7 Days
Detox

We are back and bettter.

7 ochtenden, 7 meditaties en 7 sapjes.
Start 9 mei.

Uren
Minuten
Seconden

Onze belofte
Na deze week voel je je fit, helder, energieker, gefocust en in verbinding.
Bye winter blues, hello new beginning!

Wil echt al zoo lang beginnen met dichterbij mezelf komen, echt die kern in. Maar soms is het lastig te beginnen, zeker als alles nieuw is. ❤️
Hoe fijn dat 7 days detox er is, ik vind het altijd zo moeilijk om zelf mijn jaar goed te beginnen dit neemt heel veel last van mijn schouders af
Ik heb me aangemeld! Mega zin in! Ga gelijk stoppen met roken, helemaal klaar mee! Wat top dat jullie dit doen
Ik heb me aangemeld! Mega zin in! Ga gelijk stoppen met roken, | helemaal klaar mee! Wat top dat jullie dit doen
Lieve Jessie, ik heb heel erg genoten van de eerste meditatie. Ik zat met een grote glimlach, heerlijk! Zin in wat nog gaat komen en ben super gemotiveerd!
Wauw wauw wauw lieve Jess.. jouw stem raakte mij tot in het diepste van mijn zijn.. tot tranen geroerd. Ik ben je zo bizar dankbaar. 😊
Wauw wauw wauw dit was mijn aller eerste keer mediteren en ik heb serieus zin in de komende week! Heel goed gedaan
Je hebt me echt uit een negatieve sleur getrokken met de 7 day detox. Heb elke avond weer zin om om 6 uur op te staan. Dankjewel!
Dank je wel! Vooral omdat ik nu de reden heb gevonden om vroeg op te staan. Namelijk voor mezelf.
Ik ga dit weer blijven doen. Was vergeten hoe fijn ik dit vond. Thanks Jessie en de rest van het team van She Flore! 😍
Ik ben zelf niet gewend om te mediteren en kan soms lastig mijn rust erin vinden, maar dit lukte vanochtend goed!
Wat was het een heerlijk moment vanmorgen zeg! Ben mijn dag lang niet zo lekker begonnen, ook het eerste sapje is top en geeft me zo'n energie boost!
Super fijn om zo de dag te starten! Dank je wel lieve Jessie, je doet het Zo goed, je bent een engeltje. Mijn hart gloeide vol liefde tijdens de meditatie.
Bedankt voor dit mooie moment! Voelde echt alsof we met z'n alle onze krachten bundelden. 😍
Wat heerlijk om zo te beginnen. Ik heb gister wat minder nieuws gehad. En nu ben ik oh zo dankbaar dat ik toch heb mee gedaan. Dank je wel
Blij dat we deze meditaties van deze week ook kunnenluisteren echt zit helemaal in een fijne bubbel en die muziek liet me lekker mee bewegen love it haha
Dank je wel voor vanmorgen. Mn zoon van bijna 14 deed ook mee en vond het erg fijn. Zo bijzonder om dit mooie moment met hem te delen.
Wat een fijn begin van de dag! Ik | heb opeens heel veel energie en ben helemaal blij en klaar voor de dag! Dankjewel!
Dankjewel Jessie, je hebt me echt uit een negatieve sleur getrokken met de 7 day detox. Echt een kadootje, heb elke avond weer zin om om 6 uur op te staan. Dankjewel!
Previous
Next

The Basic

7 meditaties en
7 recepten

€50,-

The Organized One

7 meditaties, 7 recepten
en Lifebook.

€75,-

About the Real Great Reset

Als je The Real Great Reset (t.w.v. €950) hebt aangeschaft, stroom je na de 7 Days Detox gelijk in de allereerste Kick-Off Week van She Flore. We hebben deze week gecreëerd om jou de beste tools en lessen mee te geven die jou in staat stellen het verbeterde programma, Transform Your Life 2.0, zo goed mogelijk te starten én er alles uit te halen. Verbinding is alles.
Je krijgt nu, als je dit wil, de kans met een groep te starten waardoor je een liefdevolle stok achter de deur hebt.

Little note for you:

Every now and then
we switch over to feel good cocktails
Just for you, to keep the flirt with life.
A small detox to increase your own potential
Together with hundreds of women
What if you just start?

Life Book

Het is niet zomaar een planner, het is jouw persoonlijke Life Book. Een weekly planner en guide in één. Waar je met verschillende maandelijkse opdrachten, reflecties, visualisaties en persoonlijke verhalen van allerlei inspirerende gastschrijvers kan werken aan het creëren van het leven dat jij wil leiden.

Vol focus, aandacht en intentie.

About the recipes

Annelotte: "Alle recepten in het e-book zijn gebaseerd op no nonsense en zo eenvoudig mogelijk gemaakt dat iedereen ze kan maken! Dit jaar heb ik mijn focus gelegd op bloemig en licht, de vorige detox was earthy en warm. Je hoeft niet bang te zijn voor ingewikkelde recepten want of je nou een keukenprins(es) bent of niet, het belangrijkste is dat jij bij de start van je dag al een bonk groenten binnen krijgt, ha! Dat is instant winnen."

