Vind antwoord op

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over praktische zaken die met She Flore te maken hebben. Als je een vraag hebt, kijk dan eerst hier!

Algemeen

Waar vind ik welke sessies er deze maand zijn?

Dit kan je terugvinden in jouw persoonlijke leeromgeving. Ga op de homepage naar  Deze Maand om meer te lezen over het maandthema en scroll naar beneden om het maandmenu te bekijken. Hier kun je ook de affirmatie-wallpapers van deze maand downloaden.

Ook hebben we op ons Instagram-account altijd een gepind bericht staan met het meest recente maandoverzicht van Flore Fam. 

Wat houden de verschillende sessies precies in?

We hebben elke maand 4 terugkerende type sessies, die je samen alle tools geven om te floreren. Alle sessies beginnen om 19:30.

De HEALING-sessies vinden altijd plaats tijdens de Volle Maan, wat de perfecte tijd is om los te laten wat je niet meer dient. Let op: om de energie te bewaken blijven de healings slechts één week online (de rest van de sessie blijft een kwartaal staan).

De ACTION-sessies vallen elke maand tijdens de Nieuwe Maan, wat een krachtdag is voor verandering, intentie en actie. We raden je aan op deze dag de maan(d)opdracht te maken, welke je kunt vinden onder WORKBOOK in de membership-omgeving. Maak dus wat extra tijd vrij in je agenda voor deze sessies!

Tijdens de WISDOM-sessies verwelkomen we een bewustzijnsexpert die ons wegwijs maakt in het thema van de maand. Houd je notitieboek bij de hand!

De CONNECTION-sessies zijn onze online vrouwencirkel waarin de Fam en Jessie samenkomen, waar je vragen kunt stellen en waar alles gedeeld mag worden. Dit is het moment om je helemaal op te laden met de energie van de sisterhood, dus zorg dat je er live bij bent!

Waar vind ik de Zoom-link van de sessie?

Je ontvangt de ochtend voor de sessie altijd een email met de unieke Zoom-link voor de sessie. Zoek dus in je inbox op ‘She Flore’, open de meest recente aankondiging en klik op Naar de sessie. De sessies beginnen altijd om 19:30.

Om de energie en de privacy van de Fam te bewaken gebruiken we voor elke sessie een verse Zoom-link. Je kunt dus geen toegang krijgen met de Zoom-link van een eerdere sessie.

Geen email gekregen? Neem dan z.s.m. contact met ons op.

Wanneer komt de laatste sessie online?

We proberen ervoor te zorgen dat de replay van de sessie binnen 24 uur online staat. Je vindt deze terug door in de membership-omgeving naar Deze Maand te gaan en in de menubalk links op de sessie te klikken die je wilt terugkijken.

Waar kan ik eerdere sessies terug kijken?

Je vindt deze terug door in de membership-omgeving naar Deze Maand te gaan en in de menubalk links op de maand of sessie te klikken die je wilt terugkijken. De maandprogramma’s en sessies blijven 1 kwartaal (3 maanden) online staan.

Hoe lang blijven de sessies online staan?

De meeste maandelijkse sessies blijven 1 kwartaal online staan. Aangezien veel van onze sessies opgebouwd zijn rondom de astrologische energie en wat er op het moment onder onze Fam-members speelt, houden we elk seizoen een energetische cleaning.

De HEALING-sessies blijven één week terug te kijken. Dit doen we omdat het onze healers energie blijft kosten wanneer de sessies worden teruggekeken. Ook zijn er na een week weer nieuwe thema’s in beweging. (De rest van de sessie blijft wel online!)

Laat je hierdoor vooral niet tegenhouden, maar laat je inspireren om een gaatje vrij te maken in je agenda voor de sessies die je echt wilt meemaken!

Toch een belangrijke sessie gemist? Aan het einde van elk kwartaal kiezen wij de beste sessies uit en zetten we deze in de Library. Zo blijven de pareltjes toch voor je beschikbaar!

Ik heb een healing gemist. Heeft het zin om deze terug te kijken?

Absoluut! Er wordt tijdens de healing en breathwork-sessies een krachtig veld neergezet door onze practitioners waar we als groep op intunen. Daardoor horen we vaak terug van vrouwen dat deze sessies ook een paar dagen later nog net zo krachtig zijn.

Let wel op: de HEALING-sessies zijn slechts één week terug te kijken. Dit doen we omdat het onze healers energie blijft kosten wanneer de sessies worden teruggekeken. Ook zijn er na een week weer nieuwe thema’s in beweging. Laat je hierdoor vooral niet tegenhouden, maar laat je inspireren om een gaatje vrij te maken in je agenda als je er graag bij wilt zijn!

