Flore Fam

Where we hold space for you
to grow & thrive.

Flore Fam

Where we hold space for you to grow & thrive.

CONNECT • grow • THRIVE

Je voelt dat er meer in je zit dan dat er nu in je leven uitkomt. 
Je groeit, je proeft, je onderzoekt. Maar toch twijfel je nog.
Je hebt grootse plannen, en tegelijkertijd voel je weerstand. Iets of iemand houdt je tegen…

De Flore Fam is een veilige plek waar je leert te verbinden met jouw authentieke vrouwelijke (oer)kracht, zodat er balans ontstaat tussen de masculiene en feminiene energie in jezelf en zo ook in je leven. Onder begeleiding van de beste experts en krachtigste teachers ga jij iedere maand met een nieuw thema aan de slag waarbij je leert hoe het voelt om in jouw authentieke vrouwelijke kracht te staan én hoe je deze kracht dagelijks kunt inzetten zodat alles in je leven gaat stromen.

Een membership voor jou, om volledig te floreren en hét maximale uit jouw leven te halen.

Kom thuis. Het is tijd dat de meest krachtige versie van jouzelf ontstaat.

“She Flore heeft écht

mijn leven veranderd.”

-Suus, member sinds feb 2023
Online community

Find your Family

VOOR VROUWEN ZOALS JIJ

Herken je dit?

 • Je wilt veel bereiken, maar je wordt met regelmaat overweldigd door het leven waardoor het je niet lukt om dingen écht te gaan doen
 • Je voelt dat er veel meer in je zit dan dat er nu uitkomt in je leven
 • Je wilt meer je vrouwelijke authentieke (oer)kracht belichamen én durven uitdragen
 • Je laat je te vaak leiden door de meningen en verwachtingen van anderen
 • Je wilt groeien op meerdere vlakken en je mist de routine om dit op de juiste manier te doen
 • Je loopt vast in je eigen patronen en je luistert naar je eigen saboteurs

Als je dit herkent, dan is de Flore Fam voor jou. In dit online
membership met 4 maandelijkse live sessies krijg je alle tools om te floreren. Je doet niet alleen kennis en wijsheid op, maar je wordt ook tot actie aangezet, zodat jij de door jou gewenste resultaten gaat behalen. Ook onderga je krachtige healings en verbind je met gelijkgestemden.

Het is tijd om hét maximale uit jouw leven te halen
Ben jij klaar om te verbinden met jouw authentieke vrouwelijke (oer)kracht, zodat er balans ontstaat tussen de masculiene en feminiene energie in jezelf en zo ook in je leven?

 

gun het jezelf

Ben je klaar om
hét maximale uit jouw leven te halen?

*Wanneer je je aanmeldt voor onze wachtlijst, ontvang je e-mails over de Flore Fam en over She Flore totdat je uitschrijft.

Kwartaal Membership voor

€60/maand

Maak elke maand magisch

Dit krijg je in de Flore Fam

De Flore Fam is jouw veilige plek om het maximale uit jouzelf én je leven te halen
We leren je om in verbinding te komen met de vrouw die jij werkelijk bent. Elke maand ontvang je kennis, wijsheid en tools om in de magie van het leven te stappen in verbinding met jezelf en met anderen.

4 LIVE SESSIES PER MAAN(D)

Elke maan(d) groei je aan de hand van een nieuw thema. Zet intenties, leer, heel jezelf en neem actie tijdens krachtige rituelen, healings en workshops van de beste experts en krachtigste teachers. Je kunt de laatste 3 maanden on-demand terugkijken en de beste sessies vind je terug in onze rijkgevulde library. Hier staan pareltjes van sessies tussen!

DE BESTE EXPERTS & TEACHERS

Leer over uiteenlopende topics van grote namen zoals Tijn Touber, Fajah Lourens, Tibor en Roy Martina. Voor individuele sessies van deze experts ben je al snel honderden euro’s kwijt, maar met de Flore Fam heb je een maandelijks abonnement op wijsheid en support voor slechts €60 per maand (als je per kwartaal betaalt).

TOOLS VOOR TRANSFORMATIE

Verandering komt niet van weten, maar van doen! Manifesteer met onze prachtige affirmatie-wallpapers en transformerende meditatiereizen. Het maandelijkse werkboek nodigt je uit om de geleerde kennis ook daadwerkelijk in het dagelijks leven toe te passen.

