Welkom bij Transform Your Life en word

DE BEVRIJDE VROUW

Onze missie: Guiding you to be, unapologetically free
Creëer in zes maanden de beste versie van jezelf. Of beter gezegd: de versie die jij werkelijk bent. Wij helpen je er alleen aan te herinneren, zodat jij kunt floreren en een rijk leven gaat leiden vanuit vertrouwen. Leer Jessie’s unieke en bewezen methode en ervaar meer vrijheid, liefde en succes. Ervaar de magie van het leven.
Nieuw: Transform Your Life Presents:

Join the second wave! 18 september om 20:00 uur is de kick-off van de community week.
Op maandag 19 september starten we om 06:30 uur tegelijkertijd met Transform Your Life.

JESSIE'S STORY

Dit programma is ontstaan uit mijn eigen “rock bottom”. Mijn lichtje was volledig uit. Ik dacht dat alles mijn schuld was en werd overgenomen door negatieve gedachtes. Ik werd vroeger gepest, ik was mijn moeder bijna drie keer verloren en ik heb op allerlei manieren misbruik gekend.

In het programma Transform Your Life zijn mijn lessen vertaald naar tastbare tools, opdrachten, meditaties en visualisaties. Ik weet 100% zeker dat als je deze unieke methode doorloopt, je leven ontvouwd op manieren die je niet had kunnen bedenken. Maar het gaat niet vanzelf, je moet er wel wat voor doen.

Je zult je daarna bevrijd voelen en klaar om het leven vol liefde aan te gaan.

We kunnen allemaal onze pijn omzetten naar kracht, we hebben er alleen de juiste tools en veilige omgeving voor nodig.

Samen met Carla en Shanna heb ik het programma Transform Your Life gemaakt. Zij zijn absolute experts die al hun wijsheid met jou willen delen, zoals ze dat ook met mij hebben gedaan. Ik kan nu zeggen (na meer dan 1000 vrouwen die hebben deelgenomen) dat je gegarandeerd succes hebt als je het programma helemaal volgt.

Inmiddels sta ik in mijn kracht en leef ik mijn droomleven. Ik ervaar super veel liefde en verbinding met de mensen om me heen. Ik voel me vrij en gelukkig. Dat gun ik jou ook.

WHAT IS TRANSFORM YOUR LIFE?

Transform Your Life is een online coachingsprogramma van zes maanden waarin je iedere week een les met opdrachten krijgt die je in je eigen tijd kunt volgen.
Naast de wekelijkse opdracht komen wij één keer in de maand samen en hebben we een sessie van 1,5 uur waar je vragen kunt stellen.

Gecreëerd door de beste experts op het gebied van NLP, coaching, vrouwelijk leiderschap en daarbij jarenlange ervaring. Zo krijg jij de tools om tot de beste versie van jezelf te komen.

Je ontvangt persoonlijke tips & tricks van Jessie. Haar persoonlijke reis was zo bijzonder (en zo universeel) dat ze haar ervaringen op deze manier aan jou wil doorgeven. Door middel van video’s, meditaties en krachtige opdrachten, neemt ze jou helemaal mee.

Voor eigenlijk alle deelneemsters is het een complete transformatie. Ben je al langer met spiritualiteit bezig? Dan helpt het programma Transform your Life juist om dieper te zakken en alles nog meer te implementeren en te belichamen. Uiteindelijk komt veel stof op hetzelfde neer maar iets “weten” is anders dan het ook echt doen en voelen. Dit programma helpt je daarbij, je gaat het leven. Herhaling is de key!

Je doorloopt zes modules die jou helpen om laagjes af te pellen zodat je dieper tot de kern komt, waardoor je:

  • Dagelijks terugkerende problemen en patronen achter je kunt laten
  • Vol vertrouwen krachtige keuzes gaat maken vanuit je hart
  • Jouw droomleven creëert en aantrekt wat je echt wil
  • Jouw onzekerheid de deur wijst

Jessie: “Dit programma is met zoveel liefde gemaakt, ik kan nu met 100% zekerheid zeggen dat dit programma je perceptie van het leven compleet positief verandert. Het geeft je niet alleen inzicht, het zal je doen laten groeien op ieder vlak. Er is nooit een “quick fix” voor een probleem maar na dit programma zal je heel anders omgaan met obstakels, je zal het leven voor je laten werken. Gun jezelf om hier je tijd, energie en geld in te investeren.”

