Vind antwoord op

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over praktische zaken die met She Flore te maken hebben. Als je een vraag hebt, kijk dan eerst hier!

Flore Fam

wat is de flore fam?

De Flore Fam is een online membership voor jou, om volledig te floreren en hét maximale uit jouw leven te halen. 

In dit maandelijkse membership werk je aan je eigen levenspad in 4 live sessies, aan de hand van een maandthema dat aansluit op de astrologische energie. Onder begeleiding van de beste experts en krachtigste teachers in Nederland ga jij met nieuwe thema’s aan de slag waarbij je leert hoe het voelt om in jouw authentieke vrouwelijke kracht te staan én hoe je deze kracht dagelijks kunt inzetten zodat ALLES in je leven gaat stromen.

Je kunt de sessies van de laatste 3 maanden on-demand terugkijken, en de beste sessies van topexperts, inmiddels zijn dit er meer dan 60, vind je terug in onze rijkgevulde library. Deze zijn ook on-demand terug te kijken. 

En dan hebben we het beste nog niet eens genoemd: de liefdevolle community van honderden vrouwen net zoals jij!

In de Flore Fam leer je om te verbinden met jouw authentieke vrouwelijke (oer)kracht, zodat er balans ontstaat tussen de masculiene en feminiene energie in jezelf en zo ook in je leven met als doel dat ALLES in je leven gaat stromen.

Wat krijg ik als member van de flore fam?

In de Flore Fam krijg je alle tools om te floreren in jouw mooiste leven. Je doet niet alleen wijsheid op, maar je leert deze ook te integreren en om te zetten in actie.

  • Elke maand 4 live sessies: leer, verbind, heel en neem actie tijdens krachtige maanrituelen, de online Family Gatherings en workshops van de beste experts & teachers. Je kunt de laatste 3 maanden volledig on-demand terugkijken.
  • Tools voor transformatie: manifesteer met onze prachtige affirmatie-wallpapers & duik dieper in de lesstof met het werkboek.
  • Liefdevolle community: verbind met honderden vrouwen net zoals jij binnen ons online platform Circle. Marieke, onze Community Manager, staat voor je klaar om je wegwijs te maken binnen de Flore Fam.
  • Groeiende library: bekijk de beste 55+ sessies on-demand terug, met teachers zoals Roy Martina, Tibor, Tijn Touber en Christine Beijnen.
  • Prachtige meditatiereizen voor diepe ontspanning & transformatie.
  • Inspirerende playlists om te dansen, te mediteren of gemotiveerd je dag te beginnen.

Je behoudt toegang tot al deze content zolang je Flore Fam member bent.

wat kost de flore fam?

Jouw investering voor de Flore Fam is €180,- per kwartaal. Je stapt in voor minimaal 3 maanden en het is mogelijk om per maand te betalen.

Hiervoor krijg je toegang tot 4 live sessies van de beste experts & teachers rond het maan(d)thema. Voor individuele sessies van deze experts betaal je al snel honderden euro’s!

Bovendien krijg je toegang tot onze rijkgevulde library met 55+ sessies van topexperts zoals Tijn Touber, Richard de Leth en Christine Beijnen. Hiermee kun je op je eigen tempo werken aan thema’s zoals gezondheid, manifestatie, relaties en spiritualiteit. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel jij uit je membership wilt halen. 

Wanneer kan ik instappen?

Om de energie en de veilige sfeer binnen de Flore Fam te waarborgen laten we één keer per kwartaal nieuwe members toe. Aan het einde van elk kwartaal gaan de deuren van de Flore Fam voor enkele dagen open.

Wil jij op de hoogte blijven wanneer de deuren weer opengaan? Schrijf je in voor de wachtlijst, dan ontvang je een e-mail wanneer je kunt instappen.

Wat houden de verschillende sessies precies in?

We hebben elke maand 4 terugkerende sessies, die je samen alle tools geven om te floreren en hét maximale uit jouw leven te halen. Je doet niet alleen wijsheid op, maar leert deze ook te integreren en om te zetten in actie.

  • Tijdens de WISDOM-sessies duik je in het maan(d)thema met één van onze bewustzijnsexperts.
  • In de ACTION-sessies gebruik je de energie van de Nieuwe Maan om je intentie te zetten en kom je in actie met behulp van de maandopdracht.
  • Tijdens de HEALING-sessies ervaar je de magie van energiewerk en breathwork. De Volle Maan is de perfecte tijd is om los te laten wat je niet meer dient.
  • In de CONNECTION-sessies verbinden we online met elkaar. Binnen deze safe space kun je jouw vragen stellen aan Jessie en je volledig opladen met de energie van de Flore Fam family.
wanneer zijn de live sessies?

Onze sessies bewegen mee met de maancyclus, zodat we optimaal gebruik maken van de astrologische energie. De data van de sessies zijn daarom elke maand anders.

