Flore Fam

Where we hold space for you
to bloom & grow.

Flore Fam

Where we hold space for you to bloom & grow.

CONNECT • BLOOM • THRIVE

Je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap in je leven.
Je groeit, je proeft, je onderzoekt. Maar toch twijfel je nog.
Je hebt grootse plannen, maar voelt weerstand. Iets houdt je tegen.

Flore Fam is een veilige plek waar we je helpen om in actie te komen én je vrouwelijke kracht te ervaren. Waar je onder begeleiding van de beste experts van Nederland, krachtige maanrituelen en sisterhood jezelf weer terugvindt. En vol plezier en rotsvast vertrouwen in het leven gaat staan.
Een membership voor jou, om volledig te kunnen gaan floreren en alles uit jouw leven te kunnen halen.

Kom thuis. Het is tijd om te bloeien.

“Zonder dat ik het wist miste ik verbinding met gelijkgestemden.”

-Davina, lid sinds 2020
Online vrouwencirkel

Find your Sisterhood

VOOR VROUWEN ZOALS JIJ

Herken je dit?

 • Ik wil heel veel, maar het lukt me nooit om het echt te doen
 • Ik wil groeien, maar mis de juiste structuur
  Er is zoveel te vinden over zelfontwikkeling – waar moet ik beginnen?
 • Ik wil me zowel spiritueel als praktisch ontwikkelen
 • Ik loop vast in mijn eigen patronen, maar weet niet hoe anders
 • Ik wil meer in mijn vrouwelijke kracht staan

Als je dit herkent, dan is Flore Fam voor jou. In dit online
membership met 4 maandelijkse live sessies krijg je alle tools om te kunnen floreren. Je doet niet alleen wijsheid op, maar wordt ook tot actie aangezet, zodat je ook echt resultaten gaat zien. Ook onderga je krachtige healings en verbind je je met vrouwen net als jij.

Het is jouw tijd om te stralen.
Ben je klaar om je kracht
niet langer tegen te houden?

 

WAAG DE SPRONG

Ben je klaar om
schaamteloos jezelf te zijn?

*Wanneer je je opgeeft, ontvang je e-mails over Flore Fam en onze andere acties & events tot je je uitschrijft.

Kwartaal Membership voor

€60/maand

Maak elke maand magisch

Dit krijg je in Flore Fam 

Flore Fam is jouw veilige haven in de uitdagende tijd waar we nu doorheen gaan.
We begeleiden je om in verbinding te komen met de vrouw die jij werkelijk bent. Elke maand ontvang je alles wat je nodig hebt om jouw wildste plannen echt te gaan waarmaken.

4 LIVE SESSIES PER MAAN(D)

Elke maan(d) groei je aan de hand van een nieuw thema. Zet intenties, leer, heel jezelf en neem actie tijdens krachtige rituelen, healings en workshops van de experts. Je kunt bovendien de laatste 3 maanden on-demand terugkijken. The sky is the limit!

DE BESTE BEWUSTZIJNSEXPERTS

Leer over uiteenlopende topics van grote namen zoals Tijn Touber, Fajah Lourens, Tibor en Roy Martina. Voor individuele sessies ben je al snel honderden euro’s kwijt, maar met Flore Fam heb je een maandelijks abonnement op wijsheid en support voor €65 per maand.

TOOLS VOOR TRANSFORMATIE

Verandering komt niet van weten, maar van doen! Manifesteer met onze prachtige affirmatie-wallpapers en transformerende meditatiereizen. Het maandelijkse workbook nodigt je uit om de geleerde kennis ook echt in het dagelijks leven toe te passen.

LEVEN MET DE MAAN

De stand van de maan draagt enorm veel potentie met zich mee. Daarom is Flore Fam zo ingedeeld dat je daar elke maand optimaal van profiteert! Onze astrologen aan huis leiden je elke nieuwe én volle maan door een ritueel, zodat je kunt meesurfen op deze kosmische kracht.

