CONNECTION IS EVERYTHING

We doen het samen. Vanaf minuut 1 een veilige plek en sterke community waar je volledig jezelf mag zijn. Een online omgeving waar je altijd toegang hebt tot de wijsheid van de beste bewustzijn experts. Baan je in een nieuwe wereld van verbinding, kwetsbaarheid en kracht. Al meer dan 1000 vrouwen gingen je voor.

WHAT IS THE FLORE FAM?

The Flore Fam is de perfecte plek als je nieuwsgierig bent naar alles rondom zelfontwikkeling en op zoek bent naar je eigen tribe met begeleiding van de beste bewustzijn experts. Binnen een veilige community komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld; reiki, human design, healing, astrologie, schaduwwerk, gezondheid en nog veel meer. 

Jessie heeft de beste experts bij elkaar verzameld, zodat jij je helemaal kunt onderdompelen in allemaal verschillende methodes om direct toe te passen.

Op één plek kan jij in alle rust ontdekken wat en wie er echt bij jou past. 

De live sessies zijn met de beste zelfbewustzijn experts, hier betaal je normaal honderden euro’s per keer voor. Wij bieden het aan voor 50 euro per maand. Zo krijg jij de ruimte om te onderzoeken wat het beste bij jou past, terwijl je verbindt met honderden andere vrouwen die hetzelfde pad bewandelen en net als jij tegen dezelfde struggles aan lopen.

  • Iedere twee weken een online live sessie met Jessie & een zelfbewustzijn expert.
  • De bibliotheek waar je alle voorgaande sessies kunt terugkijken en meedoen.
  • Nieuw: live sessies rondom volle en/of nieuwe maan
  • Nieuw: vanaf mei iedere maand een extra healing
  • Forum & Telegram-groep waar je al je vragen kunt stellen, Jessie is hier ook actief in.
  • Een heel netwerk van vrouwen die jouw steunen en verder helpen.
  • Muzieklijsten die zijn samengesteld voor iedere mood.

Verlang jij naar een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn? Of voel jij je weleens alleen in jouw huidige omgeving?

“Toen ik 7 jaar geleden op het spirituele pad belandde, ontstond er een stroomversnelling in mijn leven, ineens zag ik alles anders. Ik had honger naar connectie met vrouwen die hetzelfde meemaakten.

Er was zoveel informatie, op zoveel verschillende plekken en dat maakte het soms verwarrend. The Flore Fam is de plek die ik zelf heb gemist.
In deze community wil ik al mijn liefde geven, mijn beste connecties met jou delen,  zodat jij kan ervaren hoe gesupport en gedragen je bent, terwijl je steeds nieuwe informatie in je opneemt. Maak je klaar voor heel veel “aha!” momentjes.”

– Jessie Jazz Vuijk
“Ik wil het graag alleen kunnen.  Daardoor merk ik dat ik steeds dezelfde verhalen vertel en niet de doelen bereik die ik graag zou willen”
In The Flore Fam zijn allerlei zelfbewustzijn experts op diverse gebieden gastspreker. Hierdoor krijg je de ruimte om vanuit een ander perspectief te kijken naar je eigen gedrag en doelen. Ook kun je ontdekken waarom of waar je vast loopt. Deze inzichten laten je zien dat de oplossing vaak dichterbij (en simpeler) is dan je denkt.
“Ik voel me eenzaam en ik weet niet waar ik terecht kan met mijn gevoel en gedachtes. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik vastloop en er geen verandering komt.”
In The Flore Fam vind je heel veel gelijkgestemde vrouwen en is het veilig je uit te spreken. Je hoeft niet te praten, je kunt ook eerst luisteren naar de anderen. Je zult zien dat wanneer je je wel uitspreekt, je ontzettend gesteund wordt door jouw nieuwe tribe. Dit is een krachtige en liefdevolle ervaring, dit is de connectie waar we zonder het te weten het diepst naar verlangen.
“Ik merk dat ik altijd een excuus heb om iets niet te doen. Soms verschuil ik mij daar achter. Stiekem ben ik ook een beetje bang voor de verandering.”

The Flore Fam haalt je uit deze loop, you only have to show up. Je wordt geïnspireerd en gemotiveerd in iedere sessie en mede door de andere vrouwen. Je zal merken dat iedereen door dezelfde dingen heen gaat, wat jouw “problemen” omzet in kansen. 

Hierdoor realiseer je je dat je niet alleen bent, maar dat je het eigenlijk samen doet. Jess zegt altijd: ”liever samen dan alleen”, doordat we het “samen doen” – zo gaat het aanvoelen-  zijn wij jouw stok achter de deur. 

