SHE TRANSFORMS

We hebben een video voor jou gemaakt, zodat je een idee krijgt wie we zijn, waarom wij dit programma hebben gemaakt en waarom wij hier zo voor durven te staan.

Video afspelen

TRANSFORM YOUR LIFE

Welkom lieve vrouw! Op deze pagina kan je alle informatie vinden over ons programma: ‘Transform Your Life’. 

Maar allereerst, ben je klaar voor een 2.0 versie van jezelf? Ben je bereid jouw groei prioriteit te geven? Ben je ready voor verbinding, overvloed en wijsheid? Een nieuw leven vol met vrijheid, helderheid en het volgen van je missie, waar wacht je dan nog op! Ik heb samen met twee experts het programma ‘Transform Your Life’ ontwikkeld.

WAT HOUDT HET IN?

She Transforms is een online programma van zes maanden dat jouw leven compleet verandert. Alle facetten van spiritualiteit komen terug in het She Transforms-programma. Het is samengesteld door Jessie, Carla (business coach) en Shanna (breinexpert).

Het maakt niet uit waar jij je op dit moment bevindt. Misschien ben je al een manifestatiekoningin of ben je pas net aan het ontdekken wat spiritualiteit voor je kan doen. We hebben het programma zo ingericht dat iedereen er iets moois uit kan halen.

Voor de meesten wordt het een complete transformatie (dat is de kern van dit programma). Ben je al langer met spiritualiteit bezig? Dan helpt She Transforms juist om alles nog meer te implementeren, waarbij de kracht in herhaling schuilt.

WHAT TO EXPECT?

De hele periode (6 maanden), start je iedere maand met Jessie. Jessie neemt je mee en vertelt de intentie van de maand, waar gaan we mee aan de slag?

Iedere maand is ingedeeld in vier verschillende lessen en iedere les staat er een uitgebreide video waarin Jessie, Shanna of Carla uitleg geeft over verschillende topics. Daarbij krijg je altijd een opdracht mee. Die zijn allemaal verschillend, bijvoorbeeld: journaling, meditaties, visualisaties of je wordt met een opdracht op pad gestuurd.

De opdrachten doe je zelfstandig. Geen zorgen, het spreekt vanzelf en we begeleiden je doormiddel van de video’s overal doorheen.

Maar naast de video’s en opdrachten, komen we ook iedere maand samen op zoom. Het versterkt jouw transformatie! Transformatie is niet alleen maar licht en liefde het is ook rauw en oncomfortabel. Maar deze stukken komen we allemaal tegen en in onze gatherings breken we er samen doorheen!

I promise!

HOW WE ARE MAKING THIS WORK

De eerste maand is gericht op ruimte maken voor jouw nieuwe leven. We laten je kennis maken met jouw licht, kracht en bewustzijn. Je bent al heel en compleet.

Deze maand duiken we samen de diepte in, wat voor angsten & patronen zitten jou nog in de weg? Geloof ons, daar ‘in de modder’ ligt jouw grootste omslagpunt.

Neem jij verantwoordelijkheid over jouw eigen leven? Wat staat er nog in de weg? Angst? Schuld? Schaamte? Samen transformeren we deze emoties.

We hebben jouw ‘negatieve’ patronen en gedachtes helder en opgelost. We laten die achter ons en focussen ons op waar we naar toe willen, waar verlang je naar? We gaan dit helder maken. Iedere stap die je zet, zal een stap in de juiste richting zijn, naar jouw droom.

Wat ons het meest vrouw maakt, is waar onze sterkste kracht vandaan komt. Jouw vuur, verbinding, intuïtie liggen hier verborgen. Ons doel is: jouw volledig in jouw vrouwelijke kracht zetten.

Alles wat je hebt geleerd ga je in deze maand toepassen. Je leert de universele wetten voor jou te laten werken en we vieren jouw bijzondere reis. Look at you now!!

THE WOMAN WHO WENT BEFORE YOU

Wie zijn je voor gegaan? Deze vrouwen kunnen jou misschien wel het beste vertellen wat dit programma met je doet.