LIEFDEVOLLE SISTERHOOD

Verbind je met honderden gelijkgestemde vrouwen tijdens onze live CONNECTION-sessies en in de Telegram-groep. Dit is een safe space waar je terechtkunt met je vragen en waar je al je sores, struggles en successen welkom zijn.

BIBLIOTHEEK AAN WIJSHEID

Duik in onze groeiende bibliotheek met 35+ sessies van topexperts en leer meer over jouw favoriete onderwerpen. Gezondheid, astrologie, reiki, human design, relaties, schaduwwerk… Ga zo diep als je durft!

PLAYLISTS TO LIFE

Dans, huil, mediteer of ga los met de She Flore-playlists, die aansluiten bij onze maandelijkse thema’s. Bomvol heerlijke muziek voor elke mood!

10% KORTING IN DE SHOP

Je ontvangt als member standaard 10% korting op al onze programma’s, meditaties en fysieke producten uit de She Flore-webshop. (Let op: dit geldt niet voor onze fysieke events.)

“Het is een plek waar je als vrouw thuiskomt in
een warm bad
, waar je helemaal veilig bent. Het
gevoel van sisterhood & togetherness is zo mooi.
We doen het samen.”

— MEREL, LID sinds 2021
ELKE MAAND 4 LIVE SESSIES

Leer van de besten

Je neemt elke maand deel aan 4 terugkerende live sessies, die je samen alle tools geven om je
beste leven te creëren.
Je doet niet alleen kennis op, maar leert deze ook om te zetten in actie.
Kun je er een keer niet bij zijn? Binnen 24 uur zijn ze on-demand terug te kijken.

Wisdom

Upgrade je bewustzijn en leer over een scala aan interessante onderwerpen van de experts uit het vak. Van hypnose tot kwantumfysica, gezonde voeding en business: Flore Fam is jouw golden ticket om te leren van de besten.

Doe wijsheid op van teachers zoals Tijn Touber & Roy Martina.

Healing

Experimenteer elke volle maan veilig met verschillende healing-technieken. Onze ervaren facilitators laten je proeven van ademwerk, reiki, cosmic healing, en meer. Ontspan, ontvang en ontdek je eigen helende vermogens.

Ontdek je kracht met healers zoals Ghylène Leonore & Zara Jula.

Action

Echte verandering komt pas wanneer je nieuwe kennis ook omzet in actie. Elke nieuwe maan zet je krachtige intenties, werk je door oude patronen en kom je in actie met behulp van het workbook. Doorbreek-momenten gegarandeerd!

Kom in actie met powerhouses zoals Fajah Lourens & Tibor.

Connection

Je komt elke maand samen met de Fam voor een peptalk van Jessie. Deze Monthly Family Gatherings zijn een safe space om je sores en successen te delen. Zo ben je altijd klaar voor wat deze maand je gaat brengen.

Laat je leiden op je pad door
Jessie Jazz Vuijk. 

GEEF JE OVER AAN JE ZIEL

Dit is jouw rots in de branding, jouw basis, jouw nulpunt. Vanuit hier ontstaat alles.

stories of sisterhood

Hear from the Fam

Renske

Voor mij is alles bij She Flore begonnen. Er is zoveel liefde, zoveel steun. Je wordt gedragen, naar een hoger ‘niveau’ getild. Ik kan het 100% aan te raden om bij de Flore Fam te komen.” ★★★★★

— RENSKE VAN ZUNDERT

Silke

“Elke keer is het een verrassing, van vrouwelijk leiderschap tot human design. De highlights die je er voor jezelf uithaalt brengen je elke keer net dat stapje verder. Laagdrempelig, je kunt zo instappen en niks is te gek. Flore Fam is sisterhood in haar kracht.”

