Nieuw: Transform Your Life Presents:

We hebben als extra verdieping op Transform Your Life de community week toegevoegd. Een week lang word je dagelijks klaargestoomd in livesessies via Zoom om het maximale uit de komende reis van zes maanden te halen. Het mooiste is, je hoeft het niet alleen te doen!

Je krijgt de kans om Transform Your Life 2.0 te starten samen met gelijkgestemden. Waarom?
Er ontstaat zo veel kracht uit het samen doen, weten dat je niet alleen bent en kunt delen vanuit kwetsbaarheid. Het afgelopen 1,5 jaar heeft ons heel veel waardevolle inzichten gegeven hoe helend het is als er in groepen gedeeld wordt.

vrouwencirkel & introductie

dag 1
30 mei

workshop: intenties

dag 2
31 mei

workshop: planning

dag 3
1 juni

live
sessie

dag 4
2 juni

workshop: weerstand

dag 5
3 juni

stel al je vragen

dag 6
4 juni

workshop: visualisatie

dag 7
5 juni

Join the second wave! 18 september om 20:00 uur is de kick-off van de community week.
Op maandag 19 september starten we om 06:30 uur tegelijkertijd met Transform Your Life.

the CHANGE
you are about to make

the investment

The gift that keeps on giving. Alles wat je in jezelf investeert, krijg je terug.

FAQ

Voel jij je wel eens onzeker? Denk je dat je meer uit het leven kunt of wil halen? Voel jij je wel eens niet begrepen? Zou je meer controle en inzicht willen hebben op je emoties? Vraag jij je wel eens af of je de juiste keuzes hebt gemaakt? Wil je meer zelfliefde ervaren? Ik wil krachtiger en zekerder zijn. Ik maak graag bewuste keuzes.

Heb jij drie keer of vaker een vraag met ‘ja’ beantwoord? Dan is Transform Your Life zeker wat voor jou.
Wat fijn dat je Transform Your Life al hebt gevolgd. Hopelijk heb je er veel uitgehaald! Het is niet de bedoeling het programma nog een keer te volgen, het is namelijk hetzelfde programma maar met een upgrade. De teksten en uitleg zijn verbeterd en de community week is eraan toegevoegd. Heb jij toch behoefte aan verbinding en verdieping, dan raden we je aan om lid te worden van de Flore Fam. Dit is onze online community waar we met z’n allen samenkomen voor live sessies met inspirerende gasten, maanrituelen en healing sessies.
Nee, je kan niet de volledige community week op een later moment doen. Het is namelijk wel de bedoeling dat je er daadwerkelijk bij bent. Tuurlijk kan je op de dag zelf dingen terugkijken, mocht je echt iets missen, maar het is het krachtigst als je overal live bij bent! Anders kun je je aanmelden voor de volgende instroom in september.
Dit is niet erg want je kan het terugkijken. Het is wel het fijnst als je bij zoveel mogelijk momenten erbij bent. Dit is de kracht van het samen doen!
Ja, je kan ze terugkijken via jouw She Flore account.
De eerstvolgende community week begint 29 mei daarna is 18 september 2022 de volgende.
Het programma heeft een overall upgrade gekregen. De teksten en uitleg zijn allemaal verbeterd. De video’s en meditaties zijn hetzelfde gebleven.
Nee hoor, je kan nog steeds op ieder moment beginnen met TYL. Echter, hebben we de community week niet voor niets als verdieping aan het programma toegevoegd. Tijdens de 7 Days Detox hebben we gemerkt wat voor effect het samen doen heeft op de persoonlijke ervaring. Het is stimulerender, krachtiger en je kan op elkaar terug vallen. We gaan werken met een buddy systeem, wat zorgt voor extra support als je dit nodig hebt.
Niet veel! Een journal (bijvoorbeeld deze) en internet.
Op dit moment niet, we werken er wel hard aan dit in de toekomst te veranderen!
Ja, los van de Flore Fam groep komt er ook een telegram groep per Community Week met alle vrouwen en Jessie
Nee, je bent niet direct lid van de Flore Fam. Wil je meer verdieping en van verschillende healing sessies proeven? Dan kan je je hier los voor aanmelden. Dit is trouwens niet nodig voor TYL, wel een mooie aanvulling!
Nee, je hebt 7 maanden toegang tot de content. Dat zijn de 6 maanden voor de 6 modules en een extra maand speling. Mocht je het toch niet afkrijgen, dan kan je altijd nog verlengen!
Ja zeker, mocht het niet lukken in 7 maanden dan kan je maanden bijkopen voor € 50 per maand verlenging.
Je wordt voorbereid hoe je jouw transformatie reis zo succesvol mogelijk kan laten verlopen. Je krijgt allerlei tips and trics. Al is de grootste meerwaarde de verbinding en kracht die je voelt als je het samen doet. Je staat in contact met gelijkgestemde vrouwen, er is een gevoel van veiligheid en openheid en je hebt een support system waar je op kan terugvallen als dit nodig hebt. In een week word je dagelijks klaargestoomd in zoom sessies voor de komende 6 maanden en je wordt door prachtige opdrachten en live sessies begeleid. Waardevolle tools en de kracht van verbinding dus!
Transform Your Life is een online programma van zes maanden lang. Het programma is zeven maanden beschikbaar omdat een consequent ritme beter is om de transformatie te stimuleren. Als je na zeven maanden toch niet klaar bent, kun je voor €50 per maand extra tijd bijkopen. Transform Your Life is onderdeel van She Transforms, de algemene plek waar je meerdere cursussen kunt volgen.
The Flore Fam is onze online community en healing pack. Je krijgt toegang tot een veilige omgeving waar je mag en kan leren. Twee keer in de maand hosten we een webinar met een inspirerende gast en Jessie, krijg je elke maand een sterke healing sessie en doen we samen maanrituelen. Je wordt onderdeel van een community waardoor je elkaar motiveert en inspireert om “het werk” te doen. Onze vrouwen ervaren dat ze gedragen, gezien en gehoord worden. Naast de webinars krijg je ook toegang tot het forum, inspiratie video’s en een actieve Telegram groep. Dit is een doorlopend abonnement van €50 per maand en is maandelijks opzegbaar.