Hi Jess, ik wil je graag even bedanken voor al het moois dat je doet. De livesessies met de Flore Fam zijn zo inspirerend en waardevol. Ook volg ik het programma van She Transforms en het heeft me tot nu to al heel veel gebracht. Ik wist al langere tijd dat de opleiding die ik doe het niet helemaal voor mij is. Ik wist dat ik iets met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit wilde doen, omdat mij dat zelf tot nu toe al zoveel heeft gebracht en ik andere daar graag mee wil helpen en tegelijkertijd voel ik dat daar echt m’n passie en kracht ligt. Wat dit concreet moest worden wist ik niet. Door in de cursus aan de slag te gaan met wat je verlangens zijn en deze concreet te formuleren werd het voor mij steeds duidelijker. Vorige week is er iets op mijn pad gekomen waarvan ik wist: JA dit is het. Ik ga nu in oktober beginnen aan de opleiding tot holistisch therapeut en heb er zo veel zin in. Ik voel aan alles dat dit het juiste pad voor mij is. Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de hulp die jij mij hierin hebt gegeven. Echt, dankjewel ❤️❤️❤️
Goedemorgen Jessie, ik heb iets bijzonders meegemaakt door She Transforms, wat ik echt met je moet delen! Tot nu toe was ik al enthousiast over de opdrachten en die hadden allemaal los al effect gehad, in de zin dat ze mij inzicht gaven. Gisteravond heb ik de Ho’oponono meditatie gedaan en die gaf mij een onverwacht verassend inzicht en ben daarna met een super gevoel gaan slapen. Tot ik wakker werd om 04.50 en ik opeens ‘AAN’ stond. Opeens zag ik het complete plaatje en kon ik alle losse inzichten aan elkaar koppelen met de life events van cry me a river en met mijn leven nu. Het leek wel of het opeens klikte en het allemaal helder werd en ik een goed inzicht had van alle belangrijke onderdelen waardoor ik nog niet floreer. Ik vond dit zo magisch en kon uiteraard erna niet meer slapen, zo bijzonder vond ik het! Zo zie je maar wat voor mooie dingen je programma voor mensen doet! Het zelf inzicht is er en heeft mijn ogen geopend, nu nog meer zelfbewust leven zodat ik wel kan floreren 💞
Lieve Jess, ik heb zojuist de ademhalingssessie van She Transforms gedaan. Wauw wat een bizarre ervaring! Echt, alsof alle opgebouwde spanning eruit kwam. De hele tijd voelde ik intense tintelingen en soms ook vlagen van duizeligheid. Mijn handen waren na een tijdje helemaal in elkaar verkrampt en ondanks dat jij dezelfde ervaring had zag ik dit niet aankomen. Ik was een klein beetje angstig toen ik merkte dat de kramp niet meteen wegtrok na de sessie, maar door in een andere houding te gaan liggen en rustig te blijven ging dit vanzelf weer weg. Daarna een heerlijk warm gevoel. Ik bedank je echt uit de grond van mijn hart voor deze ervaring. Het doet zoveel goeds met me dit hele programma. Je mag zo trots zijn op jezelf en wat voor impact je hebt op vrouwen en hun ontwikkeling. Het is gewoon echt bijzonder dat jij bereid bent om anderen te helpen de meest krachtige versie van zichzelf te worden. Heel veel liefs ❤️❤️❤️
Hi Jessie, ik het net de eerste meditatie gedaan van She Transforms, and DAMN!!!! Ik heb nog geen toegang tot de flore fam maar wil toch even met je delen. Mijn innerlijke godin is een prachtige, sterke, vrouwelijke vrouw in een mooie, lange, fluwelen, witte jurk. Toen ik haar voor het eerst ontmoette, werden mijn ogen gevuld met tranen en werd ik overladen met een warme, krachtig energie. Toen ik haar liet weten dat ze er mag zijn, rolde er een traan over mijn wang en voelde ik mij veilig. Als geschenk aan mij, gaf ze een grote schelp met een parel erin. Het symboliseert voor mij een harde, sterke buitenkant met een prachtige, zachte binnenkant. Ik hou van mijn godin, ze mag er zijn. Prachtig hoe je dit hebt neergezet ik ben nu al helemaal overdonderd.
Love you!
Hi Jessie, ik het net de eerste meditatie gedaan van She Transforms, and DAMN!!!! Ik heb nog geen toegang tot de flore fam maar wil toch even met je delen. Mijn innerlijke godin is een prachtige, sterke, vrouwelijke vrouw in een mooie, lange, fluwelen, witte jurk. Toen ik haar voor het eerst ontmoette, werden mijn ogen gevuld met tranen en werd ik overladen met een warme, krachtig energie. Toen ik haar liet weten dat ze er mag zijn, rolde er een traan over mijn wang en voelde ik mij veilig. Als geschenk aan mij, gaf ze een grote schelp met een parel erin. Het symboliseert voor mij een harde, sterke buitenkant met een prachtige, zachte binnenkant. Ik hou van mijn godin, ze mag er zijn. Prachtig hoe je dit hebt neergezet ik ben nu al helemaal overdonderd.
Love you!
Lieve jess en team van SheFlore, ik wilde even een berichtje sturen om jullie te bedanken voor het prachtige programma wat jullie hebben gemaakt ✨ heb net weer de ochtendmeditatie gedaan en ik voelde zo veel licht en dankbaarheid, ik voelde het echt in m’n lichaam! Iets waar ik normaal gesproken veel moeite mee heb: ervaren, vanuit m’n hart, vanuit mezelf en niet vanuit m’n hoofd of vanuit anderen… Ik begin steeds meer te stromen, m’n grenzen aan te geven en bij mezelf te blijven, en ik kan jullie niet vertellen hoe blij ik daar mee ben 💛💛
Hi Jessie, Mijn dochter volgt sins kort jouw online programma. Zelf begeleid ik mensen op het pad van bewustzijn en spiritualiteit, en daar heeft mijn dochter dus ook al veel van meegekregen. Juist door jouw programma raakt het haar nu allemaal op een heel andere laag. Zo mooi om te zien en te voelen hoeveel lichter ze is gaan leven. Ik ben je daar enorm dankbaar voor, lieve Jessie. Je mag mega trots op jezelf zijn met dat wat je neerzet. Nogmaals dankjewel en heel veel succes! Loes
Law of attraction baby!
Jessie! Dit geloof je niet, ik ga even mijn enthousiasme met je delen
 💗 Afgelopen weken zo vaak in gedachten gezegd dat er betere tijden voor ons zouden komen. En tadaaaa vandaag bericht van de notaris ivm de verkoop van ons huis. Zat veel meer overwaarde op dan we dachten, oftewel geen financiële zorgen meer! Gewoon hop weg! Ik ben zo blij! Het werkt dus echt😍
Lieve Jess, WOW! Ik klikte het eerste filmpje aan van de She Transforms course, en ik kreeg meteen tranen in m’n ogen. Je keek mij recht aan, alsof ik tegenover je zat. Net als Carla die in les één het echt tegen mij had. Ik overspoelde met kracht en liefde, ik heb hier zo een zin in 💕
WAUW, WAUW, WAUW, wat was de meditatie van maandag magisch. Ik heb me nog nooit eerder zo gevoeld! Heel intens en heftig maar achteraf ook zo fijn! M’n hele lichaam verkrampte, vooral mijn handen zoals je zelf ook al aangaf en m’n knieën. Zelf 5 minuten erna voelde ik alles nog tintelen. Ik ben je zo dankbaar voor dit platform en alle kracht die je ons geeft! This is pure magic! Kan niet wachten wat er nog gaat komen! ✨🙏💗
Echt zo erg bedankt dat je dit bent gestart en ook de Flore Fam!!! Ik vind de webinars super inspirerend en het voelt als het mooiste cadeautje aan mezelf in 2021. Dus dank voor het mogelijk maken!!