JESSIE: ''FEEL THE FEAR AND DO IT ANYWAYS''

WHY SHOULD I JOIN?

Je hoeft het namelijk allemaal niet alleen te doen. Je doet het  samen, samen met Jessie, Shanna en Carla. Ook staat er een grote community voor je klaar met vrouwen die meedoen óf jou voor zijn gegaan.

Je kunt het natuurlijk ook alleen doen. Weet wel, dit kost ook tijd en geld. Transform Your Life is een bewezen methode waardoor je snel gaat groeien en je blokkades aanpakt. Het resultaat? Een mega transformatie in kort tijd! Jij creëert daardoor het leven dat je echt wilt.

Video afspelen
“Ik stel al jaren grote doelen maar ik loop vast en er verandert niks.”

Met Transform Your Life leer je belemmerende patronen te doorbreken en het stellen van doelen die je wél kan bereiken. Omdat ze daadwerkelijk in lijn zijn met jouw essentie.

“Ik wil meer uit het leven halen maar ik weet niet hoe. Nu voel ik mij niet op mijn plek.”

Door het programma kom je dichterbij jezelf en maak je betere keuzes die bijdragen aan het leven wat jij wilt leiden. Je komt thuis in jezelf.”

“Ik voel me vaak onzeker en merk dat ik weinig zelfliefde ervaar.”
Door de tools voor jouw persoonlijke ontwikkeling, krijg je handvatten om volledig voor jezelf te gaan en zal je meer zelfliefde en ruimte voor jezelf ervaren.

I  AM  FUCKING  WORTH  IT

Transform Your Life is het eerste online coachingsprogramma dat een leiderschapscoach, een breinexpert en Jessie met haar persoonlijke ervaring samenbrengt. De persoonlijke touch van het programma maakt dat je je gezien en gedragen voelt. Verbreed je kennis, laat je inspireren en zie hoe jij compleet kan transformeren.

Meer dan 1000 vrouwen gingen je voor!

JESSIE JAZZ VUIJK

Founder van She flore. Jessie heeft een heel pad afgelegd en het is haar missie geworden om vrouwen te begeleiden met haar persoonlijke ervaring. Jessie deelt haar verhaal, tools en kennis met jou.

CARLA CLARISSA

Specialist binnen vrouwelijk leiderschap. Carla begeleidt jou naar jouw vrouwelijke kracht. En hoe je dit op zowel professioneel als persoonlijk kan toepassen. 

SHANNA PROOST

Breinexpert, NLP psycholoog en coach. Zij helpt jou patronen te doorbreken, te vergeven en leert je veel over de wetten van het universum én hoe dit verbonden is met onze gedachtes.

HOW DOES IT WORK

De eerste maand is gericht op ruimte maken voor jouw nieuwe leven. We laten je kennis maken met jouw licht, kracht en bewustzijn. Je bent al heel en compleet.

Deze maand duiken we samen de diepte in, wat voor angsten & patronen zitten jou nog in de weg? Geloof ons, daar ‘in de modder’ ligt jouw grootste omslagpunt.

Neem jij verantwoordelijkheid over jouw eigen leven? Wat staat er nog in de weg? Angst? Schuld? Schaamte? Samen transformeren we deze emoties.

We hebben jouw ‘negatieve’ patronen en gedachtes helder en opgelost. We laten die achter ons en focussen ons op waar we naar toe willen, waar verlang je naar? We gaan dit helder maken. Iedere stap die je zet, zal een stap in de juiste richting zijn, naar jouw droom.

Wat ons het meest vrouw maakt, is waar onze sterkste kracht vandaan komt. Jouw vuur, verbinding, intuïtie liggen hier verborgen. Ons doel is: jouw volledig in jouw vrouwelijke kracht zetten.

Alles wat je hebt geleerd ga je in deze maand toepassen. Je leert de universele wetten voor jou te laten werken en we vieren jouw bijzondere reis. Look at you now!!

IEDERE WEEK

een nieuwe video met les met opdracht.

EIGEN TIJD

in je eigen tijd te volgen in je eigen online omgeving.

MAANDELIJKS

groepsessies via Zoom met Jessie Jazz.

GEMAAKT

door experts op het gebied van zelfontwikkeling.

