DISCOVER THE NEW YOU

Creëer in zes maanden de beste versie van jezelf. Of beter gezegd: de versie die jij werkelijk bent. Wij helpen je er alleen aan te herinneren, zodat jij kunt floreren en een rijk leven gaat leiden vanuit vertrouwen. Leer Jessie’s unieke en bewezen methode en ervaar meer vrijheid, liefde en succes. Ervaar de magie van het leven.

JESSIE'S STORY

Dit programma is ontstaan uit mijn eigen “rock bottom”. Mijn lichtje was volledig uit na een heftige relatie, waar ik compleet verward en verdwaald uit kwam. Ik dacht dat alles mijn schuld was en werd overgenomen door negatieve gedachtes. Het leek wel of alles uit verleden naar boven kwam op dat moment. Ik werd vroeger gepest, ik was mijn moeder bijna drie keer verloren en ik heb op allerlei manieren misbruik gekend.

Ik voelde aan alles dat dit het moment was om het aan te pakken, zodat al deze ervaringen niet meer “mijn verhaal” zullen zijn.

Ik weet hoe het voelt om jezelf kwijt te zijn én ook hoe het is om jezelf weer helemaal terug te vinden. Ook geloof ik dat als het mij is gelukt, het iedereen kan lukken. We kunnen allemaal onze pijn omzetten naar kracht, we hebben er alleen de juiste tools en veilige omgeving voor nodig.

In het programma Transform Your Life zijn mijn lessen vertaald naar tastbare tools, opdrachten, meditaties en visualisaties. Ik weet 100% zeker dat als je deze unieke methode doorloopt, dat je jouw leven als een groot wonder gaat zien. Dit “werk” zal er voor zorgen dat jouw leven ontvouwd op manieren die je niet had kunnen bedenken. Maar het gaat niet vanzelf, je moet er wel wat voor doen.

Je zult je bevrijd voelen en klaar om het leven vol liefde aan te gaan.

Samen met Carla en Shanna heb ik dit programma gemaakt, maanden lang heb ik voor mijn eigen proces met hen gewerkt. Dit heeft veel betekend en heel veel in beweging gezet. Het voelt als een geheim, een parel die je leven verandert.
Zij zijn absolute experts die al hun wijsheid met jou willen delen, zoals ze dat ook met mij hebben gedaan. Met elkaar hebben wij een unieke formule bedacht waarvan ik nu kan zeggen (na meer dan 1000 vrouwen die hebben deelgenomen) dat je gegarandeerd succes hebt als je het programma helemaal volgt.

Nu sta ik in mijn kracht en leef ik mijn droomleven. Ik ervaar super veel liefde en verbinding met de mensen om me heen. Mag ik in mijn gemanifesteerde droomhuis wonen op Ibiza, ik voel me vrij en gelukkig.
Dat gun ik jou ook.

WHAT IS TRANSFORM YOUR LIFE?

Transform Your Life is een online coachingsprogramma van zes maanden waarin je iedere week een les met opdrachten krijgt die je in je eigen tijd kunt volgen.
Naast de wekelijkse opdracht komen wij één keer in de maand samen en hebben we een sessie van 1,5 uur waar je vragen kunt stellen.

Gecreëerd door de beste experts op het gebied van NLP, coaching, vrouwelijk leiderschap en daarbij jarenlange ervaring. Zo krijg jij de tools om tot de beste versie van jezelf te komen.

Je ontvangt persoonlijke tips & tricks van Jessie. Haar persoonlijke reis was zo bijzonder (en zo universeel) dat ze haar ervaringen op deze manier aan jou wilt doorgeven. Door middel van video’s, meditaties en krachtige opdrachten, neemt ze jou helemaal mee.

Voor eigenlijk alle deelneemsters is het een complete transformatie. Ben je al langer met spiritualiteit bezig? Dan helpt het programma Transform your Life juist om dieper te zakken en alles nog meer te implementeren en te belichamen. Uiteindelijk komt veel stof op hetzelfde neer maar iets “weten” is anders dan het ook echt doen en voelen. Dit programma helpt je daarbij, je gaat het leven. Herhaling is de key!

Je doorloopt zes modules die jou helpen om laagjes af te pellen zodat je dieper tot de kern te komt, waardoor je:

 • Dagelijks terugkerende problemen en patronen achter je kunt laten
 • Vol vertrouwen krachtige keuzes gaat maken vanuit je hart
 • Jouw droomleven creëert en aantrekt wat je echt wil
 • Jouw onzekerheid de deur wijst

 

Jessie: “Dit programma is met zoveel liefde gemaakt, ik kan nu met 100% zekerheid zeggen dat dit programma je perceptie van het leven compleet positief veranderd. Het geeft je niet alleen inzicht, het zal je doen laten groeien op ieder vlak. Er is nooit een “quick fix” voor een probleem maar na dit programma zal je heel anders omgaan met obstakels, je zal het leven voor je laten werken. Gun jezelf om hier je tijd, energie en geld in te investeren.”