 ❤️
Hi Jessie,
Ik weet dat de kans klein is dat je dit berichtje ziet, maar ik wil je even vanuit mijn hart bedanken voor je programma.

Ik heb net de ademhalingssessie gedaan en holy shit dit is zo bizar! Ik had nóóit gedacht dat ik zoiets/zoveel magisch kon voelen. Het voelt alsof ik ineens bewust ben geworden van alle kracht die ik in me heb zitten!!!!

She Transforms heeft echt mijn leven veranderd en hiervoor ben ik je voor eeuwig dankbaar. 

Heel veel liefs van mij
Thank you, thank you, thank you 🤍
Gisteravond kreeg ik van onze lieve mooie 22 jarige dochter een hapje dat ze in een zoom sessie zat met jou en dat dit haar zo een ontzettend goed gevoel geeft, ik werd er emotioneel van (zal ook de leeftijd zijn) Fijn om te horen als moeder zijnde dat je dochter het juiste pad gevonden heeft en dit hopelijk sterk en trots gaat maken en het allerbelangrijkste trots op zichzelf.
Voor mijn verjaardag vorige week kreeg ik een mooie verjaardagskaart met allemaal redenen waar ze die dag dankbaar voor was…. prachtig ❤️ 

Er zijn vast vele meiden die hier veel steun aan hebben; zoveel die denken dat het gras groener is aan de overkant.