LEVEN MET DE MAAN

De stand van de maan draagt enorm veel potentie met zich mee. Daarom is de Flore Fam zo ingedeeld dat je daar elke maand optimaal van profiteert! Onze astrologen aan huis leiden je elke nieuwe én volle maan door een ritueel, zodat je meesurft op deze kosmische kracht.

LIEFDEVOLLE FAMILIE

Verbind je met honderden gelijkgestemde vrouwen tijdens onze live CONNECTION-sessies en/of op het online platform Circle.

Circle is onze online community waar je terechtkunt met al je vragen, waar je jouw uitdagingen en successen kunt delen, kunt verbinden met andere Flore Fam members, en waar je meer informatie terugvindt over de maandelijkse sessies.

Onze Community Manager Marieke staat voor je klaar om je wegwijs te maken binnen de Flore Fam, om je te verbinden met andere Flore Fam members op gemeenschappelijke thema’s, en om de input van de Flore Fam members te vertalen naar concrete plannen zodat we samen bouwen aan de toekomst van She Flore. En dat allemaal binnen een veilige plek die Marieke voor de Flore Fam members bewaakt.

BIBLIOTHEEK AAN WIJSHEID

Duik in onze rijkgevulde library met 55+ sessies van topexperts en leer meer over je favoriete onderwerpen. Gezondheid, astrologie, reiki, human design, relaties, schaduwwerk… Ga zo diep als dat jij nodig hebt passend bij de fase waarin jij je bevindt. En dit kan iedere maand anders zijn. Wij hebben de sessies voor je klaarstaan. Je hoeft enkel te kiezen…

PLAYLISTS TO LIFE

Dans, huil, mediteer of ga los met de She Flore-playlists, die aansluiten bij onze maandelijkse thema’s. Bomvol heerlijke muziek voor elke mood!

“Het is een plek waar je als vrouw thuiskomt in een warm bad, waar je helemaal veilig bent. Het gevoel van family & togetherness is zo mooi. We doen het samen.”

— MEREL, member sinds 2021
ELKE MAAND 4 LIVE SESSIES

Leer van de besten

Je neemt elke maand deel aan 4 terugkerende live sessies, die je samen alle tools geven om hét maximale uit jouw leven te halen. Je doet niet alleen kennis op, maar je leert deze ook om te zetten in actie.
Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem. Binnen 24 uur zijn de sessies on-demand terug te kijken.

Wisdom

Upgrade je bewustzijn en leer over een scala aan interessante onderwerpen van de experts uit het vak. Van hypnose tot kwantumfysica, gezonde voeding en business. De Flore Fam is jouw golden ticket om te leren van de besten.

Doe wijsheid op van teachers zoals Tijn Touber & Roy Martina

Healing

Experimenteer elke volle maan veilig met verschillende healing-technieken. Onze ervaren facilitators laten je proeven van ademwerk, reiki, cosmic healing, en meer. Ontspan, ontvang en ontdek je eigen helende vermogens.

Ontdek je kracht met healers zoals Ghylène Leonore & Zara Jula

Action

Echte verandering komt pas wanneer je nieuwe kennis ook daadwerkelijk omzet in actie. Elke nieuwe maan zet je krachtige intenties, werk je door oude patronen, breek je met jouw saboteur, en kom je in actie met behulp van het werkboek. Doorbraak-momenten gegarandeerd!

Kom in actie met powerhouses zoals Fajah Lourens & Tibor

Connection

Je komt elke maand samen met de Flore Fam members voor een peptalk van Jessie. Deze monthly Family Gatherings zijn een safe space om je uitdagingen en successen te delen. Zo ben je altijd klaar voor wat de volgende maand jou gaat brengen.

Laat je leiden op je pad door
Jessie Jazz Vuijk

NEEM DE CONTROLE OVER JE EIGEN LEVEN

Dit is jouw rots in de branding, jouw basis, jouw vertrekpunt. Iedere keer weer.

Vanuit hier gaat alles in je leven stromen.

stories of the Flore Fam family

Hear from the Fam

Renske

Voor mij is alles bij She Flore begonnen. Er is zoveel liefde, zoveel steun. Je wordt gedragen, naar een hoger ‘niveau’ getild. Ik kan het 100% aanraden om bij de Flore Fam te komen.” ★★★★★

— RENSKE VAN ZUNDERT

Silke

“Elke keer is het een verrassing, van vrouwelijk leiderschap tot human design. De highlights die je er voor jezelf uithaalt brengen je elke keer net dat stapje verder. Laagdrempelig, je kunt zo instappen en niks is te gek. De Flore Fam is familie in haar kracht.”

