Over ons

Onze droom: duizenden vrouwen leren verbinden met hun authentieke vrouwelijke (oer)kracht.

Hoe het begon…

Het verhaal achter She Flore

“Het was 2020. Mijn agenda was leeg. Ik liep al jaren rond met het verlangen om een beweging van bewustzijn te creëren, maar ik kwam er nooit aan toe er echt voor te gaan zitten. Tot die ene nacht, toen het hele concept van She Flore in één keer doorkwam.

Ik was toen zelf al 7 jaar bezig met zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik ben dit pad ingeslagen omdat ik voor een keuze stond: voor altijd vluchten voor mijn verleden, of mijn grootste pijn aangaan. Ik koos het tweede. En er ging een wereld voor me open.

Sinds dat moment begon alles zich te ontvouwen. Ik vond een nieuwe vorm van vertrouwen. In mezelf, maar vooral in het leven. Ik weet dat ik altijd opgevangen wordt – ook in moeilijke tijden. En dat gevoel gun ik iedereen! Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen dichter bij deze manier van leven te brengen. Vanuit dat gevoel is She Flore ontstaan.”

Onze waarden

Hier staan wij voor

  • Verbinding – We zijn in verbinding met onszelf, met elkaar als team, met de vrouwen in de Flore Fam, met anderen om ons heen, én met onze eigen individuele missies. We versterken elkaar, helpen elkaar groeien en we weten waar onze natuurlijke grenzen liggen.
  • Verantwoordelijkheid nemen – Wij begrijpen dat we onze eigen problemen zelf creëren. En we zijn dan ook bereid om naar onze eigen pijn te kijken en hier 100% verantwoordelijkheid voor te nemen. Op alle gebieden in ons leven. Je kunt er namelijk zelf iets aan doen. Daar wordt je kracht ontketend.
  • Dé brug voor vrouwen – Wij zijn de liefdevolle brug voor vrouwen naar hoe hun leven er ook uit kan zien. We schudden vrouwen wakker, maken ze bewust en geven ze het gevoel dat ze gedragen worden door de andere vrouwen om hen heen zodat ze zelf om hulp durven te vragen. Dit brengt ons verder als collectief.
  • Liefdevol onze waarheid spreken – We durven die dingen aan het licht te brengen die door anderen niet uitgesproken durven te worden, maar wel gedacht worden. Hier ligt onze kracht.
DE PLEK VOOR

Diepe transformatie

Our mission

Wat ons drijft

Het is de missie van She Flore om vrouwen te leren verbinden met hun authentieke vrouwelijke (oer)kracht, zodat er balans ontstaat tussen de masculiene en feminiene energie in haarzelf en zo ook in haar leven.

She Flore geeft jou de tools om hét maximale uit jouw leven te halen, en daarmee hét maximale uit jezelf.

My letter to you

Lees Jessie's Brief

Ik ben Jessie, de founder van She Flore.

Noem het een roeping, een diep verlangen, een levensmissie – She Flore riep mijn naam al jaren. Als jong meisje keek ik naar de wereld en verbaasde ik me over hoe "de grote mensen" met elkaar omgingen. Ik voelde me hier totaal niet op mijn plek. Toen voelde ik me daar alleen in, maar inmiddels weet ik dat er velen met mij zijn. Zoveel van ons kampen met burn-out, depressie of andere klachten, omdat we op een manier leven die niet bij ons past.

Ik geloof dat we in een hele bijzondere tijd leven waar het nieuwe het oude zal vervangen. Waar we samen een nieuwe aarde gaan creëren. En die verandering begint bij onszelf. Maar ook al werkt de oude manier niet meer voor jou, het is doodeng om je eigen demonen aan te kijken. Om je waarheid te spreken. Maar uit eigen ervaring weet ik dat daar het goud ligt. De mooiste bloemen groeien het dichtst bij de rand van het ravijn.

She Flore is dé plek waar je deze innerlijke transformatie aan kunt gaan. Soms met een liefdevolle schop onder je kont, soms met zachte woorden van vertrouwen.

Waar je het niet alleen hoeft te doen, maar met een groep vrouwen die hetzelfde proces doormaakt. Waar je de magie ervaart van verbinding. Waar je je kunt laten dragen, je kwetsbaar kunt opstellen. En naast deze vrouwelijke principes leer je ook je eigen shit te fixen. Het is een dans tussen beide. En wanneer je deze dans aangaat, creëer je een leven dat je wildste dromen overstijgt.

Open jezelf voor de magie. Gun jezelf dat prachtige leven dat jij verdient. Stap samen met ons door de angst en ik beloof je dat je wordt opgevangen.
Met heel mijn hart,

Mijn boodschap en mijn wens voor jou. Recht uit mijn hart.

Begin je reis

Wil je HéT MAXIMALE UIT HET LEVEN halen?

Maandelijks membership

Voor vrouwen zoals jij

For women, by women

Meet the team

Niemand creëert alleen. She Flore wordt gerund door een team warme, gepassioneerde en krachtige vrouwen, die allemaal hun eigen pad hebben gelopen en andere vrouwen willen aanmoedigen hetzelfde te doen.