I WANT TO BECOME THE BEST VERSION OF MYSELF

JESSIE'S STORY

“Een mooi moment wat mij voor altijd bij zal blijven was jaren geleden tijdens mijn Miss Nederland periode. Ik had moeite met het onthouden van danspasjes en de avond vlak voor de show schoten mijn Miss Nederland- vriendinnen te hulp zodat ik niet zou afgaan in de choreografie.

Ik kreeg ik altijd de vraag: “Was het geen haat en nijd?” “Werd je jurk niet kapot gescheurd?”
Nee, het tegenovergestelde gebeurde: Ik kreeg eerlijk en liefdevol advies en we hielpen elkaar als het even niet lukte.

Dit was het begin van het voelen van het begrip “sisterhood” voor mij. Sindsdien is het een missie geworden om vrouwen samen te brengen en de kracht te laten ervaren van echte sisterhood.
Wij hebben geen idee wat we teweeg kunnen brengen als we samenkomen.

Dus bij deze, bijzondere vrouw:

“ Welkom in the Flore Fam, de heilige plek waar je volledig kunt ontspannen. Hier kom je samen met jouw sisters, om “het werk” te doen, zodat je iedere keer weer een stukje dichter bij jezelf komt.

We gaan graven, bloeien en groeien zodat jij florerend door het leven gaat.

Nu is de tijd.”

WHAT WE OFFER

Door de live sessies zijn alle zelfbewustzijn experts toegankelijk voor jou. Je kunt hierdoor van alles uitproberen en vragen stellen zonder er honderden euro’s voor te betalen.

She Flore biedt veel variatie in gasten, onderwerpen en methodieken. Het is niet alleen kennis vergaren, het is ook doen. Iedereen is welkom, van jong tot oud. We zijn samen een warme, grote vrouwencirkel.

WIN WIN

Je hoeft geen honderden euro’s te betalen voor alle individuele sessies. Als member zijn alle experts voor jou beschikbaar.

LIVE SESSIES

Iedere twee weken een livesessie met Jessie en een gastspreker en een maandelijkse healing sessie en een volle/nieuwe maan sessie. Altijd terug te kijken als je er niet bij kan zijn. 

INVESTERING

Voor €50 euro p/m ben je lid van The Flore Fam

BIBLIOTHEEK

Er zijn al meer dan 30 succesvolle livesessies gehost, die je allemaal kunt terugkijken.

VROUWEN
CIRKEL

Je staat er niet alleen voor en doet het met honderden andere vrouwen samen.

EXPERTS

Veel onderwerpen en methodieken, je vergaart niet alleen kennis maar je mag ook doen en ervaren.

KORTING

Standaard 10% korting op alle She Transforms-programma’s.

MUSIC

Door She Flore samengestelde afspeellijsten. Die staan bomvol met muziek voor iedere mood

I NEED SISTERHOOD IN MY LIFE

Spreek deze affirmatie hardop uit: ”Ik ben diepe, betekenisvolle en liefdevolle verbindingen waard.” 

OUR EXPERTS

We hebben al zoveel zelfbewustzijn experts als gast mogen ontvangen! Al deze webinars kun je terug kijken in het archief. Bekijk hier alvast een voorproefje.
GHYLENE
Breathwork, door ademwerk release je blokkades in je lijf. Het geeft inzichten en brengt je in een staat van diepe rust.
LAURI
Reikie en Yoga Nidra, deze sessie verminderen spanning in je lijf en lossen blokkades op.
MELISSA
De handcoach, kom alles te weten over de taal van je handen. Wat vertellen je handen over jou en hoe kun je dit toepassen.
SHARONA
Healing, deze specifieke sessie is gericht op het innerlijk kind. Kom alles te weten over je eigen innerlijk kind.
TABE YDO
One-day method, Ga in je kracht staan met de meditaties, oefeningen en volg de peptalks van Tabe!
Carla Clarissa
Over Woman's Leadership, Carla weet als geen ander hoe het is om vrouw te zijn in een mannenwereld.
TIBER OLGENS
Motivational Speaker, gewoon doen! Dat is wat Tibor je haar fijn kan uitleggen, hoe jij gemotiveerd blijft en het beste uit je leven haalt.
FAJAH LOURENS
Over manifesteren en Killer Body, Fajah neemt je mee in de wereld van gedachtes en hoe negativiteit je in een greep houdt.
EDWIN SELIJ
De Hypnose Koning, neemt je mee in een ontspanning sessie.
TESSA
Cosmic Woman, verteld je alles over het universum en hoe haar reis is geweest. Ze is bekend van het boek ''Cosmic Woman''
ROOTS & WINGS
Roots & Wings, de truffel koningin, ooit al nieuwsgierig geweest naar truffels? Dan ben je bij Roos aan het juiste adres.
not your everage psychic
Not your everage psychic, 2 vriendinnen van Jessie die allebei werken als medium en elkaar versterken.
Mirjam
Mirjam, de vrouw die alles over hormonen weet en jouw vragen kan beantwoorden.
Marjolein
I AM Acadamy, Marjolein heeft met haar prayers mijn moeder en duizenden andere geholpen op hun spirituele pad.
LEX
Soulsoungs, Lex channelt liedjes vanuit het Divine, zij zingt de mooiste soulsongs alleen voor jou. Daarin veelal waardevolle boodschappen die van betekenis zijn.
Iris de Goede
Iris de Goede, Orthomoleculair Therapeut en hormoon diëtist. Iris is een wandelende encyclopedie, ze heeft de perfecte handvaten voor ieders levensstijl.
Christine
Cosmiclife, Chrisitne weet als geen ander hoe je moet manifesteren en hoe je Kwantumfysica & neurologie inzet om je mooiste leven te creëren.
Chetanya
Chetanya, Arts en Medium, bekend van haar boek ''we kunnen wel veranderen''
Charlotte Labee
Een echte gezondheids guru, charlotte verteld over brainfoods en wat gezond is voor je brein en lijf! Zo blijf jij in top conditite.
Previous
Next