“Alle ingrediënten worden rauw gebruikt. Het enige wat je nodig hebt is een staafmixer, dunschiller, snijplank en een scherp mes. Bij alles wat ik maak of verzin in de keuken kijk ik naar balans, wat doen de kruiden met je, hoe is de smaak en wat heeft je lichaam nodig. Dit betaalbare cocktailmenu aan feel fucking good cocktails bevat een brede variatie aan groenten, kruiden en fruit! Allemaal verkrijgbaar in de supermarkt op de hoek, verras jezelf en blend de bende samen. Mocht je een item niet lusten of een allergie hebben is het heel makkelijk om deze te wisselen voor een veilige optie. Ik wens je heel veel drinkplezier! xxx”

FAQ

Nee, dat hebben we alleen begin dit jaar aangeboden omdat het Life Book net gelanceerd was en de 7 Days Detox kort daarna werd gelanceerd.

Het is altijd tijd om er een frisse wind doorheen te laten waaien. Meedoen aan 7 Days Detox is lief zijn voor je lichaam en je geest! Na deze week voel je je fit, helder, energieker, gefocust en in verbinding. Bye winter blues, hello new beginning! Dat is al reden genoeg.
Daarnaast hebben we weer helemaal ingetuned op wat er nu nodig is. Nieuwe sapjes, nieuwe meditaties. Je kan nog dieper zakken in jezelf.

Nee, alles is nieuw en verbeterd! We hebben op basis van het seizoen en wat er energetisch in de lucht hangt meditaties ontwikkeld. Allemaal in samenspel met de sapjes. Annelotte heeft heerlijke, frisse en fruitige voorjaars sapjes bedacht!

Absoluut! Je kunt op ieder moment de meditaties doen wanneer het jou het beste uitkomt. Stel je moet al om 06.00 uur werken, en je wilt graag ook in de ochtend mediteren, dan raden wij aan de maandag over te slaan en op dinsdagochtend de sessie van maandag terug te kijken. De live sessies blijven twee weken lang beschikbaar om in zijn geheel terug te kijken. Uiteraard vind je de meditaties zelf, na afloop van de 7 Days Detox, ook terug in jouw eigen meditatie map.
Ze zijn forever yours to keep!

Yes! Wel zullen we nu sneller met de meditatie starten. Zodat degene die moet rennen voor werk, dit ook kan doen. Na de meditatie is ruimte voor delen, motivational talk by Jazz en wellicht een kaartje voor de dag.
Ja hoor! We zijn niet zó strict. De sapjes zijn een simpele manier om in iedere geval je dagelijkse hoeveelheid groenten binnen te krijgen. De recepten zijn zo gemaakt dat je minstens twee grote glazen sap hebt. Deze kun je aanvullend aan je reguliere eetpatroon nemen.
Het E-book met recepten sturen we je via de mail op donderdag voor aanvang toe. Zodat je nog genoeg tijd hebt boodschappen te doen.

Super cool dat je meedoet! De donderdag voor de 7 Days Detox week ontvang je het E-receptenboek. Als je de 7 Days Detox hebt aangeschaft, dan heb je vanaf de eerste dag toegang tot de 7 Days Detox pagina in je account. Via deze weg krijg je toegang tot de meditaties. Na afloop van de week, worden de meditaties in je map “meditaties” geplaatst.

Wat goed dat je overweegt te beginnen! De meditaties zijn echt voor iedereen. Voor de één is het in het begin al makkelijk, al is het voor de meeste beginners soms echt even wennen. Dit is helemaal oke. Je gaat leren te ervaren zonder te denken, je gaat voelen en wordt opmerkzaam van dat wat er in je lijf gebeurt. Dit kan gelijk zijn en soms pas later. Het enige juiste antwoord is, het is oefenen en doen. Het feit dat je het nu samen gaat doen werkt heel erg motiverend en stimulerend. Ook jij kunt dit!
De meditaties duren ongeveer 20 minuten. Iets langer dan de vorige keer zodat je tijd en ruimte hebt er goed in te komen.
De recepten zijn helemaal gluten en dairy vrij. Alle vocht ingrediënten kun je makkelijk vervangen door water of product wat jij lekker vindt.
Annelot is van het gemak! Alle recepten kunnen met alleen een staafmixer worden gemaakt. Heb je een blender? Geen probleem natuurlijk.
Ja! Vanaf 15 mei gaat Transform Your Life 2.0 lopen. We hebben afgelopen maanden hard gewerkt om het programma sterk te verbeteren. De lessen, de inhoud maar ook een Kick Off week gemaakt zodat je de eerste 7 dagen iedere dag met elkaar live bent. In deze week leer je hoe je het meeste uit het programma kunt halen en leer je tricks en tools om je transformatie goed te integreren in je dagelijkse leven.

What do you need?