JESSIE: ''FEEL THE FEAR AND DO IT ANYWAYS''

WHY SHOULD I JOIN?

Je hoeft het namelijk allemaal niet alleen te doen. Je doet het  samen, samen met Jessie, Shanna en Carla. Ook staat er een grote community voor je klaar met vrouwen die meedoen óf jou voor zijn gegaan.

Je kunt het natuurlijk ook alleen doen. Weet wel, dit kost ook tijd en geld. Transform Your Life is een bewezen methode waardoor je snel gaat groeien en je blokkades aanpakt. Het resultaat? Een mega transformatie in kort tijd! Jij creëert daardoor het leven dat je echt wilt.

Video afspelen
“Ik stel al jaren grote doelen maar ik loop vast en er verandert niks.”

Met Transform Your Life leer je belemmerende patronen doorbreken en het stellen van doelen die je wél kan bereiken. Omdat ze daadwerkelijk in lijn zijn met jouw essentie.

“Ik wil meer uit het leven halen maar ik weet niet hoe. Nu voel ik mij niet op mijn plek.”
Door het programma kom je dichterbij jezelf en maak je betere keuzes die bijdragen aan het leven wat jij wil leiden. Je komt thuis in jezelf.”
“Ik voel me vaak onzeker en merk dat ik weinig zelfliefde ervaar.”
Door de tools voor jouw persoonlijke ontwikkeling, krijg je handvatten om volledig voor jezelf te gaan en zal je meer zelfliefde en ruimte voor jezelf ervaren.

I  AM  FUCKING  WORTH  IT

Transform Your Life is het eerste online coachingsprogramma dat een leiderschapscoach, een breinexpert en Jessie met haar persoonlijke ervaring samenbrengt. De persoonlijke touch van het programma maakt dat je je gezien en gedragen voelt. Verbreed je kennis, laat je inspireren en zie hoe jij compleet kan transformeren.

Meer dan 1000 vrouwen gingen je voor!

JESSIE JAZZ VUIJK

Founder van She flore. Jessie heeft een heel pad afgelegd en het is haar missie geworden om vrouwen te begeleiden met haar persoonlijke ervaring. Jessie deelt haar verhaal, tools en kennis met jou.

CARLA CLARISSA

Specialist binnen vrouwelijk leiderschap. Carla begeleid jou naar jouw vrouwelijke kracht. En hoe je dit op zowel professioneel als persoonlijk kan toepassen. 

SHANNA PROOST

Breinexpert, NLP psycholoog en coach. Zij helpt jou patronen te doorbreken, te vergeven en leert je veel over de wetten van het universum én hoe dit verbonden is met onze gedachtes.

HOW DOES IT WORK

De eerste maand is gericht op ruimte maken voor jouw nieuwe leven. We laten je kennis maken met jouw licht, kracht en bewustzijn. Je bent al heel en compleet.

Deze maand duiken we samen de diepte in, wat voor angsten & patronen zitten jou nog in de weg? Geloof ons, daar ‘in de modder’ ligt jouw grootste omslagpunt.

Neem jij verantwoordelijkheid over jouw eigen leven? Wat staat er nog in de weg? Angst? Schuld? Schaamte? Samen transformeren we deze emoties.

We hebben jouw ‘negatieve’ patronen en gedachtes helder en opgelost. We laten die achter ons en focussen ons op waar we naar toe willen, waar verlang je naar? We gaan dit helder maken. Iedere stap die je zet, zal een stap in de juiste richting zijn, naar jouw droom.

Wat ons het meest vrouw maakt, is waar onze sterkste kracht vandaan komt. Jouw vuur, verbinding, intuïtie liggen hier verborgen. Ons doel is: jouw volledig in jouw vrouwelijke kracht zetten.

Alles wat je hebt geleerd ga je in deze maand toepassen. Je leert de universele wetten voor jou te laten werken en we vieren jouw bijzondere reis. Look at you now!!

IEDERE WEEK

een nieuwe video met les met opdracht.

EIGEN TIJD

in je eigen tijd te volgen in je eigen online omgeving.

MAANDELIJKS

groepsessies via Zoom met Jessie Jazz.

GEMAAKT

door experts op het gebied van zelfontwikkeling.

THE INVESTMENT

Samira: ”Transform Your Life is alles waard.
Elke vrouw zou het programma moeten volgen, het is echt een cadeautje voor jezelf”

IN EEN KEER

€350 in één keer.

PER MAAND

€65 in zes termijnen, €390 in totaal.

Waar betaal je voor? Een investering voor het leven. Carla heeft meer dan 20 jaar ervaring als vrouwelijk leiderschap coach. Shanna is al 10 jaar NLP trainer en Jess heeft levenslange ervaring en zelf grote investeringen gedaan in coaching en persoonlijke ontwikkeling. 

Little side note: onze online community The Flore Fam zit hier niet bij inbegrepen. Uit ervaring raden we jou aan om hier ook onderdeel van te worden, lees hier alles over The Flore Fam.

