Blog

Hoe zit dat nu met 5-D

Eline van Doorn

Heb je dat ook? Als iets een eerste keer gelijk je aandacht trekt en vervolgens nog een keer? Dat je er dan iets mee moet doen? Bij mij werkt het bij veel dingen in het leven zo. Enige tijd geleden wordt mijn aandacht getrokken door een bericht op de Gram. Met veel blije bombarie geeft de dame in kwestie aan op een nieuwe tijdlijn te zijn gestapt. Sindsdien is haar leven met de snelheid van de gemiddelde Maserati in Dubai veranderd. Ofwel haar eigen woorden: ‘’Manifesteren gaat nu zo veel sneller.’’ Toen ik afgelopen week een post van ons Jess zag over dat ze op een nieuwe tijdlijn gestapt is, ging mijn speurneus weer aan. Hoe zit dat met een nieuwe tijdlijn en wat heeft dit te maken met 5-D? Life of a Modern Hippie zoekt het voor je uit.

Ah dus dat is een nieuwe tijdlijn

Voor antwoorden op mijn spirituele vragen kan ik altijd bij mijn Berlijnse sjamaan terecht. Stiekem is ze geen sjamaan, maar regressietherapeut alleen klinkt dat eerste net iets beeldender. Het is en blijft een verhaal niet waar?! Al snel stuurt ze mij in de juiste windrichting, waarbij ze refereert aan het boek Een Nieuwe Aarde van Eckhart Tolle. Deze staat al lang op mijn e-reader als ongelezen te pronken, de hoogste tijd om er aan te beginnen. Ook vraag ik de grootste online bibliotheek om raad en zo begin ik er eindelijk meer over te begrijpen.

Van 3-D naar 5-D

Alles is energie en heeft een eigen frequentie. Een mooie metafoor is een radiostation, waar 538 een andere frequentie heeft dan Sky Radio. Alle frequenties zijn er altijd, alleen als je op de juiste afstemt dan hoor je de bijpassende zender. Jij hebt een frequentie, ik heb er één en moeder aarde ook. Nu zit het zo dat onze planeet al jaren bezig is met het verhogen van haar trilling. Doordat zij dit doet, krijgen steeds meer mensen interesse in spiritualiteit en door deze innerlijke  groei, wordt je eigen frequentie verhoogt. Dit is nodig om de transitie te maken van 3-D (de wereld waar velen van ons in leven), naar 5-D. Om het even op zijn heel plat Haags uit te leggen; 3-D is een wereld waar we vanuit angst leven en 5-D vanuit liefde. Deze op angst, dualiteit en op conflict gebaseerde dimensie waar we nu in leven, zorgt ervoor dat onze ziel veel lessen kan leren. Zonder ongemak geen groei. Denk maar aan deze prachtige quote van het Universum: ‘’I had to make you uncomfortable, otherwise you would have never moved.’’

Hoe zit het met 4-D?

Het heeft tijd nodig om op het bewustzijnsniveau van 5-D terecht te komen. Alleen hoor ik je nu denken? Slaan we niet een stapje over? 4-D is de overgangsfase waar velen van ons zich nu in bevinden. Dat je dit artikel nu leest, lid bent van She Flore, dat houdt in dat er interesse is en wellicht zelfs al groei op zielsniveau. Je weet dat je niet jouw gedachten bent, leeft vanuit het hart en je intuïtie is versterkt. Dat niveau is 4-D en hoe meer dit ontwikkelt, des te eerder je de overgang naar 5-D kunt maken. Wat doen ons Jess en die andere vrouw nou waar ik aan het begin aan refereerde? Zij zijn alvast in de nieuwe tijdlijn van 5-D gestapt. Hoe meer mensen dit doen, hoe sneller het transitieproces gaat. Waarbij helaas nooit iedereen de magie van 5-D zal ervaren. Er zullen altijd mensen vast blijven zitten in 3-D. Hoe mooi is het dat jij dit nu leest en weet waar we naartoe gaan. Hoeveel ellende er ook op dit moment in de wereld is. Blijf focus houden op de nieuwe wereld, vanuit liefde, leven in plaats van overleven, vanuit wij. Wij samen in 5-D.

 

Lauri is yogadocente en Reiki master, maar bovenal nuchter, nieuwsgierig en pionier op het gebied van liefde verspreiden. Ervaar een Reiksessie op afstand (megakrachtig), of fysiek als je op Ibiza bent.

Volg haar op Instagram: @nyepimagazine @onedayretreatibiza

(Hier komt de auteur-informatie)

Titel

Tekst

Titel

Titel