— SILKE

Davina

Wauw, wat ben ik blij dat ik de stap heb gemaakt om me bij She Flore in te schrijven. Het is me alles waard geweest. Flore Fam is zo’n krachtige, mooie community waar iedereen met elkaar verbindt. Zoiets onwijs moois heb ik nog nooit gevoeld. Ik raad iedereen dit aan.”

— DAVINA BOOT

ELIZA VAN ELIVELD

“She Flore is zoveel meer dan een spiritueel platform. Het is een familie, een prachtige vrouwencirkel. Jessie doet het met zoveel liefde en passie! Mijn long life commitment – ik ga nooit meer weg ! Ik heb zoveel geleerd over mezelf de afgelopen 2 jaar, en dit is nog maar het begin…” ★★★★★

— ELIZA VAN ELIVELD

— MIRANDA VAN DE LAGEMAAT

“De maandelijkse sessies zijn erg inspirerend. Ik zou iedere vrouw aanraden om lid te worden van She Flore. Gun het jezelf!” ★★★★★

— MIRANDA VAN DE LAGEMAAT

— CHLOE YASMIN

“Ik had een verlangen naar meer bewustzijn in mijn leven. Ik ben me door de gasten bij Flore Fam nog bewuster geworden van wat gezond en ongezond is voor mijn lichaam. Ik heb veel geleerd over onderwerpen waar ik nog vrij weinig vanaf wist en nu in mijn dagelijks leven toepas.”

— CHLOE YASMIN

— DAGMARA BLOCH

“She Flore is een fijne en warme community en voor mij een gevoel van thuiskomen. Een plek waar je je gezien en gehoord voelt, waar we het samen doen, veel leren tijdens de online sessies en waar we elkaar upliften en versterken. Echt een ervaring die je zelf wilt meemaken en die ik echt iedereen gun!” ★★★★★

— DAGMARA BLOCH

— LYNN SANDEE

“Erg dankbaar dat ik bij the Flore Fam zit. Ondanks dat je onbekend voor elkaar bent, voelt het als een warme verbondenheid. Dit ervaar ik extra goed tijdens de live sessies, die voelen altijd weer magisch!”

— LYNN SANDEE

— SAMANTHA

“Ik ben al bijna sinds het begin lid van She Flore. Zo’n fijne community! Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Zo liefdevol! Ik heb echt sisterhood mogen ervaren… Hoe het is om je te laten dragen.” ★★★★★

— SAMANTHA

— SUSANNE

Flore Fam is een wolk van liefde. Het geeft een gedragen gevoel waar je altijd op terug kunt vallen. In een wereld waarin zoveel verschillende percepties zijn, met oordelen en afgunst, is het heel fijn een plek te hebben waar vrouwen elkaar willen upliften en steunen.

— SUSANNE

— MARLOES POST

“Een hele fijne community waar een veilige sfeer heerst, waar je als vrouw helemaal jezelf mag zijn! Super interessante online sessies met inspirerende sprekers die je aan het denken zetten om in je eigen kracht te gaan staan! ★★★★★

— MARLOES POST

— SHELLEY VERHEIJ

De sessies in Flore Fam zijn super waardevol! Vooral de variatie van onderwerpen vind ik heel fijn, je leert daardoor elke keer weer iets nieuws. Het allerfijnst blijft toch wel de energie in de Flore Fam: alle vrouwen zijn super supportive naar elkaar toe en je voelt je echt op je gemak!”

— SHELLEY VERHEIJ

— RAQUEL INES MARIA

Ik zit al een jaar bij de Flore Fam en het is zo gezellig en waardevol om hierbij te zijn. In verbinding staan met elkaar. Alles kan en mag gedeeld worden, hoe fijn dat voelt. Er komen regelmatig prachtige vrouwen te gast om hun kracht met ons te delen.

— RAQUEL INES MARIA

— DOMINIQUE

Heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om hier een onderdeel van uit te maken. Ik vind het heerlijk om reiki, breathwork en lezingen te doen en steeds weer nieuwe inzichten te ontdekken.  Je komt steeds een stukje dichter bij jezelf. She Flore is een platform waar je 100% jezelf kunt zijn.

