Heb je je bedacht?

Ruilen & Retouren

Heb je een product van She Flore besteld, maar heb je bedacht? Dan mag je binnen 14 dagen na ontvangst van het product je bestelling annuleren. Ook diensten van She Flore mag je binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging van She Flore annuleren.
Je kunt het product annuleren door contact op te nemen via dit contactformulier.

VOORWAARDEN VOOR RUILEN OF RETOUREN

Na annulering van een product heb jij 14 dagen de tijd om het product retour te sturen naar het op het Platform vermelde retouradres van She Flore. Geleverde producten moeten altijd in de originele verzendverpakking worden geretourneerd. De kosten verbonden aan retournering zijn voor jouw rekening.

Een product kan niet worden geannuleerd wanneer je de verzegeling van een product hebt verbroken, je gepersonaliseerde producten hebt besteld of wanneer de producten om hygiënische redenen niet geschikt zijn om te worden teruggezonden. Je mag het product niet hebben gebruikt en het product moet onbeschadigd zijn.
Wanneer je een product of dienst conform deze annuleringsvoorwaarden van She Flore annuleert, dan zal She Flore binnen 14 dagen het betaalde bedrag aan je terugbetalen. Heb je al gebruik gemaakt van de Diensten van She Flore? Dan ben je aan She Flore slechts het bedrag verschuldigd dat je aan Diensten hebt gebruikt. Dit bedrag zal in mindering worden gebracht op het door jou betaalde bedrag.