Over ons

Onze droom: duizenden vrouwen in hun werkelijke vrouwelijke kracht zetten.

Hoe het begon…

Het verhaal achter She Flore

“Het was 2020. Mijn agenda was leeg. Ik liep al jaren rond met het verlangen om een beweging van bewustzijn te creëren, maar ik kwam er nooit aan toe er echt voor te gaan zitten. Tot die ene nacht, toen het hele concept van She Flore in één keer door kwam.

Ik was toen zelf al 7 jaar bezig met zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik ben dit pad ingeslagen omdat ik voor een keuze stond: voor altijd vluchten voor mijn verleden, of mijn grootste pijn aangaan. Ik koos het tweede. En er ging een wereld voor me open.

Sinds dat moment begon alles zich te ontvouwen. Ik vond een nieuwe vorm van vertrouwen. In mezelf, maar vooral in het leven. Ik weet dat ik altijd opgevangen wordt – ook in moeilijke tijden. En dat gevoel gun ik iedereen! Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen dichter bij deze manier van leven te brengen. Vanuit dat gevoel is She Flore ontstaan.”

Onze waarden

Hier staan wij voor

  • Liefde & Verbinding – She Flore is een veilige haven waar je altijd op terug kunt vallen.
  • Daadkracht – Jij bent degene die het uiteindelijk moet doen. Wij geloven in 100% verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Daar word jouw kracht ontketend.
  • Veiligheid & Integriteit – She Flore is een plek waar vrouwen hun ziel blootleggen. Daarom staat betrouwbaarheid bij ons op #1.
  • Speels & Magie – We hoeven het leven (en onszelf) niet altijd zo serieus te nemen. Let’s have some fun!
EEN PLEK VOOR

Diepe transformatie

Our mission

Wat ons drijft

Wij willen zoveel mogelijk vrouwen helpen het leven van hun wildste dromen te manifesteren – op elk gebied!

She Flore geeft je de tools om ultieme vrijheid te ervaren, zodat jij alles uit het
leven kunt halen.

My letter to you

Lees Jessie's Brief

Ik ben Jessie, de oprichter van She Flore.

Noem het een roeping, een diep verlangen, een levensmissie – She Flore riep mijn naam al jaren. Als jong meisje keek ik naar de wereld en verbaasde ik me over hoe “de grote mensen” met elkaar omgingen. Ik voelde me hier totaal niet op mijn plek. Toen voelde ik me daar alleen in, maar inmiddels weet ik dat er velen met mij zijn. Zoveel van ons kampen met burn-out, depressie of andere klachten, omdat we op een manier leven die niet bij ons past.

Ik geloof dat we in een hele bijzondere tijd leven waar het nieuwe het oude zal vervangen. Waar we samen een nieuwe aarde gaan creëren.  En die verandering begint bij onszelf. Maar ook al werkt de oude manier niet meer, het is doodeng om je eigen demonen aan te kijken. Om je waarheid te spreken. Maar uit eigen ervaring weet ik dat daar het goud ligt. De mooiste bloemen groeien het dichtst bij de rand van het ravijn.

She Flore is de plek waar je deze innerlijke transformatie aan kunt gaan. Soms met een liefdevolle schop onder je kont, soms met zachte woorden van vertrouwen.

Waar je het niet alleen hoeft te doen, maar met een groep sisters hetzelfde proces doormaakt. Waar je de magie ervaart van onze verbinding. Je kunt laten dragen, je kwetsbaar kunt opstellen. En naast deze vrouwelijke principes leer je ook je eigen shit fixen. Het is een dans tussen beiden. En wanneer je deze dans aangaat, creëer je een leven dat je wildste dromen overstijgt.

Open jezelf voor de magie. Gun jezelf dat prachtige leven dat jij verdient. Stap samen met ons door de angst en ik beloof je dat je wordt opgevangen.
Met heel mijn hart,

Mijn boodschap en mijn wens voor jou. Recht uit mijn hart.

Begin je reis

Wil je DE MAGIE VAN HET LEVEN weer ervaren?

Maandelijks membership

Voor vrouwen zoals jij

For women, by women

Meet the team

Niemand creëert alleen. She Flore wordt gerund door een team warme, gepassioneerde en krachtige vrouwen, die allemaal hun eigen pad hebben gelopen en andere vrouwen willen aanmoedigen hetzelfde te doen.

