My letter to you

Lees Jessie's Brief

Ik ben Jessie, de oprichter van She Flore.

Noem het een roeping, een diep verlangen, een levensmissie – She Flore riep mijn naam al jaren. Als jong meisje keek ik naar de wereld en verbaasde ik me over hoe “de grote mensen” met elkaar omgingen. Ik voelde me hier totaal niet op mijn plek. Toen voelde ik me daar alleen in, maar inmiddels weet ik dat er velen met mij zijn. Zoveel van ons kampen met burn-out, depressie of andere klachten, omdat we op een manier leven die niet bij ons past.

Ik geloof dat we in een hele bijzondere tijd leven waar het nieuwe het oude zal vervangen. Waar we samen een nieuwe aarde gaan creëren.  En die verandering begint bij onszelf. Maar ook al werkt de oude manier niet meer, het is doodeng om je eigen demonen aan te kijken. Om je waarheid te spreken. Maar uit eigen ervaring weet ik dat daar het goud ligt. De mooiste bloemen groeien het dichtst bij de rand van het ravijn.

She Flore is de plek waar je deze innerlijke transformatie aan kunt gaan. Soms met een liefdevolle schop onder je kont, soms met zachte woorden van vertrouwen.

Waar je het niet alleen hoeft te doen, maar met een groep sisters hetzelfde proces doormaakt. Waar je de magie ervaart van onze verbinding. Je kunt laten dragen, je kwetsbaar kunt opstellen. En naast deze vrouwelijke principes leer je ook je eigen shit fixen. Het is een dans tussen beiden. En wanneer je deze dans aangaat, creëer je een leven dat je wildste dromen overstijgt.

Open jezelf voor de magie. Gun jezelf dat prachtige leven dat jij verdient. Stap samen met ons door de angst en ik beloof je dat je wordt opgevangen.
Met heel mijn hart,

Mijn boodschap en mijn wens voor jou. Recht uit mijn hart.