Vanuit een moederhart; dankjewel Jessie… keep up the good work

lieve groet
Gisteravond kreeg ik van onze lieve mooie 22 jarige dochter een hapje dat ze in een zoom sessie zat met jou en dat dit haar zo een ontzettend goed gevoel geeft, ik werd er emotioneel van (zal ook de leeftijd zijn) Fijn om te horen als moeder zijnde dat je dochter het juiste pad gevonden heeft en dit hopelijk sterk en trots gaat maken en het allerbelangrijkste trots op zichzelf.
Voor mijn verjaardag vorige week kreeg ik een mooie verjaardagskaart met allemaal redenen waar ze die dag dankbaar voor was…. prachtig ❤️ 

Er zijn vast vele meiden die hier veel steun aan hebben; zoveel die denken dat het gras groener is aan de overkant.

Vanuit een moederhart; dankjewel Jessie… keep up the good work

lieve groet
Wauw Jess ik wilde even zeggen wat voor fantastische ervaring ik heb gehad tijdens de breathwork meditatie op She Flore. Letterlijk alles viel van me af en ik voel me zo bevrijd en geliefd. Dankjewel mooie engel! Ik ben al ooit mee geweest met een retreat en die prachtige gevoelens kwamen weer helemaal terug. I love you ❤️

JULIETTE

Ze vertelt over hoe ze door het Transform Your Life-programma andere keuzes heeft gemaakt, vooral met betrekking tot haar studie. Zo wist ze beter in welke richting ze op wilde en vond ze meer rust in haar eigen proces.

RENSKE

Ik voelde me eigenlijk prima voordat ik aan Transform Your Life begon. Toch vroeg ik me zo nu en dan wel af; ‘Is dit het nou?’ Ik keek wel eens naar de lucht en hoe eindeloos hij is en dan dacht ik; ‘Er moet toch meer zijn?’

ELLEN

Hoe moest ik verder leven met dit intense verdriet? Het voelde onmogelijk. Nu, een half jaar verder, kan ik met trots zeggen dat het mij alleen maar positief heeft veranderd. Ik lach weer, ik geniet weer van het leven.

WHO ARE (Y)OUR TEACHERS?

Deze vrouwen hebben mij ook op mijn pad geholpen en ik voel mij vereerd dat ze samen met mij dit programma hebben ontwikkeld.
Carla Clarissa en Shanna Proost hebben beiden jarenlange ervaring en al honderden mensen geholpen op hun pad. Van studies tot cursussen, ze zijn de wereld over gevolgen om zichzelf zo veel mogelijk te voeden met kennis en informatie.
Ik durf jou met volle overtuiging en 100% vertrouwen in de handen van deze vrouwen te leggen.

JESSIE JAZZ VUIJK

Founder van She flore. Jessie heeft een heel pad afgelegd en het is haar missie geworden om vrouwen te begeleiden met haar persoonlijke ervaring. Jessie deelt haar verhaal, tools en kennis met jou.

CARLA CLARISSA

Specialist binnen vrouwelijk leiderschap. Carla begeleid jou naar jouw vrouwelijke kracht.

SHANNA PROOST

NLP coach & weet alles over het brein. Zij helpt jou patronen te doorbreken, te vergeven en leert je veel over de wetten van het universum én hoe dit verbonden is met onze gedachtes.

Er is vast een reden waarom je hier bent beland. Ik geloof dat niets toeval is en dat er een reden is dat jij deze tekst nu leest. Het maakt niet uit waar je nu staat. Misschien ervaar je geluk, loop je vast, of bevind jij je daar ergens tussenin?

Je kent het gevoel vast wel, dat je op een kantelpunt staat. Wat als je die ene afslag wel of niet had genomen?

Ooit heb ik ook op zo’n punt gestaan. Waarbij ik wist dat ik de regie in eigen handen moest nemen. Mijn patronen eens kritisch diende te bekijken en moest gaan staan voor wie ik daadwerkelijk ben.

Soms heb je even een schop onder je kont nodig om jouw comfortzone te verlaten. Juist buiten je comfortzone ligt jouw groei. Je bent het waard om al je dromen tot werkelijkheid te maken. Pak het moment.

THE INVESTMENT

€350,- voor 6 maanden lang begeleiding naar jouw potentie.

De mogelijkheid is er om het programma in maandelijkse termijnen te betalen. Je betaalt dan in 6 termijnen van €65 per maand, €390 in totaal.

We waarderen het als je het programma in 1 keer betaalt en je ontvangt hiervoor €40 korting. Klik hier om het programma in één termijn te betalen.

Little side note: onze online community The Flore Fam zit hier niet bij inbegrepen. Uit ervaring raden we jou aan om hier ook onderdeel van te worden, lees hier alles over The Flore Fam.