@jessiejazzvuijk

Founder

Jessie Jazz Vuijk

Het is Jessie’s missie om vrouwen te inspireren om voor hun wildste dromen te gaan en hun hart te openen voor de kracht die al in hen leeft. Zodra je haar ziet, verzacht je automatisch. Met haar open blik en de liefde die ze uitstraalt creëert ze een veilige omgeving waar je kunt thuiskomen, maar ook uitgedaagd wordt. Ze leidt She Flore met een intuïtieve aanpak, waardoor ze altijd precies weet welke thema’s nu leven bij onze members. Met haar creatieve visie daagt Jessie het team keer op keer uit om She Flore elke dag beter te maken.

@chantalnolte.nl

integrator

Chantal Nolte

Chantal is onze onmisbare Integrator. Als strategische rechterhand van Founder Jessie Jazz behoudt zij laser focus op zowel de lange- als kortetermijnstrategie binnen She Flore. Waarom? Zodat creator, of in Chantals woorden “changemaker”, Jessie iedere dag opnieuw kan doen waar zij het allerbeste in is en daar ook het meest gelukkig van wordt: creëren. Ideeën kunnen niet groot genoeg zijn – “Alles is mogelijk.” En ontstaat er een nieuw project? Dan werkt Chantal dit uit tot een concreet businessplan waardoor het hele team exact weet waar zij mee aan de slag kunnen.

Chantal bewaakt de visie van She Flore en houdt bij alles wat zij doet de visie van Jessie voor ogen.

Ze gaat nauwkeurig te werk met haar analytische brein, en laat daarnaast haar intuïtie spreken. Chantal heeft hart voor wat ze doet en dat zie (en voel) je overal in terug. De rol van integrator is Chantal dan ook op het lijf geschreven!

@lydianijhof_com

online business bouwer

Lydia Nijhof

Lydia is de Online Business Bouwer van She Flore. Door processen te optimaliseren én te automatiseren zorgen we voor veel tijdsbesparing binnen het team en maken we de klantreis voor onze members zo optimaal mogelijk. Lydia houdt alle processen nauw in de gaten en ziet er op toe dat het team niets over het hoofd ziet. Deze getalenteerde vrouw werkt met precisie en oog voor detail.

Ook de online leeromgeving is door Lydia gebouwd en om onze lieve members te citeren: “WAUW kippenvel. Wat super gaaf, duidelijk en zo mooi. Complimenten” of “Wauw, jeetje wat hebben jullie iets BIZAR moois gemaakt van de leeromgeving!! Dikke complimenten”.

Met andere woorden: Lydia knows how to roll!

@tinamoolenaar

Social Creative

Tina Moolenaar

Tina is onze creatieve duizendpoot. Zij verzorgt de mooie teksten en beelden die je op de socials van She Flore ziet. Ook zorgt ze ervoor dat content voor Flore Fam er elke maand weer fantastisch uitziet, zodat onze members alles hebben om te floreren. Ze doet haar werk met enorm veel liefde, en staat altijd klaar om een nieuw idee uit te werken. Ze is een zorgzaam en creatief mensen-mens met ontzettend veel in haar mars, die als geen ander aanvoelt wat ons merk nodig heeft.

@tanterenske

CUSTOMER CARE

Renske van Zundert

Renske, de vrouw die iedere dag voor jou klaarstaat via mail, Instagram én onze online community: Circle. Renske weet als “OG” Flore Fam member als geen ander wat onze vrouwen nodig hebben. Ze vertegenwoordigt de Flore Fam vrouw – ze leest jouw bericht en geeft het team door wat jij nodig hebt en stelt voor hoe we dit kunnen verwezenlijken. Op deze manier weten wij altijd dat we niet alleen vóór onze members creëren, maar vooral mét.

Daarnaast beantwoordt zij natuurlijk iedere dag de mails en DM’s die She Flore ontvangt en helpt ze jou verder op weg tijdens jouw Flore Fam Journey.

Renske weet in alles wat zij doet haar warmte en liefdevolle blik op de wereld te verwikkelen en is niet meer weg te denken binnen team She Flore.

Want more?

Volg ons

Insta
Gram

Tik
Tok

Podcast