— DOMINIQUE

— SUUS VAN DER LAAN

She Flore heeft echt mijn leven veranderd. Ik heb zoveel momenten van echt intens geluk sinds ik mij hierbij heb aangesloten. Eigenlijk zijn er niet genoeg woorden om dit te omschrijven. Je moet het gewoon ervaren. Ik heb het mijn geld tot nu toe dubbel en dwars waard gevonden.” ★★★★★

— SUUS VAN DER LAAN

— LISA KIBURG

“Wat ben ik hierdoor gegroeid in de afgelopen tijd… Flore Fam heeft echt mijn ogen geopend. Van kennis over het mentale vrijheid tot de juiste voeding tot readings. Als je spiritueel en mentaal wilt ontwikkelen, is dit echt wat je zoekt!”

— LISA KIBURG
INVESTEER IN JEZELF

Groei elke maand
met een nieuw thema

1
HEALING-sessie (Volle Maan)

1
WISDOM-sessie

1
ACTION-sessie (Nieuwe Maan)

35+
Flore Fam-sessies om terug te kijken op je eigen tempo

3000+
Vrouwen gingen je voor

1
CONNECTION-sessie voor al je vragen

Ben je al lid?
Je kunt nu overstappen van maand naar kwartaal betaling,
zodat je €60 per maand betaalt i.p.v. €65!

Laat je leiden

Jouw totaalpakket voor transformatie

Meevaren op de energie van de maan? Check. De beste bewustzijnsexperts van Nederland? Check! Flore Fam geeft je alles wat je nodig hebt om de vrouw te worden die je altijd al wilde zijn. Het enige dat nog mist, ben jij. Ben je klaar om in je vrouwelijke kracht te stappen?

THIS IS IT

Twijfel niet langer. Geef jezelf wat je echt nodig hebt. Want niemand kan jouw lichtje aansteken – alleen jij.

ASK US ANYTHING

FAQ

Wat is Flore Fam?

Flore Fam is een online sisterhood waar vrouwen volledig kunnen ervaren welke kracht er in hen schuilt. In dit membership werk je aan je eigen levenspad in 4 live sessies, aan de hand van een maandthema dat aansluit op de astrologische energie. Je leert van de beste bewustzijnsexperts, zet krachtige intenties tijdens de Nieuwe Maan, neemt actie en ondergaat elke Volle Maan een healing (en leert zelfs je eigen healing powers aan te spreken!) Bovendien kun je de beste sessies van de afgelopen 2 jaar on-demand terugkijken.

En dan hebben we het beste nog niet eens genoemd: de liefdevolle community van honderden vrouwen net zoals jij! In Flore Fam verbind je, groei je, en leer je om je innerlijke kracht niet meer tegen te houden.

Note: zodra je je aanmeldt loopt jouw membership per kwartaal door. Je committeert je voor een prachtige reis en gaat het aan samen met 1000+ andere vrouwen. Per kwartaal opzeggen is mogelijk.

Wat krijg ik in Flore Fam?

In Flore Fam krijg je alle tools om te kunnen floreren. Je doet niet alleen wijsheid op, maar leert deze ook te integreren en om te zetten in actie.

 • Elke maand 4 live sessies: leer, verbind, heel en neem actie tijdens krachtige maanrituelen, vrouwencirkels en workshops van de beste bewustzijnsexperts. Je kunt bovendien de laatste 3 maanden terugkijken!
 • Tools voor transformatie: manifesteer met onze prachtige affirmatie-wallpapers & duik dieper in de lesstof met het workbook
 • Liefdevolle community: verbind met honderden vrouwen net zoals jij in onze zeer actieve Telegram-groep
 • Groeiende library: bekijk de beste sessies van de afgelopen 2 jaar on-demand terug, met teachers zoals Roy Martina, Tibor & Not Your Average Psychic
 • 2 prachtige meditatiereizen voor diepe ontspanning & transformatie
 • Inspirerende playlists om te dansen, mediteren of gemotiveerd je dag te beginnen

Je houdt toegang tot deze content zolang je lid bent.