THE WOMAN WHO WENT BEFORE YOU

Wie zijn je voor gegaan? Deze vrouwen kunnen jou misschien wel het beste vertellen wat dit programma met je doet.

JULIETTE

Toen ik echt in mijn kracht ging staan en dit volledig ging voelen, kreeg ik de sterkste validatie die er is. Die van mezelf.

RENSKE

Er is voor mij zoveel op zijn plek gevallen. Ik ervaar zoveel rust. Rust waar ik zo lang naar op zoek was.

ELLEN

Een half jaar verder kan ik met trots zeggen dat het mij alleen maar positief heeft veranderd. Ik geniet weer!

WAT IS SHE TRANSFORMS?

 • Voel jij je wel eens onzeker?
 • Denk je dat je meer uit het leven kunt of wil halen?
 • Voel jij je wel eens niet begrepen?
 • Zou je meer controle en inzicht willen hebben op je emoties?
 • Vraag jij je wel eens af of je de juiste keuzes hebt gemaakt?
 • Wil je meer zelfliefde ervaren?
 • Ik wil krachtiger en zekerder zijn.
 • Ik maak graag bewuste keuzes.

 

Heb jij drie keer of vaker een vraag met ‘ja’ beantwoord? Dan is Transform Your Life zeker wat voor jou.

Transform Your Life is een online programma van zes maanden lang. Het programma is zeven maanden beschikbaar omdat een consequent ritme beter is om de transformatie te stimuleren. Als je na zeven maanden toch niet klaar bent, kun je voor €50 per maand extra tijd bijkopen. Transform Your Life is onderdeel van She Transforms, de algemene plek waar je meerdere cursussen kunt volgen. 

The Flore Fam is onze online community, je krijgt toegang tot een veilige omgeving waar wij iedere twee weken webinars hosten met inspirerende gasten. Je wordt onderdeel van een community waardoor je elkaar motiveert en inspireert om het werk te doen. De vrouwen ervaren dat ze gedragen, gezien en gehoord worden. Naast de webinars krijg je ook toegang tot het forum, inspiratievideo’s en meer. Dit is een doorlopend abonnement van €11 per maand.

 

 

She Transforms is de plek waar je verschillende online programma’s kunt doorlopen waaronder het programma Transform Your Life. Dit programma duurt zes maanden (je hebt zeven maanden de tijd) en is een transformerende cursus die jou in je kracht zet.

She Transforms werkt nog beter als je het samen doet. Daarom raden we je aan om ook onderdeel te worden van The Flore Fam. Deze community is echt een warme familie waarmee je jouw persoonlijk proces kunt delen en feedback krijgt.

Je kunt direct beginnen! Het programma Transform your Life duurt zes maanden en wekelijks krijg je een nieuwe video + opdracht. Het maakt niet uit wanneer je Transform Your Life afsluit, jouw zes maanden gaan in op het moment dat je lid bent geworden. Je hebt één maand extra voor eventuele uitloop, we raden je echter wel aan om wekelijks de opdrachten te volgen. Als je na zeven maanden niet klaar bent, kun je voor €50 per maand het programma afmaken. 

Nee, het volledige programma volg je online in een afgeschermde omgeving. Wel is er iedere maand een livesessie via Zoom met Jessie. Aan haar kan je al je vragen stellen en verbinden met de andere vrouwen die het programma volgen. 

Dat kan! Transform Your Life is een online programma. Het enige wat je nodig hebt is WiFi of jouw mobiele netwerk en een mooie journal.

Nee, het programma volg je zelf doormiddel van video’s. We hebben het programma zo ontwikkeld dat je gedragen voelt door het hele proces. Wel is er iedere maand een livesessie via Zoom met Jessie. Aan haar kan je al je vragen stellen en verbinden met de andere vrouwen die het programma volgen.

Je mag ons natuurlijk altijd een DM via Instagram sturen.

Wij raden aan om een routine te creëren waarin je ruimte maakt voor het programma. Je bent er ongeveer twee uur per week mee bezig, het verschilt een beetje per opdracht. 

In de eerste maand van het programma helpen we je hiermee op weg. Consistentie draagt mega bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling!  

Nee, er is geen proefmaand. Zodra je start met Transform Your Life, ben je wettelijk de koopverplichting aan gegaan.

Let op, wanneer je in termijnen betaald, is het programma geen abonnement. Je kunt er dus niet voor kiezen om de betaling tussentijds te stoppen.

Transform Your Life is er voor iedereen. We laten je namelijk groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Het kan zijn, dat bepaalde termen nieuw voor je zijn maar we leggen het allemaal duidelijk en praktisch uit. 

We krijgen vaak de vraag of je Transform Your Life kunt volgen wanneer je net een burn-out hebt gehad of op dit moment in een traject zit bij een psycholoog/psychiater. 

Op beide vragen is het antwoord volmondig ‘ja’,  het kan je proces enorm versterken en versnellen. Vraag het voor de zekerheid wel even na. Je kunt ons hierover ook altijd een bericht sturen.