GOOD TO KNOW

She Visits – Dit wordt de plek waar je jouw perfecte match gaat vinden. Momenteel zijn wij bezig om een selectie experts toe te voegen. Wij vinden het namelijk van essentieel belang om hier alleen mensen aan te bieden waar Jessie zelf is geweest. Nog eventjes geduld dus. Als je nu al wilt beginnen, neem dan een kijkje bij She Transforms

SHE VISITS

Dromen we niet allemaal van de perfecte match? Of dit nu gaat om een vakantieland, een vriend of vriendin, de plek waar je echt thuis kunt komen of juist iemand die je bij kan brengen wat jij op dat moment nodig hebt.

Misschien ben je op zoek naar extra begeleiding in je business? Of loop je een beetje vast en ben wil je meer inzichten verkrijgen? Misschien ben je wel benieuwd wat een healing voor jou zal doen? Of ben je op zoek naar een coach die je bijstaat om jouw pad te volgen?

Zie het als een goede vriendin die jou een waardevolle tip geeft. De experts die op She Visits staan zijn allemaal bevoegde mensen die Jessie Jazz op haar pad hebben begeleid. 

CARLA CLARISSA

Specialist binnen vrouwelijk leiderschap. Kan je alles vertellen over hoe jij in je kracht kan komen te staan.

LAURI BERKHOUDT

Lauri is yogadocente en Reiki master, maar bovenal nuchter, nieuwsgierig en pionier op het gebied van liefde verspreiden. Ervaar een Reiksessie op afstand (mega krachtig), of fysiek als je op Ibiza bent

SHANNA PROOST

NLP Coach en breinfreak. Leert je de wetten van het universum kennen en praat je in mum van tijd bij over alles wat je moet weten over emoties en je onderbewuste.