Blog

Diary of psychics – Rachelle & Saskia “modern mediums”

Rachelle-Saskia

Het is warm in de kamer, de zon schijnt door de ramen naar binnen. We zitten in een kamer in het anti-kraak pand waar ik woon, beiden op een meditatiekussen op de grond. 

Rachelle zit voor me. Terwijl we zo tegenover elkaar zitten gebeurt er meteen van alles in de energie. Beelden van een ander leven komen terug in haar bewustzijn. Ze benoemt ze en ik krijg ze mee te zien. 

Ze heeft schakels om haar handen en vervolgens vallen ze van haar af. Rachelle huilt zacht. Ik doe met haar mee. Het is voelbaar hoe de magie stroomt en we kunnen het alle twee niet met ons hoofd bijbenen. Gelukkig hoeft dat ook niet, het is voelbaar hoe echt het is. 

Je bent een medium, zeg ik even later tegen haar. Ik hoor het duidelijk vanuit haar ziel. 

Ze kijkt niet blij.

Later vertelt ze me dat ze het inderdaad niet leuk vond om te horen. 

Ze had gehoopt dat ik haar kon helpen de energieën die ze voelt juíst niet meer te voelen. Nu werd er aan haar verteld dat het onderdeel is van haar levensmissie.

3 jaar later, wanneer ik in een crisis verkeer na de geboorte van m’n tweede dochter, benoemt Rachelle aan mij: ‘Sas, het is tijd dat jij jouw mediumschap zichtbaar gaat maken’. Nu is het mijn beurt om niet blij te kijken. Shit. Ik doe het liever tussen de regels door. Eigenlijk wil ik gewoon normaal zijn, maar er is geen weg terug, dat voel ik ook wel. 

In die periode krijg ik een visioen van Rachelle en mij, we geven elkaar een high five op zielslaag. Ready? Ready! Zeggen we tegen elkaar. 

Gekscherend zeggen we in de 1e periode van ons intensieve contact regelmatig tegen elkaar: mensen zouden onze gesprekken mee moeten luisteren. 

Waarbij ik dan vervolgens altijd een busje van de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis voor me zie en Rachelle als ik dat benoem voornamelijk heel hard moet lachen. ‘Leuk toch, Sas, dan kunnen we lekker de boel op de kop zetten daar’. We weten waar we het over hebben, we kennen de afdelingen van binnenuit omdat we er beiden als psycholoog hebben gewerkt. 

‘We zijn dan vastgebonden hé, dat realiseer je je?’ Probeer ik dan nog, maar Rachelle is nergens bang voor als het gaat om dit de wereld inbrengen. Wat dat betreft, en niet alleen wat dat betreft zijn we een uitstekende match in de missie die we uit te dragen hebben. 

In onze vriendschap begeleiden wij elkaar dagelijks dieper naar onze gaven als medium. We bellen gemiddeld een paar keer per dag en dat what’s app nog niet ontploft is door onze ellenlange app conversaties mag een wonder op zich heten. 

Ondertussen zijn we op het punt dat mensen inderdaad onze gesprekken mee luisteren en daardoor levens veranderen. 

Vanaf november 2019 zijn we niet alleen best soulmates, maar vormen we samen ook Not Your Average Psychic.

We channellen, als medium & psycholoog, Universum om jou terug te begeleiden naar jou meest authentieke zelf. Dat is meteen ook de meest vervullende versie van jezelf zodat jij je dromen kunt leven. Daar wordt niet alleen jij heel blij van, de wereld ook en daar is het ons allemaal om te doen.  

We verzorgen 1 op 1 readingen, groepsreadingen, webinars, talks en retreats. 

In deze blog nemen we jullie mee in de persoonlijke ervaringen die wij dagelijks hebben als mens en medium. Raw, real & magisch. 

Saskia & Rachelle zijn Not Your Average Psychic. Ze zijn beiden medium en psycholoog en channelen Universum – jouw hogere zelf, die van de mensen om jouw heen als ook dierbaren overledenen – om jou naar jouw hoogste potentieel en grootste geluk te begeleiden.

Volg Saskia & Rachelle op Instagram: @notyouraveragepsychic

(Hier komt de auteur-informatie)

Titel

Tekst

Titel

Titel