreek Roos nog steeds en ze krijgt het altijd voor elkaar om mij telkens weer een stap verder te krijgen. 

Klik op een titel om uit te vouwen.

Roots & Wings is een plek om met jouw bewustzijn aan de slag te gaan. In dit retraitecentrum in de Pijp, Amsterdam, kan je verschillende trajecten volgen om je met je ware natuur te verbinden.  Bij Roots & Wings geloven ze in de integratie van alle delen van jezelf; de mooie en meer uitdagende kanten. Het leven is als een pad dat zich ontvouwt richting jouw ware aard. Je wordt uitgenodigd om je leven vorm te geven zoals jij dat echt wil en dus te kiezen wat goed voor jou is. Zij  stellen ook voor om dit met elkaar te doen; we leven dit leven namelijk niet alleen. Als jij behoefte hebt aan een community van mensen die elkaar face to face ontmoeten en op dezelfde weg zijn als jij, join them! Er zijn trajecten in verschillende vormen. Ze zijn 1:1 beschikbaar waar de focus ligt op jou en op wie JIJ bent. Ook bieden ze groepsprojecten aan. Hierbij doe je “deep dive” in een bepaald thema met een groep gelijkgestemde. Voorbeelden van thema’s zijn sisterhood, intuïtie, seksualiteit of mindfulness.
Roos-Veerle is een moderne medicijn vrouw die jou laat verbinden met je eigen medicijn. Dit doet ze niet alleen tijdens haar maandelijks ‘Sacred Truffle Retreats’ maar ook met doorlopende coaching trajecten. Beiden hebben een zeer uit zuiverend en helend effect. 
Wat is een journey bij Roots & Wings? Een journey is de (innerlijke) reis die je aflegt vanaf het punt waar je start tot jou verkozen bestemming. Tijdens de journeys die je bij ons kunt volgen, duik je samen met gelijkgestemde een onderwerp in voor een bepaald aantal weken. Praktisch gezien zijn het cursussen waarin je leert over bijvoorbeeld mindfulness, intimiteit met je bekkengebied of de kracht van de womb.  Zelfontwikkeling hoeft niet altijd zwaar en heftig te zijn. Wij benadrukken het embodiment process van jouw eigen essentie. Hier mag er ook gehoor worden gegeven aan jouw creatieve kant. Het ontdekken waar jij “joy” vandaan haalt. Het gaat niet alleen over expansie maar ook over expressie. Denk aan voice release, free writing, sjamanistisch drummen, schilderen etc. 
Als je nieuwsgierig bent geworden kijk dan vooral even op onze website www.myrootsandwings.nl Als je klaar bent voor expressie & expansie of een deep dive, neem gerust contact hen op. Wil je liever eerst even snuffelen? Boek dan een van de community classes om alvast kennis te maken met wat zij jou kunnen bieden. 

CONNECT WITH

Wil je een sessie boeken? Of heb je een vraag over wat voor opties er zijn voor 1 op 1 coaching? Stuur dan een e-mail naar info@rootsandwings.com.

She Flore

IN EEN KEER

€350 in één keer.

PER MAAND

6 x €65 (€390)

Play Video
Play Video