THE INVESTMENT

Samira: ”Transform Your Life is alles waard.
Elke vrouw zou het programma moeten volgen, het is echt een cadeautje voor jezelf”

IN EEN KEER

€800 in één keer.
Inclusief Magic Journal!

PER MAAND

€150 in zes termijnen,
€900 in totaal.

Waar betaal je voor? Een investering voor het leven. Carla heeft meer dan 20 jaar ervaring als vrouwelijk leiderschap coach. Shanna is al 10 jaar NLP trainer en Jess heeft levenslange ervaring en zelf grote investeringen gedaan in coaching en persoonlijke ontwikkeling. 

Little side note: onze online community The Flore Fam zit hier niet bij inbegrepen. Uit ervaring raden we jou aan om hier ook onderdeel van te worden, lees hier alles over The Flore Fam.

THE WOMEN WHO WENT BEFORE YOU

Wie zijn je voor gegaan? Deze vrouwen kunnen jou misschien wel het beste vertellen wat dit programma met je doet.

JULIETTE

Toen ik echt in mijn kracht ging staan en dit volledig ging voelen, kreeg ik de sterkste validatie die er is. Die van mezelf.

RENSKE

Er is voor mij zoveel op zijn plek gevallen. Ik ervaar zoveel rust. Rust waar ik zo lang naar op zoek was.

ELLEN

Een half jaar verder kan ik met trots zeggen dat het mij alleen maar positief heeft veranderd. Ik geniet weer!

FAQ

Transform Your Life is een online coachingsprogramma van zes maanden. Je hebt zeven maanden om het programma af te ronden. Er is bewust gekozen voor een beperkte toegang omdat wij geloven dat alleen een constant ritme daadwerkelijk verandering en transformatie brengt. Meer tijd nodig? Geen probleem, er zijn altijd situaties die vragen om meer tijd, je kunt dan ook extra tijd bijkopen wanneer dit nodig blijkt te zijn. 

 

Transform Your Life is een transformerende cursus die jou in je kracht zet, die je laat herinneren wie je werkelijk bent bent, die je helpt bevrijden van je belemmerende patronen en overtuigingen, zodat jij meer vrijheid en de magie van het leven zal ervaren. Je ontvangt wekelijks een nieuwe les en opdrachten. Maandelijks komen we live via zoom bij elkaar waarin ruimte is om alles te delen waar je tegenaan loopt en vragen te stellen.

 

Dit is geen abonnement, deelname aan Transform Your Life kun je niet tussentijds opzeggen.

She Transforms is de plek waar je verschillende online programma’s kunt doorlopen waaronder het programma Transform Your Life. Dit programma duurt zes maanden (je hebt zeven maanden de tijd) en is een transformerende cursus die jou in je kracht zet, die je laat herinneren wie je werkelijk bent bent, die je helpt bevrijden van je belemmerende patronen en overtuigingen, zodat jij meer vrijheid en de magie van het leven zal ervaren.

Dit is geen abonnement, en TYL kun je niet opzeggen.

 

She Transforms werkt nog beter als je het samen doet. Daarom hebben we aan het programma Transform Your Life een nieuw bedachte community week toegevoegd. Hierdoor zie, voel en ervaar je dat je er niet alleen voor staat. Wil je nog meer verbinding? Dan raden we je aan om ook onderdeel te worden van The Flore Fam. Deze community is echt een warme familie waarmee je jouw persoonlijk proces kunt delen, nieuwe dingen leert, mag helen en waar je liefdevolle feedback krijgt.

 

The Flore Fam is onze online community en healing pack. Je krijgt toegang tot een veilige omgeving waar je mag en kan leren. Twee keer in de maand hosten we een webinar met een inspirerende gast of zelf bewustzijns experts, krijg je elke maand een sterke healing sessie en doen we samen maanrituelen, plaatsen we nieuwe intenties of laten we juist iets los. Je wordt onderdeel van een community waardoor je elkaar motiveert en inspireert om “het werk” te doen. Onze vrouwen ervaren dat ze gedragen, gezien en gehoord worden. Naast de webinars krijg je ook toegang tot het forum, zijn er exclusieve kortingen voor jou beschikbaar als member kun je inspiratie video’s vinden en deelnemen aan een actieve Telegram groep. Dit is een doorlopend abonnement van €50 per maand en is maandelijks opzegbaar, dus zeker ook geschikt voor als je maar aan 1 sessie wilt deelnemen.