WHAT THEY SAY

Hieronder lees je wat alle zelfbewustzijn experts van onze community vinden.

SAHRONA DE GOOIJER

“De Flore fam is als een warm bad, een grote groep, alleen is dat niet voelbaar in de verbinding, sacred sisterhood is  duidelijk aanwezig”🙏🏻

TIBOR

In een tijd waarin verdeeldheid om zich heen grijpt, is een verbindende familie als The Flore Fam het mooiste antwoord.

GHYLENE

The Flore Fam voelt als een warm bad waar de lieve vrouwen zó met elkaar verbonden zijn. ‘May we all rise together

MELISSA DE HANDCOACH

The Flore Fam is een plek waar je jezelf kunt verbinden met gelijkgestemden en dankzij de waardevolle kennis van vele experts leer je ook nog eens iets over jezelf

BEHIND THE SCENES

Kijk hier naar een bijzondere video en sessie met Soulsong Official Lex. 

Video afspelen

JOIN OUR TRIBE

Verbind met honderden andere vrouwen die hetzelfde pad bewandelen en met dezelfde dingen struggelen.

WAT IS THE FLORE FAM'

Vier keer per maand, op een woensdagavond, nodigen wij een gast spreker, een zelfbewustzijn expert, uit voor een live sessie in zoom. Hierin deelt zij/hij haar/zijn kennis over het gekozen onderwerp.
De live sessies Zijn heel laagdrempelig waar je ruimte krijgt om je te laten inspireren, motiveren en stimuleren én waar je ook vragen mag en kan stellen!

Het is niet alleen kennis overdacht hoor, vaak gaan we ook iets doen. Denk aan een groepshealing, reiki, yoga nidra, handlezen of nog veel meer.

Naast alle kennis die je mag ontvangen? We horen altijd dat de livesessies mega waardevol zijn, vrouwen ervaren enorm veel verbinding met elkaar. Het is een warm bad gelijk gestemden vrouwen doe elkaar dragen, zien en er voor elkaar zijn. Er vloeien diepgaande vriendschappen uit voort.

Dat kan zeker. Realiseer je wel dat de Flore Fam sessies introducties gaan over een bepaald topic. Super powerful alleen soms heb je iets meer nodig. In dat geval is Transform Your Life een super goede aanvulling! Daarin vinden echt transformaties plaats! Wil je hier meer over weten? Lees vooral hier.

Het Flore Fam Lidmaatschap kost 50 euro per maand. Deze is maandelijks opzegbaar. 

Je kunt je aanmelden door een van de Join Us knoppen op deze pagina te klikken, of klik simpelweg hier 🙂

Zeker! Je kunt hier alle live sessies terugkijken.

Zeker! Het energieveld staat open, je kunt gewoon instappen. De healing is nog net zo krachtig.

Nee, voor €50 euro per maand kun je vier keer per maand een livesessie bijwonen én andere terug kijken. Ook heb je toegang tot een oldschool forum en muzieklijsten voor iedere mood.

Je kunt iedere maand je lidmaatschap opzeggen. Dit kun je doen door contact op te nemen via onze klantenservice.