Wat houden de verschillende sessies in?

We hebben elke maand 4 terugkerende sessies, die je samen alle tools geven om te floreren. Je doet niet alleen wijsheid op, maar leert deze ook te integreren en om te zetten in actie.

 • Tijdens de WISDOM-sessies duik je in het maan(d)thema met één van onze bewustzijnsexperts
 • In de ACTION-sessies gebruik je de energie van de Nieuwe Maan om je intentie te zetten en kom je in actie met behulp van de maandopdracht
 • Tijdens de HEALING-sessies ervaar je de magie van energiewerk en breathwork. De Volle Maan is de perfecte tijd is om los te laten wat je niet meer dient
 • In de CONNECTION-sessies zijn onze online vrouwencirkel. In deze safe space kun je vragen stellen aan Jessie en je helemaal opladen met de energie van de sisterhood
Wat kost Flore Fam?

De investering voor Flore Fam is €180,- per kwartaal. Je stapt in voor minimaal 3 maanden en kunt ook maandelijks betalen.
Hiervoor krijg je toegang tot 4 live sessies van onze bewustzijnsexperts rond het maan(d)thema. Los betaal je voor deze sessies al snel honderden euro’s! Bovendien krijg je toegang tot onze groeiende Library van de afgelopen 2 jaar met de beste sessies van topexperts zoals Tijn Touber, Richard de Leth & Christine Beijnen. Hiermee kun je op je eigen tempo werken aan thema’s zoals gezondheid, manifestatie, relaties en spiritualiteit. Je kunt dus zelf kiezen hoeveel je uit je membership haalt!

De Flore Fam is op dit moment per kwartaal opzegbaar.

Wanneer kan ik instappen?

Om de energie en veilige sfeer van de vrouwencirkel te bewaken laten we slechts één keer per maand nieuwe leden toe. Aan het begin van de elke maand gaan de deuren van Flore Fam 5 dagen open. Onze deuren gaan weer dicht op de 1e dag om 19:00 uur.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de wachtlijst, dan krijg je een mailtje van ons wanneer je kunt instappen.

Wanneer zijn de live sessies?

Onze sessies bewegen mee met de maancyclus, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de astrologische energie. De data van de sessies zijn dus elke maand anders, maar ze beginnen altijd om 19:30. Als je er een keer niet live bij kunt zijn, dan kun je de replay op je eigen tempo terugkijken (binnen 24 uur online).

Als lid ontvang je de data van de aankomende sessies aan het eind van elke maand. Je kunt dit maandoverzicht ook checken op onze Instagram.

Kan ik mijn vragen stellen aan Jessie & de teachers?

Aan het einde van elke sessie is er ruimte om vragen te stellen aan onze bewustzijnsexperts. Je krijgt dus de kans om direct in gesprek te gaan met grote namen zoals Tijn Touber, Fajah Lourens en Tibor! Bovendien kun je elke maand jouw vragen stellen in onze Monthly Family Gatherings met Jessie. Hier is een veilige, intieme sfeer waarin alles gedeeld mag worden.

Wat is het thema van volgende maand?

Neem voor een voorproefje van het maan(d)thema, de sessies en onze fantastische teachers een kijkje op ons Instagram-account. Deze komt een paar dagen voor het begin van de nieuwe maand online. Een greepje uit onze eerdere thema’s uit 2023: Discover the Quantum Field, Reset je Relaties, Rise Like A Phoenix & Spark Your Summer Soul.

Hoe werkt opzeggen?

De Flore Fam is per kwartaal opzegbaar. Je houdt toegang tot de membership-content zolang je lid blijft.

I see you, woman

Mijn reis begon
net als de jouwe:
Met de eerste stap.

Uit mijn hart

My message to you