— SILKE

Davina

Wauw, wat ben ik blij dat ik de stap heb gemaakt om me bij She Flore in te schrijven. Het is me alles waard geweest. De Flore Fam is zo’n krachtige, mooie community waar iedereen met elkaar verbindt. Zoiets onwijs moois heb ik nog nooit gevoeld. Ik raad iedereen dit aan.”

— DAVINA BOOT

ELIZA VAN ELIVELD

“She Flore is zoveel meer dan een spiritueel platform. Het is een familie, een prachtige groep met vrouwen. Jessie doet het met zoveel liefde en passie! Mijn long life commitment – ik ga nooit meer weg ! Ik heb zoveel geleerd over mezelf de afgelopen 2 jaar, en dit is nog maar het begin…” ★★★★★

— ELIZA VAN ELIVELD

— MIRANDA VAN DE LAGEMAAT

“De maandelijkse sessies zijn erg inspirerend. Ik raad iedere vrouw aan om lid te worden van de Flore Fam. Gun het jezelf!” ★★★★★

— MIRANDA VAN DE LAGEMAAT

— CHLOE YASMIN

Ik had een verlangen naar meer bewustzijn in mijn leven. Ik ben me door de experts bij de Flore Fam nog bewuster geworden van wat gezond en ongezond is voor mijn lichaam. Ik heb veel geleerd over onderwerpen waar ik nog vrij weinig vanaf wist en nu in mijn dagelijks leven toepas.”

— CHLOE YASMIN

— DAGMARA BLOCH

“She Flore is een fijne en warme community en voor mij een gevoel van thuiskomen. Een plek waar je je gezien en gehoord voelt, waar we het samen doen, veel leren tijdens de online sessies en waar we elkaar upliften en versterken. Echt een ervaring die je zelf wilt meemaken en die ik echt iedereen gun!” ★★★★★

— DAGMARA BLOCH

— LYNN SANDEE

“Erg dankbaar dat ik bij de Flore Fam zit. Ondanks dat je onbekend voor elkaar bent, voelt het als een warme verbondenheid. Dit ervaar ik extra goed tijdens de live sessies, die voelen altijd weer magisch!”

— LYNN SANDEE

— SAMANTHA

 “Ik ben al bijna sinds het begin lid van de Flore Fam. Zo’n fijne community! Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Zo liefdevol! Ik heb echt het gevoel mogen ervaren hoe het is om je te laten dragen door anderen.” ★★★★★

— SAMANTHA

— SUSANNE

De Flore Fam is een wolk van liefde. Het geeft een gedragen gevoel waar je altijd op terug kunt vallen. In een wereld waarin zoveel verschillende percepties zijn, met oordelen en afgunst, is het heel fijn een plek te hebben waar vrouwen elkaar willen upliften en steunen.

— SUSANNE

— MARLOES POST

“Een hele fijne community waar een veilige sfeer heerst en waar je helemaal jezelf mag zijn! Super interessante online sessies met inspirerende sprekers die je aan het denken zetten om in je eigen kracht te gaan staan! ★★★★★

— MARLOES POST

— SHELLEY VERHEIJ

De sessies in de Flore Fam zijn super waardevol! Vooral de variatie aan onderwerpen vind ik heel fijn. Je leert hierdoor elke keer weer iets nieuws. Het allerfijnst blijft toch wel de energie in de Flore Fam: alle vrouwen zijn supportive naar elkaar toe en je voelt je echt thuis!”

— SHELLEY VERHEIJ

— RAQUEL INES MARIA

Ik zit al een jaar bij de de Flore Fam en het is zo waardevol om hierbij te zijn. In verbinding staan met elkaar. Alles kan en mag gedeeld worden; hoe fijn dat voelt. Er zijn elke maand prachtige sprekers te gast om hun wijsheid met ons te delen.

— RAQUEL INES MARIA

— DOMINIQUE

Heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om hier onderdeel van uit te maken. Ik vind het heerlijk om reiki, breathwork en lezingen te doen en steeds weer nieuwe inzichten te ontdekken.  Je komt steeds een stukje dichter bij jezelf. De Flore Fam is een platform waar je 100% jezelf kunt zijn.