Voel jij je wel eens onzeker? Denk je dat je meer uit het leven kunt of wil halen? Voel jij je wel eens niet begrepen? Zou je meer controle en inzicht willen hebben op je emoties? Vraag jij je wel eens af of je de juiste keuzes hebt gemaakt? Wil je meer zelfliefde ervaren? Ik wil krachtiger en zekerder zijn. Ik maak graag bewuste keuzes.

 

Heb jij drie keer of vaker een vraag met ‘ja’ beantwoord? Dan is Transform Your Life zeker wat voor jou.

Nee, je bent niet direct lid van de Flore Fam. Wil je meer verdieping en van verschillende healing sessies proeven? Dan kan je je hier los voor aanmelden. Dit is trouwens niet verplicht voor TYL, wel een mooie aanvulling!

Je kunt direct beginnen! Het programma Transform your Life duurt zes maanden en wekelijks krijg je een nieuwe video + opdracht. Het maakt niet uit wanneer je Transform Your Life afsluit, jouw zes maanden gaan in op het moment dat je lid bent geworden. Je hebt één maand extra voor eventuele uitloop, we raden je echter wel aan om wekelijks de opdrachten te volgen. Zo kunnen we jouw transformatie werkelijk garanderen. Als je na zeven maanden niet klaar bent, kun je voor €50,- per maand extra het programma afmaken.

Niet veel! Een journal (bijvoorbeeld deze) en goed werkend internet of WiFi. Ook werkt het LifeBook, onze planner, erg versterkend aan je proces. Hierdoor wordt het makkelijk je doelen te monitoren en te reflecteren op je ontwikkeling.

Op dit moment niet, we werken er wel hard aan dit in de toekomst te veranderen!

Nee, je hebt 7 maanden toegang tot de content. Dat zijn de 6 maanden voor de 6 modules en een extra maand speling. Mocht je het toch niet afkrijgen, dan kan je altijd nog verlengen! Dit is een bewuste keuze, wij geloven erin dat door continue aandacht voor je proces je transformatie vergroot.

Ja zeker, mocht het niet lukken in 7 maanden dan kan je maanden extra tijd bijkopen voor € 50 per maand verlenging.

Wat fijn dat je Transform Your Life al hebt gevolgd. Hopelijk heb je er veel uitgehaald! Het is niet de bedoeling het programma nog een keer te volgen, het is namelijk hetzelfde programma maar met een upgrade. De teksten en uitleg zijn verbeterd en de community week is eraan toegevoegd. Uiteraard mag het wel, in dat geval geldt de regel, de kracht van herhaling.

Heb jij juist behoefte aan verbinding en verdieping, dan raden we je aan om lid te worden van de Flore Fam. Dit is onze online community waar we met z’n allen samenkomen voor live sessies met inspirerende gasten, maanrituelen en healing sessies.

Nee, je kan niet de volledige community week op een later moment doen. Het is namelijk wel de bedoeling dat je er daadwerkelijk bij bent. Tuurlijk kan je op de dag zelf dingen terugkijken, mocht je echt iets missen, maar het is het krachtigst als je overal live bij bent! Anders kun je je aanmelden voor de volgende instroom in januari 2023.

Dit is niet erg want je kan het terugkijken. Het is wel het fijnst als je bij zoveel mogelijk momenten erbij bent. Dit is de kracht van het samen doen!

 

Sinds mei 2022 hebben we een upgrade aan het programma Transform Your Life gedaan. Een onderdeel daarvan is de Community Week. We hebben de kracht van live bijeenkomen zo sterk ervaren met de 7 Days Detox, de sterke verbindingen, het elkaar stimuleren en motiveren, de kracht van het delen, dat we besloten hebben een aantal keer per jaar Transform Your Life met een groep te starten. Voor het programma gaan we dan 7 dagen met elkaar live, via zoom, om je te preppen hoe je nu het maximale uit Transform Your Life kunt halen. Maken we samen met elkaar een ochtend routine, geven we je tips en trics hoe je het nu ook daadwerkelijk volhoudt, maken we buddy groepen zodat je er echt niet alleen voor staat.

De eerstvolgende community week begint 15 januari 2023 daarna volgen mei en september 2023. De exacte data daarvan zijn nu nog niet vastgesteld.

Ja, je kunt de laatste sessie terugkijken in de Tranfsorm Your Life-omgeving. 