De ACTION en CONNECTION sessies vinden plaats op een zaterdagochtend rond 09.00/09.30 uur, en de HEALING en WISDOM sessies op een doordeweekse avond om 19.30 uur.

Als je er een keer niet live bij kunt zijn, dan kun je de replay op je eigen tempo terugkijken. Deze staat binnen 24 uur voor je klaar in de online leeromgeving.

Als member ontvang je tijdig, aan het einde van elke maand, de data van de aankomende sessies zodat je hier rekening mee kunt houden in jouw agenda.

Je kunt dit maandoverzicht ook checken op onze Instagram-pagina.

kan ik eerdere sessies terugkijken?

Dat kan zeker. Je kunt sessies, tot drie maanden terug, on-demand terugkijken in de online leeromgeving.

Aangezien veel van onze sessies zijn opgebouwd rondom de astrologische energie en wat er op dat moment onder onze Flore Fam members speelt, houden we elk seizoen een energetische cleaning. Aan het einde van elk kwartaal pikken we er de beste sessies uit en zetten we deze in de library. Zo blijven deze pareltjes van sessies toch on-demand voor jou beschikbaar!

Hoe lang blijven de sessies online staan?

De meeste maandelijkse sessies blijven een kwartaal online staan. Aangezien veel van onze sessies opgebouwd zijn rondom de astrologische energie en wat er op dat moment onder onze Flore Fam members speelt, houden we elk seizoen een energetische cleaning.

De HEALING-sessies kun je gedurende een week terugkijken. Dit doen we omdat het onze healers energie blijft kosten wanneer deze sessies worden teruggekeken. Ook zijn er na een week weer nieuwe thema’s in beweging. De andere drie sessies per maand zijn gedurende het kwartaal on-demand terug te kijken.

Laat je hierdoor vooral niet tegenhouden, maar laat je inspireren om ruimte vrij te maken in je agenda voor de sessies die je echt wilt meemaken!

Toch een belangrijke sessie gemist? Aan het einde van elk kwartaal kiezen wij de beste sessies uit en zetten we deze in de library. Zo blijven deze pareltjes toch voor je beschikbaar!

wat is het thema van de volgende maand?

Neem voor een voorproefje van het maan(d)thema, de sessies en onze fantastische teachers een kijkje op ons Instagram-account. Deze komt een paar dagen voor het begin van de nieuwe maand online. 

De thema’s voor het aankomende kwartaal zijn: Woman on a Mission (leadership, business & freedom), Uplift your (self)love Life ((zelf)liefde & relaties), en Embrace your Inner Goddess (sexual energy = creative energy). 

Hier wil je bij zijn!

kan ik mijn vragen stellen aan Jessie & de experts?

Aan het einde van elke sessie is er ruimte om vragen te stellen aan onze experts en teachers. Je krijgt de kans om direct in gesprek te gaan met grote namen zoals Tijn Touber, Fajah Lourens en Tibor!

Bovendien kun je elke maand jouw vragen stellen aan Jessie in onze monthly Family Gatherings. Hier is een veilige, intieme sfeer waarin alles gedeeld mag worden.

kan ik in contact komen met andere members?

Speciaal voor de Flore Fam hebben we een plek gecreëerd op het online platform Circle. Hier vind je niet alleen alle Flore Fam members terug, ook deelt onze Community Manager, Marieke van der Westen, hier wekelijks waardevolle tips, updates en links met je.

Je kunt hier al je vragen stellen, ervaringen delen én LIVE meet-ups plannen met andere members.

 

Events

Organiseert She Flore ook live events?

Shhh – you’ve read our minds! We zijn achter de schermen druk bezig met het organiseren van toekomstige live-ervaringen… To be continued!

We willen live events en meet-ups organiseren voor zowel Flore Fam leden als voor niet-Flore Fam leden. Dit verschilt per gathering. Als Flore Fam member wordt jou altijd de gelegenheid geboden om een ticket te kopen voor één van onze events of live meet-ups. 

Houd onze Instagram-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Bestelling, Betaling & Retourneren

wanneer ik me aanmeld voor de Flore fam, Wanneer vindt dan de betaling plaats?

De datum waarop jij je hebt aangemeld, is direct de datum waarop de kwartaal afschrijving plaatsvindt.

Wanneer je je bijvoorbeeld op de 6e van de maand aanmeldt, dan wordt de betaling een kwartaal later op de 6e van de maand geïncasseerd, enzovoort.

Dit geldt ook voor een maandelijkse afschrijving wanneer jij ervoor kiest om je kwartaal membership per maand te betalen. 

IK WIL MIJN BESTELLING RETOURNEREN, HOE DOE IK DIT?

Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling. Wil je jouw bestelling retourneren? Vul simpelweg dit formulier in.