— DOMINIQUE

— SUUS VAN DER LAAN

She Flore heeft echt mijn leven veranderd. Ik heb zoveel momenten van echt intens geluk sinds ik mij hierbij heb aangesloten. Eigenlijk zijn er niet genoeg woorden om dit te omschrijven. Je moet het gewoon ervaren. Ik heb het de investering tot nu toe dubbel en dwars waard gevonden.” ★★★★★

— SUUS VAN DER LAAN

— LISA KIBURG

“Wat ben ik gegroeid de afgelopen tijd… De Flore Fam heeft echt mijn ogen geopend. Van kennis over mentale vrijheid tot de juiste voeding tot readings. Als je jezelf spiritueel en mentaal wilt ontwikkelen, is dit écht wat je zoekt!”

— LISA KIBURG
INVESTEER IN JEZELF

Groei elke maand
met een nieuw thema

1
HEALING-sessie (Volle Maan)

1
WISDOM-sessie

1
ACTION-sessie (Nieuwe Maan)

1
CONNECTION-sessie voor al je vragen

55+
Flore Fam sessies om terug te kijken op je eigen tempo

3000+
Vrouwen gingen je voor

Laat je leiden

Hét totaalpakket om het maximale uit je leven te halen

De beste experts en krachtigste teachers? Check. Kennis omzetten naar actie? Check. Een dagelijkse routine creëren? Check!

Door in te stappen in de Flore Fam:

 • krijg je meer vertrouwen in het leven én in jezelf
 • creëer je een routine die vóór je zal gaan werken
 • hoef je dingen niet meer alleen te doen, maar juist samen binnen de familie van de Flore Fam
 • Maak je tijd vrij in je leven voor dat wat voor jou belangrijk is

Ben jij klaar om te verbinden met je authentieke vrouwelijke (oer)kracht, zodat er balans ontstaat tussen de masculiene en feminiene energie in jezelf en zo ook in je leven?

THIS IS IT

Twijfel niet langer. Geef jezelf wat je echt nodig hebt. Want niemand kan jouw licht aansteken – alleen jij.

ASK US ANYTHING

FAQ

Wat is de Flore Fam?

De Flore Fam is een online platform waar vrouwen leren hét maximale uit zichzelf en daarmee uit hun leven te halen. In dit online membership werk je aan je eigen levenspad in 4 live sessies, aan de hand van een maandthema dat aansluit op de astrologische energie. Je leert van de beste experts & teachers, zet krachtige intenties tijdens de Nieuwe Maan, neemt actie en ondergaat elke Volle Maan een healing (je leert zelfs je eigen healing powers aan te spreken!) Bovendien kun je 55+ pareltjes van sessies on-demand terugkijken.

En dan hebben we het beste nog niet eens genoemd: de liefdevolle en veilige community van honderden vrouwen net zoals jij! In de Flore Fam verbind je, groei je, en leer je om opnieuw in de magie van het leven te stappen in verbinding met jezelf en met anderen. 

 

Note: zodra je je aanmeldt voor de Flore Fam loopt je membership automatisch per kwartaal door. Je committeert je voor jouw mooiste reis en gaat het aan samen met 1000+ andere vrouwen. Per kwartaal opzeggen is mogelijk.

Wat krijg ik in de Flore Fam?

In de Flore Fam krijg je alle tools om te floreren in jouw mooiste leven. Je doet niet alleen wijsheid op, maar je leert deze ook te integreren en om te zetten in actie.

 • Elke maand 4 live sessies: leer, verbind, heel en neem actie tijdens krachtige maanrituelen, de online Family Gatherings en workshops van de beste experts & teachers. Je kunt de laatste 3 maanden volledig on-demand terugkijken.
 • Tools voor transformatie: manifesteer met onze prachtige affirmatie-wallpapers & duik dieper in de lesstof met het werkboek.
 • Liefdevolle community: verbind met honderden vrouwen net zoals jij binnen ons online platform Circle. Marieke, onze Community Manager, staat voor je klaar om je wegwijs te maken binnen de Flore Fam.
 • Groeiende library: bekijk de beste 55+ sessies on-demand terug, met teachers zoals Roy Martina, Tibor, Tijn Touber en Christine Beijnen.
 • Prachtige meditatiereizen voor diepe ontspanning & transformatie.
 • Inspirerende playlists om te dansen, te mediteren of gemotiveerd je dag te beginnen.

Je behoudt toegang tot al deze content zolang je Flore Fam member bent.