@jessiejazzvuijk

Founder

Jessie Jazz Vuijk

Jessie Jazz – inspirator, spreker, verbinder en founder van het online platform She Flore. Het is haar missie om wereldwijd vrouwen te leren hoe zij hun authentieke vrouwelijke oerkracht kunnen belichamen én uitdragen, zodat er balans ontstaat tussen de masculiene en feminiene energie in haarzelf en zo ook in haar leven.

Jessie creëert een unieke, veilige omgeving waar vrouwen thuis kunnen komen, gezien en gehoord worden, en ook uitgedaagd worden om het nodige werk te doen. Jessie is “the queen of routine” en met haar hulp, kennis en ervaring zetten de Flore Fam members een routine neer die vóór hen zal gaan werken. Ze krijgen meer vertrouwen in het leven en in zichzelf, en ze maken tijd vrij in hun leven voor dat wat voor hen écht belangrijk is. En dit alles binnen de warme familie van She Flore. Met haar visionaire blik en het volgen van haar hart maakt zij met She Flore impact in deze snel veranderende wereld.

@chantalnolte.nl

integrator

Chantal Nolte

Chantal is onze onmisbare integrator. Als strategische rechterhand van Founder Jessie Jazz behoudt zij laser focus op zowel de lange- als kortetermijnstrategie binnen She Flore. Waarom? Zodat creator, of in Chantals woorden “changemaker”, Jessie iedere dag opnieuw kan doen waar zij het allerbeste in is en daar ook het meest gelukkig van wordt: creëren. Ideeën kunnen niet groot genoeg zijn – “Alles is mogelijk”. En ontstaat er een nieuw project? Dan werkt Chantal dit uit tot een concreet businessplan waardoor het hele team exact weet waar zij mee aan de slag kan.

Chantal bewaakt de visie van She Flore en houdt bij alles wat zij doet de visie van Jessie voor ogen.

Ze gaat nauwkeurig te werk met haar analytische brein, en laat daarnaast haar intuïtie spreken. Chantal heeft hart voor wat ze doet en dat zie (en voel) je overal in terug. De rol van integrator is Chantal dan ook op het lijf geschreven!

@elivadonl

Technisch Marketing Strateeg

Eline Van Doorn

Eline, ook wel technisch expert binnen SheFlore.

Geen automatisering is haar te gek en geen stuk software te ingewikkeld. Eline en haar team verzorgen de beste, snelste en meest efficiënte systemen – van websites en online leeromgevingen tot alle mails die worden verzonden; they know how to roll.

Deze getalenteerde duizendpoot heeft de unieke gave om de ‘abracadabra’ van de techniek begrijpelijk te maken en steekt stoffige woorden en systemen in een chique designer jas.

“Niets is onmogelijk” en vraag je “Hoe gaan we dat doen?”, dan kijkt iedereen meteen haar kant op. Liefdevol, ongekend snel en eindeloos krachtig. Het is bijna onmogelijk om niet van deze vrouw te gaan houden.

@tinamoolenaar

Social Creative

Tina Moolenaar

Tina is onze creatieve duizendpoot. Zij verzorgt de mooie teksten en beelden die je op de socials van She Flore ziet. Ook zorgt ze ervoor dat content voor de Flore Fam er elke maand weer fantastisch uitziet, zodat onze members alles hebben om te floreren. Ze doet haar werk met enorm veel liefde, en staat altijd klaar om een nieuw idee uit te werken. Ze is een zorgzaam en creatief mensen-mens met ontzettend veel in haar mars, die als geen ander aanvoelt wat ons merk nodig heeft.

@tanterenske

PERSONAL ASSISTANT

Renske van Zundert

Renske, de vrouw die iedere dag voor jou klaarstaat via mail, Instagram én onze online community: Circle. Renske weet als “OG” Flore Fam member als geen ander wat onze vrouwen nodig hebben. Ze vertegenwoordigt de Flore Fam vrouw – ze leest jouw bericht en geeft het team door wat jij nodig hebt en stelt voor hoe we dit kunnen verwezenlijken. Op deze manier weten wij altijd dat we niet alleen vóór onze members creëren, maar vooral mét.

Daarnaast beantwoordt zij natuurlijk iedere dag de mails en DM’s die She Flore ontvangt en helpt ze jou verder op weg tijdens jouw Flore Fam Journey.

Renske weet in alles wat zij doet haar warmte en liefdevolle blik op de wereld te verwikkelen en is niet meer weg te denken binnen team She Flore.

@mariekevdwesten

Community manager

Marieke van der Westen

Als Community Manager is Marieke de verbindende factor tussen She Flore en de Flore Fam. Marieke brengt de ideeën en dromen van de Flore Fam vrouwen tot leven en geeft hen de stem die zij verdienen. “De Flore Fam is het kloppende hart van alles wat we doen. Samen willen we groeien, verbinden en floreren.” Marieke staat op de juiste plek. Ze weet exact wat ze doet en doet het op de allerbeste, meest liefdevolle manier. Vanuit het zonnige Barcelona verbindt zij eindeloos met de vrouwen in Nederland (en daarbuiten) en zorgt zij ervoor dat daar waar behoefte aan is wordt vervuld.

Marieke is er voor jou. Ze is familie. En we kunnen ons geen She Flore meer voorstellen zonder haar.

Want more?

Volg ons

Insta
Gram

Tik
Tok

Podcast