ALL ABOUT: THE FLORE FAM

Als ik ergens een onuitputtelijke bron van liefde voor heb, dan is het de vrouw. Ik kan het niet begrijpen waarom vrouwen elkaar naar beneden zouden willen halen. Je zou misschien denken dat ik dit ervaren heb toen ik met allemaal jonge vrouwen in de race zat om Miss Nederland te worden. Niets is minder waar. Aan deze periode heb ik alleen maar fijne herinneringen overgehouden.

Video afspelen

BENEFITS

ANY TIME BESCHIKBAAR

JESSIE JAZZ:

‘Wat ik nou echt niet kan: het onthouden van danspasjes. Het waren mijn Miss Nederland-vriendinnen die mij hierbij hielpen. Mijn mooiste jurk werd niet verstopt of verscheurd, nee ik kreeg eerlijk én liefdevol advies over welke jurk mij het mooiste stond. Hier heb ik de kracht van sisterhood voor het eerst ervaren. Wij vrouwen dienen elkaar te supporten. 

Wij zijn andere wezens dan mannen: niet beter, niet slechter, maar anders én wij begrijpen elkaar. We hebben elkaar nodig.

Na jarenlang dromen is het nu de tijd van doen. Dit lieve vrouw is: The Flore Fam. Een heilige plek waar wij als sisters samenkomen om te graven, te bloeien, groeien en bovenal te floreren.”

BECOME PART OF THE FLORE FAM