OVER ONS

Misschien ben je wel nieuwsgierig wie er achter dit platform schuilt? Jessie: “Ik had dit namelijk nooit alleen kunnen doen en vooral nooit willen doen. We hebben de afgelopen maanden gehuild, gelachen, elkaar geïrriteerd maar vooral zo genoten van het creëren van dit platform. Het is het meest waardevolle wat ik ooit heb mogen creëren en ik zou het met niemand anders willen doen dan Annelotte & Philip. Ik wil je heel graag voorstellen aan mijn team, steun en toeverlaat én nog zoveel meer.”

JESSIE JAZZ VUIJK

Het begon allemaal met een gevoel, zo’n duidelijk gevoel welke ik stiekem als kind al voelde. Ik kon als kind naar volwassenen kijken en denken: “Moet dat echt zo?”. Ik heb altijd gedroomd van een plek, die vol liefde en kracht zit.
Little did I know dat ik het zelf zou creëren. Mijn ‘spirituele’ kant was altijd mijn geheim, een tijd lang was ik bang dat mensen mij een gekkie zouden vinden. Die tijd is over en ik wil alle mensen verenigen die zich ook zo voelen, stiekem zijn we allemaal gekkies! 

ANNELOTTE BEAU SANTING

Wat een reis was dit, toen Jessie en ik onze samenwerking begonnen hebben we vanaf de eerste dag al onze wensen en dromen naar elkaar uitgesproken. Toen het idee She Flore aanbod kwam wisten we beiden: dit is het.

Samen aan de keukentafel alle plannen uitschrijven en bespreken, we begonnen met niets: puur een idee. Het is zo leuk om te zien hoe alle plannen zijn samen gekomen. Philip, de ”web wizard”, is mijn studiegenoot en beste vriend. Ik wist dat hij de uitgelezen kandidaat zou zijn om ons hier verder bij te helpen.

Mijn vormgeving en creativiteit in combinatie met zijn webtovenarij hebben ervoor gezorgd dat de dromen van Jessie werkelijkheid konden worden. Stiekem ben ik daar nog het meeste trots op, werken met de mensen van wie je houdt en van een idee een imperium maken.

PHILIP FISSER

Philip kun je het best omschrijven als een sociale en creatieve ondernemer die houdt van doen. En niet zomaar doen, maar van doordacht doen. Nou, dat heeft hij zeker bewezen. 

“Dit is een van de meest bijzondere projecten waar ik ooit aan heb mogen werken, in ieder geval; heel anders dan projecten waar ik eerder aan heb gewerkt. Toen ik Annelotte leerde kennen tijdens onze studie, droomden we al weg bij de gedachte om samen grote projecten aan te pakken. She Flore is er zéker zo één en ik ben ervan overtuigd dat er nog veel meer zullen volgen.”

LET'S CONNECT

Wij helpen je graag met het verwezenlijken van jouw dromen. Omdat we zo van onze samenwerking hebben genoten, hebben we besloten dat wij als dit team jou ook willen helpen. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar: yougrow@sheflore.com 

Liefs,

Jessie, Annelotte & Philip