Nee hoor, je kan nog steeds op ieder moment beginnen met TYL. Echter, hebben we de community week niet voor niets als verdieping aan het programma toegevoegd. Tijdens de 7 Days Detox hebben we gemerkt wat voor effect het samen doen heeft op de persoonlijke ervaring. Het is stimulerender, krachtiger en je kan op elkaar terugvallen. We gaan werken met een buddy systeem, wat zorgt voor extra support als je dit nodig hebt.

Ja, los van de Flore Fam groep komt er ook een telegram groep per Community Week met alle vrouwen en Jessie.

Je wordt voorbereid hoe je jouw transformatie reis zo succesvol mogelijk kan laten verlopen. Je krijgt allerlei tips and trics. Al is de grootste meerwaarde de verbinding en kracht die je voelt als je het samen doet. Je staat in contact met gelijkgestemde vrouwen, er is een gevoel van veiligheid en openheid en je hebt een support system waar je op kan terugvallen als dit nodig hebt. In een week word je dagelijks klaargestoomd in zoom sessies voor de komende 6 maanden en je wordt door prachtige opdrachten en live sessies begeleid. Waardevolle tools en de kracht van verbinding dus!

Transform Your Life is een online programma van 6 maanden lang. Het programma is maar 7 maanden voor jou beschikbaar zodat je een constant ritme kunt krijgen en zodoende je transformatie echt kan ontvouwen en kan beklijven. Als je na zeven maanden toch nog niet klaar bent, kun je voor €50,- per maand extra tijd bijkopen. Transform Your Life is onderdeel van She Transforms, de algemene plek waar je meerdere cursussen en trainingen kunt volgen. Lees hier alle ins and outs over het programma.

Nee, het volledige programma volg je online in een afgeschermde omgeving. Wel is er iedere maand een live sessie via Zoom met Jessie. Aan haar kan je al je vragen stellen en verbinden met de andere vrouwen die het programma volgen.

Dat kan! Transform Your Life is een online programma. Het enige wat je nodig hebt is WiFi of jouw mobiele netwerk en een mooie journal.

Nee, het programma volg je zelf door middel van video’s. We hebben het programma zo ontwikkeld dat je gedragen voelt door het hele proces. Maandelijks zijn er online gatherings via zoom waarin wij samen komen, hier mag je alles delen met Jessie en zal ze jou verder helpen. Hier verbinden we met elkaar, met de andere vrouwen die ook het programma volgen. Je mag ons natuurlijk altijd een DM via Instagram sturen.

Als je behoefte hebt aan 1 op 1 contact? Hou dan She Visits in de gaten. Het is wel onze wens om live bijeenkomsten te gaan organiseren.

Wij raden aan om een routine te creëren, waarin je ruimte maakt voor het programma. Je bent ongeveer twee uur per week er mee bezig, het verschilt een beetje per opdracht. 

In de eerste maand van het programma helpen we jou hiermee op weg, consistentie draagt mega bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling!  Daarom stimuleren wij dagelijks of zeker een aantal keer in de week te mediteren.

Nee, er is geen proefmaand. Zodra je start met Transform Your Life, ben je wettelijk de koopverplichting aangegaan. De kracht van het programma is het helemaal afmaken. Als je nog twijfelt of dit voor jouw werkt, scroll dan omhoog voor de recensies. 


Wel is er een optie om in zes termijnen te betalen. Let op, wanneer je in termijnen betaald, is het programma geen abonnement. Je kunt er dus niet voor kiezen om de betaling tussentijds te stoppen.

Transform Your Life is er voor iedereen. We laten je namelijk groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Het kan zijn, dat bepaalde termen nieuw voor je zijn maar we leggen het allemaal duidelijk en praktisch uit.

We krijgen vaak de vraag of je Transform Your Life kunt volgen wanneer je net een burn-out hebt gehad of op dit moment in een traject zit bij een psycholoog/psychiater. Op beide vragen is het antwoord volmondig ‘ja’,  het kan je proces enorm versterken en versnellen. Vraag het voor de zekerheid wel even na. Je kunt ons hierover ook altijd een bericht sturen.

In het leven kunnen situaties ontstaan waardoor we echt even niets meer kunnen of het even niet meer zien zitten. Alsjeblieft laat het ons dan weten. Dan kunnen we samen kijken of we je ergens mee kunnen helpen. Achteraf aangeven dat je 3 maanden niets hebt gedaan is niet de manier.