Wat houden de verschillende sessies in?

We hebben elke maand 4 terugkerende sessies, die je samen alle tools geven om te floreren en het maximale uit jouw leven te halen. Je doet niet alleen wijsheid op, maar leert deze ook te integreren en om te zetten in actie.

 • Tijdens de WISDOM-sessies duik je in het maan(d)thema met één van onze bewustzijnsexperts.
 • In de ACTION-sessies gebruik je de energie van de Nieuwe Maan om je intentie te zetten en kom je in actie met behulp van de maandopdracht.
 • Tijdens de HEALING-sessies ervaar je de magie van energiewerk en breathwork. De Volle Maan is de perfecte tijd is om los te laten wat je niet meer dient.
 • In de CONNECTION-sessies verbinden we online met elkaar. Binnen deze safe space kun je jouw vragen stellen aan Jessie en je volledig opladen met de energie van de Flore Fam family.
Wat kost de Flore Fam?

Jouw investering voor de Flore Fam is €180,- per kwartaal. Je stapt in voor minimaal 3 maanden en het is mogelijk om per maand te betalen.

Hiervoor krijg je toegang tot 4 live sessies van de beste experts & teachers rond het maan(d)thema. Voor individuele sessies van deze experts betaal je al snel honderden euro’s!

Bovendien krijg je toegang tot onze rijkgevulde library met 55+ sessies van topexperts zoals Tijn Touber, Richard de Leth en Christine Beijnen. Hiermee kun je op je eigen tempo werken aan thema’s zoals gezondheid, manifestatie, relaties en spiritualiteit. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel jij uit je membership wilt halen. 

De Flore Fam is per kwartaal opzegbaar.

Wanneer kan ik instappen?

Om de energie en de veilige sfeer binnen de Flore Fam te waarborgen laten we één keer per kwartaal nieuwe members toe. Aan het einde van elk kwartaal gaan de deuren van de Flore Fam voor enkele dagen open.

Wil jij op de hoogte blijven wanneer de deuren weer opengaan? Schrijf je in voor de wachtlijst, dan ontvang je een e-mail wanneer je kunt instappen.

Wanneer zijn de live sessies?

Onze sessies bewegen mee met de maancyclus, zodat we optimaal gebruik maken van de astrologische energie. De data van de sessies zijn daarom elke maand anders.

De ACTION en CONNECTION sessies vinden plaats op een zaterdagochtend om 09.30 uur, en de HEALING en WISDOM sessies op een doordeweekse avond om 19.30 uur.

Als je er een keer niet live bij kunt zijn, dan kun je de replay op je eigen tempo terugkijken. Deze staat binnen 24 uur voor je klaar in de online leeromgeving.

Als member ontvang je tijdig, aan het einde van elke maand, de data van de aankomende sessies zodat je hier rekening mee kunt houden in jouw agenda.

Je kunt het maandoverzicht ook checken op onze Instagram pagina

Kan ik mijn vragen stellen aan Jessie en de experts?

Aan het einde van elke sessie is er ruimte om vragen te stellen aan onze experts en teachers. Je krijgt de kans om direct in gesprek te gaan met grote namen zoals Tijn Touber, Fajah Lourens en Tibor!

Bovendien kun je elke maand je vragen stellen aan Jessie in onze monthly Connection Session. Hier is een veilige, intieme sfeer waarin alles gedeeld mag worden.

Wat is het thema van volgende maand?

Neem voor een voorproefje van het maan(d)thema, de sessies en onze fantastische teachers een kijkje op ons Instagram-account. Deze komt een paar dagen voor het begin van iedere nieuwe maand online.

De thema’s voor het aankomende kwartaal zijn: It’s all in the Family(line) (verkennen van je familiegeschiedenis en verbinden met de vrouwenlijn), Truth as Medicine (bold moves maken, je stem laten horen, leiderschap tonen vanuit het hart, en je podium pakken), en Back to Basic (we gaan terug naar eenvoud en routines, je ritme (her)vinden). 

Hier wil je bij zijn!

Hoe werkt opzeggen?

Je Flore Fam membership is per kwartaal opzegbaar. Dit kun je heel eenvoudig zelf doen via het opzegformulier op onze website.

Je behoudt toegang tot alle membership-content zolang je Flore Fam member bent.

If I can do it, so can you

Mijn reis begon
net als de jouwe:
Met de eerste stap.

Uit mijn hart

My message to you