She Transforms is de plek waar je verschillende online programma’s kunt doorlopen waaronder het programma Transform Your Life. Dit programma duurt zes maanden (je hebt zeven maanden de tijd) en is een transformerende cursus die jou in je kracht zet. Dit is geen abonnement, en TYL kun je niet opzeggen.

She Transforms werkt nog beter als je het samen doet. Daarom hebben we aan Transform Your Life een nieuw bedachte community week toegevoegd. Hierdoor zie, voel en ervaar je dat je er niet alleen voor staat. Wil je nog meer verbinding? Dan raden we je aan om ook onderdeel te worden van The Flore Fam. Deze community is echt een warme familie waarmee je jouw persoonlijk proces kunt delen, nieuwe dingen leert, mag helen en waar je liefdevolle feedback krijgt.
Nee, het volledige programma volg je online in een afgeschermde omgeving. Wel is er iedere maand een live sessie via Zoom met Jessie. Aan haar kan je al je vragen stellen en verbinden met de andere vrouwen die het programma volgen.

Dat kan! Transform Your Life is een online programma. Het enige wat je nodig hebt is WiFi of jouw mobiele netwerk en een mooie journal.

Nee, het programma volg je zelf door middel van video’s. We hebben het programma zo ontwikkeld dat je gedragen voelt door het hele proces. Wel is er iedere maand een live sessie via Zoom met Jessie. Aan haar kan je al je vragen stellen en verbinden met de andere vrouwen die het programma volgen. Je mag ons natuurlijk altijd een DM via Instagram sturen.
Wij raden aan om een routine te creëren waarin je ruimte maakt voor het programma. Je bent er ongeveer twee uur per week mee bezig, het verschilt een beetje per opdracht. Ook stimuleren wij dagelijks of zeker een aantal keer in de week te mediteren.
Nee, er is geen proefmaand. Zodra je start met Transform Your Life, ben je wettelijk de koopverplichting aangegaan.

Let op, wanneer je in termijnen betaald, is het programma geen abonnement. Je kunt er dus niet voor kiezen om de betaling tussentijds te stoppen.
Transform Your Life is er voor iedereen. We laten je namelijk groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Het kan zijn, dat bepaalde termen nieuw voor je zijn maar we leggen het allemaal duidelijk en praktisch uit.
We krijgen vaak de vraag of je Transform Your Life kunt volgen wanneer je net een burn-out hebt gehad of op dit moment in een traject zit bij een psycholoog/psychiater. Op beide vragen is het antwoord volmondig ‘ja’,  het kan je proces enorm versterken en versnellen. Vraag het voor de zekerheid wel even na. Je kunt ons hierover ook altijd een bericht sturen.
In het leven kunnen situaties ontstaan waardoor we echt even niets meer kunnen of het even niet meer zien zitten. Alsjeblieft laat het ons dan weten. Dan kunnen we samen kijken of we je ergens mee kunnen helpen. Achteraf aangeven dat je 3 maanden niets hebt gedaan is niet de manier.