ONZE BELOFTE

THE LOTUS GROWS FIRST THROUGH THE MUD

Waarom is het zo belangrijk om eerst ‘door de modder’ te gaan? Toen ik met persoonlijke ontwikkeling begon was het eerste waar mijn aandacht naar ging: manifesteren. Niet gek, want overvloed creëren klinkt leuker dan naar je patronen kijken. Al kwam ik hier snel op terug. Wanneer we diepe geloofsovertuigingen met ons meedragen, zoals: ‘Ik ben niet goed genoeg’. Of: ‘Het zal mij toch nooit lukken’. Moeten we die eerst aanpakken. Het is essentieel om deze overtuigingen en patronen eerst aan te pakken. Geloof mij als ik zeg, dat dit proces het meest waardevol is. Want we dienen eerst ons te verlossen van onze oude patronen om plaats te maken voor nieuwe gedachtes, gewoontes en frequenties.

Je kan namelijk zelf kiezen welke versie je van jezelf wil zijn. Jouw potentie bestaat al, je hoeft alleen maar energetisch een match te zijn met haar.
Het is simpeler dan ik ooit had kunnen bedenken, je moet alleen ‘even weten’ hoe je dit kunt toepassen.
Ik kan niet wachten om dit avontuur met je aan te gaan. Lieve vrouw, je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen. Ik geloof in jou.

FAQ - PROGRAMMA TRANSFORM YOUR LIFE

Transform Your Life is een online programma van 6 maanden lang. Het is onderdeel van She Transforms, de algemene plek waar je meerdere cursussen kunt volgen. Lees hier alle in and outs over het programma. 

The Flore Fam is onze online community, je krijgt toegang tot een beveiligde omgeving waar wij om de woensdag webinars hosten met inspirerende gasten. Naast de webinairs krijg je ook toegang tot het forum, inspiratie video’s en meer. Dit is een doorlopend abonnement van €11,- in de maand.

She Transforms is de plek waar je (binnenkort) verschillende online programma’s kunt doorlopen waaronder het programma Transform Your Life. Dit programma duurt zes maanden en is een “intensieve” basis cursus die jouw in je kracht zet.

Je kunt direct beginnen! Het programma Transform your Life duurt zes maanden en wekelijks krijg je een nieuwe video + opdracht. Het maakt niet uit wanneer je Transform Your Life afsluit, jouw zes maanden gaan in op het moment dat je lid bent geworden. Je hebt één maand extra voor eventuele uitloop, we raden je echter wel aan om wekelijks de opdrachten te volgen. Als je na zeven maanden niet klaar bent, kun je voor €50,- per maand het programma afmaken. 

Nee, het volledige programma volg je online in een beveiligde omgeving. Wel is er iedere maand een zoom call met Jessie, aan haar kan je al je vragen stellen en verbinden met de andere vrouwen die het programma volgen. 

Dat kan! Transform Your Life is een online programma. Het enige wat je nodig hebt is WiFi of jouw mobiele netwerk. 

Nee, het programma volg je zelf doormiddel van video’s. We hebben het programma zo ontwikkeld dat je gedragen voelt door het hele proces. Maandelijks zijn er gatherings waarin wij samen komen, hier mag je alles delen met Jessie en zal ze jou verder helpen.  

Als je behoefte hebt aan 1 op 1 contact? Hou dan She Visits in de gaten. 🙂 

 

 

Wij raden aan om een routine te creëren, waarin je ruimte maakt voor het programma. Je bent ongeveer twee uur per week er mee bezig, het verschilt een beetje per opdracht. 

In de eerste maand van het programma helpen we jou hiermee op weg, consistentie draagt mega bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling!  

Nee, de kracht van het programma is het helemaal afmaken. Als je nog twijfelt of dit voor jouw werkt, scroll dan omhoog voor de recensies. 

Er is een optie om in zes termijnen te betalen. 

Het is voor iedereen. We vragen je alleen om je open te stellen. 🙂 Het kan zijn dat bepaalde termen nieuw voor je zijn maar we leggen het allemaal helder, duidelijk en praktisch uit. 

ZEG JA TEGEN JEZELF

Dus lieve vrouw, pak jij deze kans? Ben je klaar voor een nieuwe fase in je leven? Durf je “JA” te roepen vanuit iedere cel in je lijf en hier vol voor te gaan? Jij bent namelijk de enige die verantwoordelijkheid kan nemen voor jou droomleven. Jouw lot ligt in jouw handen. 

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen, we doen dit samen totdat jouw 2.0 versie geboren is.
Magie wacht op je. Wij geloven in jou.