Over ons

Onze droom: duizenden vrouwen in hun werkelijke vrouwelijke kracht zetten.

Hoe het begon…

Het verhaal achter She Flore

“Het was 2020. Mijn agenda was leeg. Ik liep al jaren rond met het verlangen om een beweging van bewustzijn te creëren, maar ik kwam er nooit aan toe er echt voor te gaan zitten. Tot die ene nacht, toen het hele concept van She Flore in één keer door kwam.

Ik was toen zelf al 7 jaar bezig met zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik ben dit pad ingeslagen omdat ik voor een keuze stond: voor altijd vluchten voor mijn verleden, of mijn grootste pijn aangaan. Ik koos het tweede. En er ging een wereld voor me open.

Sinds dat moment begon alles zich te ontvouwen. Ik vond een nieuwe vorm van vertrouwen. In mezelf, maar vooral in het leven. Ik weet dat ik altijd opgevangen wordt – ook in moeilijke tijden. En dat gevoel gun ik iedereen! Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen dichter bij deze manier van leven te brengen. Vanuit dat gevoel is She Flore ontstaan.”

Onze waarden

Hier staan wij voor

  • Liefde & Verbinding – She Flore is een veilige haven waar je altijd op terug kunt vallen.
  • Daadkracht – Jij bent degene die het uiteindelijk moet doen. Wij geloven in 100% verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Daar word jouw kracht ontketend.
  • Veiligheid & Integriteit – She Flore is een plek waar vrouwen hun ziel blootleggen. Daarom staat betrouwbaarheid bij ons op #1.
  • Speels & Magie – We hoeven het leven (en onszelf) niet altijd zo serieus te nemen. Let’s have some fun!
EEN PLEK VOOR

Diepe transformatie

Our mission

Wat ons drijft

Wij willen zoveel mogelijk vrouwen helpen het leven van hun wildste dromen te manifesteren – op elk gebied!

She Flore geeft je de tools om ultieme vrijheid te ervaren, zodat jij alles uit het
leven kunt halen.

My letter to you

Lees Jessie's Brief

Ik ben Jessie, de oprichter van She Flore.

Noem het een roeping, een diep verlangen, een levensmissie – She Flore riep mijn naam al jaren. Als jong meisje keek ik naar de wereld en verbaasde ik me over hoe “de grote mensen” met elkaar omgingen. Ik voelde me hier totaal niet op mijn plek. Toen voelde ik me daar alleen in, maar inmiddels weet ik dat er velen met mij zijn. Zoveel van ons kampen met burn-out, depressie of andere klachten, omdat we op een manier leven die niet bij ons past.

Ik geloof dat we in een hele bijzondere tijd leven waar het nieuwe het oude zal vervangen. Waar we samen een nieuwe aarde gaan creëren.  En die verandering begint bij onszelf. Maar ook al werkt de oude manier niet meer, het is doodeng om je eigen demonen aan te kijken. Om je waarheid te spreken. Maar uit eigen ervaring weet ik dat daar het goud ligt. De mooiste bloemen groeien het dichtst bij de rand van het ravijn.

She Flore is de plek waar je deze innerlijke transformatie aan kunt gaan. Soms met een liefdevolle schop onder je kont, soms met zachte woorden van vertrouwen.

Waar je het niet alleen hoeft te doen, maar met een groep sisters hetzelfde proces doormaakt. Waar je de magie ervaart van onze verbinding. Je kunt laten dragen, je kwetsbaar kunt opstellen. En naast deze vrouwelijke principes leer je ook je eigen shit fixen. Het is een dans tussen beiden. En wanneer je deze dans aangaat, creëer je een leven dat je wildste dromen overstijgt.

Open jezelf voor de magie. Gun jezelf dat prachtige leven dat jij verdient. Stap samen met ons door de angst en ik beloof je dat je wordt opgevangen.
Met heel mijn hart,

Mijn boodschap en mijn wens voor jou. Recht uit mijn hart.

Begin je reis

Wil je DE MAGIE VAN HET LEVEN weer ervaren?

Maandelijks membership

Voor vrouwen zoals jij

For women, by women

Meet the team

Niemand creëert alleen. She Flore wordt gerund door een team warme, gepassioneerde en krachtige vrouwen, die allemaal hun eigen pad hebben gelopen en andere vrouwen willen aanmoedigen hetzelfde te doen.

@jessiejazzvuijk

Founder

Jessie Jazz Vuijk

Het is Jessie’s missie om vrouwen te inspireren om voor hun wildste dromen te gaan en hun hart te openen voor de kracht die al in hen leeft. Zodra je haar ziet, verzacht je automatisch. Met haar open blik en de liefde die ze uitstraalt creëert ze een veilige omgeving waar je kunt thuiskomen, maar ook uitgedaagd wordt. Ze leidt She Flore met een intuïtieve aanpak, waardoor ze altijd precies weet welke thema’s nu leven bij onze members. Met haar creatieve visie daagt Jessie het team keer op keer uit om She Flore elke dag beter te maken.

@demarlieke

BUSINESS MANAGER

Marlieke Beijaert

Marlieke is de vertaler van de visie van She Flore en leidt het reilen en zeilen van het bedrijf. Dankzij haar aansturing kan het team samen de ultieme klantbeleving leveren. Naast haar down-to-earth skills zoals organiseren, overzicht behouden, doelen bewaken en enthousiasmeren, is Marlieke ook intuïtief sterk. Ze doet regelmatig business readings voor She Flore, waarbij ze de energie leest en gidst welke kant het bedrijf het beste op kan gaan. Met haar warme karakter brengt ze mensen bij elkaar en stelt ze je direct op je gemak.

@jorienhaubrich

BUSINESS Strateeg

Jorien Haubrich

Jorien is het adviesorgaan en bedrijfsmoeder van She Flore. Ze kijkt vanuit adelaarsblik mee naar de missie, visie, en cijfers. Door haar ervaring als business coach weet ze precies in te zoomen op de juiste stukken, en dit te linken aan de juiste strategie. Wanneer je met haar in gesprek gaat vliegen de diepgaande vragen je om de oren, zodat je echt naar de kern kunt gaan. Het is haar missie om vanuit liefde, eerlijkheid en betrokkenheid het beste pad uit te stippelen voor het bedrijf, zodat ons team en onze leden kunnen vliegen.

@tinamoolenaar

Social Creative

Tina Moolenaar

Tina is onze creatieve duizendpoot. Zij verzorgt de mooie teksten en beelden die je op de socials van She Flore ziet. Ook zorgt ze ervoor dat content voor Flore Fam er elke maand weer fantastisch uitziet, zodat onze members alles hebben om te floreren. Ze doet haar werk met enorm veel liefde, en staat altijd klaar om een nieuw idee uit te werken. Ze is een zorgzaam en creatief mensen-mens met ontzettend veel in haar mars, die als geen ander aanvoelt wat ons merk nodig heeft.

@brenvdt

CUSTOMER CARE

Brenda van der Toorn

Brenda is onze engel van de klantenservice. Ze voelt precies aan wat onze members nodig hebben en hoe ze hier het beste op kan inspelen. Ook trekt ze bij ons team aan de bel als er verbeteringen te behalen zijn voor onze leden. Door haar vrolijke uitstraling is Brenda altijd het zonnetje in huis – en in jouw mailbox! Als moeder van twee weet ze van aanpakken, en staat elke week klaar om alle vragen, feedback en andere klantberichten met liefde te beantwoorden.

Want more?

Volg ons

Insta
Gram

Tik
Tok

Podcast