connection is everything

Flore Fam is een veilige plek waar de verboden vrouw in jou kan opstaan. Waar je aan de hand van maandelijkse thema’s en onder begeleiding van de krachtige teachers jezelf terug kunt vinden en tot bloei laat komen. Dit maandelijkse membership geeft je alle tools die je nodig hebt: krachtige wijsheid, healings en maanrituelen, maar ook een community van gelijkgestemde sisters. Uitdaging én zachtheid. Kom thuis in een community waar je helemaal jezelf kunt zijn, je veilig kunt uitspreken en door je barricades kunt breken. In verbinding, kwetsbaarheid en kracht.

“Je leert hier de dingen die je op school niet leerde, maar wel had willen leren!”

— Kirsten Berens, member sinds 2020 —
een plek voor vrouwen zoals jij

herken je dit?

Als dit bekend klinkt, dan is Flore Fam voor jou gemaakt. In de wekelijkse sessies krijg je de ruimte om vanuit een ander perspectief te kijken naar je eigen patronen en doelen, wat je “problemen” omzet in kansen. Je zult zien dat de oplossing vaak dichterbij (en simpeler) is dan je denkt. Als kers op de taart maak je dit samen mee met gelijkgestemde vrouwen, en zul je merken dat iedereen door dezelfde dingen heen gaat. Je bent niet alleen – we doen het samen!
maak je maanden magisch

dit krijg je in the flore fam

5 livesessies

Doe elke maand kennis, heling en ervaring op in onze livesessies met Jessie en geweldige gastsprekers. Elke maand ontvang je een schat aan informatie en doe je krachtige maanrituelen, waar je de energie aanwendt voor jouw ontwikkeling.

maandthema's

Align je levenspad met de maan zodat je mee kunt surfen op de kosmische energie. Elk maanthema is gebaseerd op de huidige stand van de zon, zodat je krachtige guidance krijgt en elke maand sterke groei doormaakt.

experts

Leer over uiteenlopende topics van de beste bewustzijnsexperts. Voor individuele sessies ben je al snel honderden euro’s kwijt. Met Flore Fam heb je een maandelijks abonnement op wijsheid en support voor slechts €50 euro per maand.

bibliotheek

Duik in onze groeiende bibliotheek met 55+ sessies van topexperts en leer meer over jouw favoriete onderwerpen. Gezondheid, astrologie, reiki, human design, schaduwwerk… Ga zo diep als je nieuwsgierigheid je brengt! Ga zo diep als je wilt!

vrouwencircel

Ontmoet je soul tribe en connect met 500+ gelijkgestemde vrouwen tijdens onze sessies en in de Telegram-groep.

flexibiliteit

Maak een leerpad op maat. Alle sessies vinden plaats op Zoom en zijn terug te kijken in de membership area wanneer (en waar) het jou uitkomt.

muziek

Dans, mediteer en dagdroom met de She Flore playlists, die aansluiten bij onze thema’s. Bomvol heerlijke muziek voor elke mood!

korting

Je ontvangt als member bovendien standaard 10% korting op alle producten en programma’s van She Flore.

“Het is een plek waar je als vrouw thuiskomt in een warm bad, waar je helemaal veilig bent. Het gevoel van sisterhood en togetherness is zo mooi. We doen het samen.”

– Merel, member sinds 2021 –
kom thuis in een veilige haven

gemaakt voor vrouwen zoals jij... en ik!

Ik ben Jessie, de oprichter van Sheflore​

Ik zal mijn eerste ervaring met sisterhood nooit vergeten. Het was jaren geleden, tijdens mijn Miss Nederland-periode. Ik had moeite met het onthouden van danspasjes en de avond voor de grote show schoten de andere deelnemers me te hulp, zodat ik niet zou afgaan op nationale televisie.

Mensen zeggen vaak: “Er was vast veel haat en nijd in dat wereldje!” en “Probeerden ze je niet te saboteren?” Maar het tegenovergestelde gebeurde. Ik zag hoe vrouwen samen kwamen om elkaar omhoog te tillen.

Dit was mijn eerste ervaring met Sisterhood. Sindsdien is het mijn missie om een beweging van bewuste vrouwen op aarde te creëren. Because when we come together, we can move mountains.

Dus bij deze, bijzondere vrouw, heet ik je welkom in the Flore Fam: de heilige plek waar je volledig kunt ervaren wat voor magie, kracht en vrijheid er in jou huist. Hier kom je samen met jouw sisters om “het werk” te doen en je wonden te helen. Verantwoordelijkheid te pakken en de handen ineen te slaan. Om te graven, groeien, en bloeien.

Nu is de tijd. Dit is de plek. Let’s lift each other up!
ontmoet de gidsen op je pad

our facilitators

Leer leven met kosmische energie. Elke nieuwe én volle maan leidt één van onze astrologen aan huis een ritueel en legt ze uit hoe je kunt profiteren van de huidige maanfase. Aha-momentjes gegarandeerd!

Lees de sterren & chart your course met astrologen zoals Hanneke Peeters
Experimenteer veilig vanuit je luie stoel met verschillende healingtechnieken. Onze ervaren facilitators laten je proeven vanademwerk, reiki, cosmic healing, en meer. Ontspan, ontvang en ontdek je eigen helende vermogens.

Ontdek healing practices zoals reiki met Lauri Berkhoudt of cosmic channeling met Lex Empress
Leer over een scala aan interessante onderwerpen van de experts uit het vak. Van hypnose tot kwantumfysica, gezonde voeding en business: Flore Fam is jouw golden ticket om te leren van de besten.

Leer over de mindset van success van teachers zoals Tibor & Fajah Lourens
investeer in jezelf

flore fam monthly membership

2

Moonwatcher sessies

2

Wisdom keeper sessies

2

Guiding angel sessies

55+

Flore Fam sessies om terug te kijken in je eigen tempo

500

Sisters in de community om je mee te verbinden

1

Telegram chatgroep voor al je vragen.
maandelijks opzegbaar
al 1.000 vrouwen gingen je voor

hear from the fam

Video afspelen
sta op, zeg ja

je zielsfamilie wacht op je

Je hebt zo lang alleen gevochten. Nu is het tijd om te rusten, te leunen, te leren en los te laten. Je op te laden en uit te laten dagen. Niet alleen, maar zij aan zij, met de zussen die je nog niet kent maar zó bekend aanvoelen.

Twijfel niet langer. Geef jezelf wat je echt nodig hebt. Want niemand kan jouw lichtje aansteken – alleen jij.
The Flore Fam is onze online community en healing pack. Je krijgt toegang tot een veilige omgeving waar je mag en kan leren. Twee keer in de maand hosten we een webinar met een inspirerende gast of zelf bewustzijns experts, krijg je elke maand een sterke healing sessie en doen we samen maanrituelen, plaatsen we nieuwe intenties of laten we juist iets los. Je wordt onderdeel van een community waardoor je elkaar motiveert en inspireert om “het werk” te doen. Onze vrouwen ervaren dat ze gedragen, gezien en gehoord worden. Naast de webinars krijg je ook toegang tot het forum, zijn er exclusieve kortingen voor jou beschikbaar als member kun je inspiratie video’s vinden en deelnemen aan een actieve Telegram groep. Dit is een doorlopend abonnement van €50 per maand en is maandelijks opzegbaar, dus zeker ook geschikt voor als je maar aan 1 sessie wilt deelnemen.
Vier keer per maand, doorgaans op een woensdagavond, nodigen wij een gastspreker, een zelfbewustzijn expert, uit voor een live sessie in zoom. Hierin deelt zij/hij haar/zijn kennis over het gekozen onderwerp. De live sessies zijn heel laagdrempelig waar je ruimte krijgt om je te laten inspireren, motiveren en stimuleren én waar je ook vragen mag en kan stellen! Het is niet alleen kennisoverdracht hoor, vaak gaan we ook iets doen. Denk aan een groepshealing, reiki, yoga nidra, handlezen of nog veel meer.
Naast alle kennis en inzichten die je mag ontvangen? Het stimuleert je te blijven bewegen, je te ontwikkelen en vol te houden. We horen altijd dat de live sessies mega waardevol zijn, vrouwen ervaren enorm veel verbinding met elkaar. Het is een warm bad gelijkgestemden vrouwen die elkaar dragen, zien en er voor elkaar zijn. Er vloeien diepgaande vriendschappen uit voort.e horen altijd dat de live sessies mega waardevol zijn, vrouwen ervaren enorm veel verbinding met elkaar. Het is een warm bad gelijkgestemden vrouwen die elkaar dragen, zien en er voor elkaar zijn. Er vloeien diepgaande vriendschappen uit voort.
Nee, voor €50 euro per maand kun je vier keer per maand een live sessie bijwonen én andere terug kijken. Ook heb je toegang tot een oldschool forum en muzieklijsten voor iedere mood. Dus ook voor 1 sessie kun je je aanmelden en daarna weer opzeggen.
Dat kan zeker. Realiseer je wel dat de Flore Fam sessies introducties zijn over een bepaald topic. Super powerful alleen soms heb je iets meer nodig. Een vervolgafspraak 1 op 1 met een expert. In dat geval is Transform Your Life een super goede aanvulling! Daarin vinden echt transformaties plaats! Wil je hier meer over weten? Lees vooral hier.
Het Flore Fam Lidmaatschap kost 50 euro per maand. Deze is maandelijks opzegbaar. je kunt je ook aanmelden voor 1 sessie!
Je kunt je aanmelden door een van de Join Us knoppen op deze pagina te klikken, of klik simpelweg hier.
Ja dat kan! Dit doe je in the Flore Fam-omgeving. 
Zeker! Het energieveld staat open, je kunt gewoon instappen. De healing is nog net zo krachtig.
Je kunt iedere maand je lidmaatschap opzeggen. Dit kun je doen door contact op te nemen via onze klantenservice.