Wanneer ontvang ik het overzicht voor de volgende maand?

We emailen je een dag voordat de nieuwe maand begint het overzicht met de aankomende sessies en teachers (soms iets eerder). We delen dit maandmenu ook op ons Instagram-account en in de community.

Bonusmateriaal

Wat is de Library?

In de Library vind je een selectie van de meest waardevolle sessies van de afgelopen jaren. Gebruik de zoekbalk om te zoeken op een teacher of thema dat je interesseert en duik in je favoriete onderwerpen!

Aangezien veel van onze sessies zijn opgebouwd rondom de astrologische energie en wat er op het moment onder onze Fam-members speelt, houden we elk seizoen een energetische cleaning. Aan het einde van elk kwartaal pikken we er de beste sessies uit en zetten we deze in de Library. Zo blijven de pareltjes toch voor je beschikbaar!

Waar vind ik de maandelijkse downloads?

Om je nog dieper te gronden in het maandelijkse thema hebben we elke maand een paar downloads voor je klaar staan; 2 wallpapers met de affirmatie van de maand (voor telefoon en desktop) en het workbook met de Nieuwe Maan-opdracht. De wallpapers vind je in de online membership-omgeving onder Deze maand (scroll een stukje omlaag) en het workbook vind je in de menubalk links onder ‘WORKBOOK • Nieuwe Maan-opdracht’.

Onze meditaties vind je onder het kopje (je raadt het al) Meditaties. Deze hoef je niet te downloaden maar spelen af in je browser. Onze Spotify-playlists vind je hier.

Waar kan ik aanvullende informatie vinden die in de sessies wordt benoemd, zoals een playlist?

Eventuele aanvullende content kun je terugvinden op de pagina van de specifieke sessie. Je komt hier door in de membership-omgeving naar Deze Maand te gaan en in de menubalk links op de sessie te klikken.

Zoek je naar een playlist? Ga op de homepage naar Playlist to life of klik op Playlists in de menubalk links.

Community

Waar kan ik mijn vragen stellen aan Jessie & de teachers?

Aan het einde van elke sessie heb je de kans om je vragen te stellen in de chat. Als je een vraag hebt voor de andere Flore Fam-leden, dan kun je je vraag ook posten in onze Telegram-groep.

Heb je een vraag voor Jessie of wil je je verhaal delen met de Fam? De maandelijkse CONNECTION-sessies zijn hier de perfecte plek voor. Bij deze sessies zijn geen andere teachers betrokken, waardoor er een veilige, intieme sfeer ontstaat waarin alles gedeeld mag worden.

Als je meer support zoekt en een klik voelt met een bepaalde teacher, dan kan je hen natuurlijk altijd berichten via hun website of social media. Houd er alsjeblieft rekening mee dat als je echt hulp nodig hebt, het verstandig kan zijn om een privésessie te boeken met een teacher of therapeut, zodat je probleem de aandacht krijgt die het verdient. Volg hierin je eigen verantwoordelijkheid en intuïtie: jij weet uiteindelijk het beste wat je nodig hebt.

Hoe schrijf ik me in voor de community?

Onze community is een groep op Telegram – je moet dus eerst de app downloaden op je telefoon of desktop. Ga daarna naar deze link en meld je aan.

Gebruik voor je Telegram-account alsjeblieft je voor- en achternaam, zodat we kunnen zien dat jij het bent en we de privacy van de groep kunnen bewaken.

Hoe werkt de Telegram-groep?

Onze community is een groep op Telegram, alleen voor Flore Fam-leden. Zie het als een sacred space waar je jouw inzichten, angsten, overwinningen en emoties mag delen.

Vraag hulp aan je sisters. Alles zit al in ons. Vaak als je het met een ander deelt komen de antwoorden al. Luister naar en steun elkaar. Wees eerlijk, en wees respectvol.

Iedere woensdag deelt Jessie een persoonlijk bericht voor de groep, over een onderwerp dat die week bij haar doorkomt. Ons team deelt ook updates over de Flore Fam, maar voor belangrijke berichten zullen we je altijd ook emailen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je per ongeluk iets mist.

Gebruik voor je Telegram-account alsjeblieft je voor- en achternaam, zodat we kunnen zien dat jij het bent en we de privacy van de groep kunnen bewaken.

**Heb je een praktische vraag over je membership? Stuur dan een bericht naar onze klantenservice met dit contactformulier. We komen zo snel mogelijk bij je terug! **

Is het nodig om lid te zijn van de Telegram-groep?

Nee. Je mag zelf kiezen of je hier lid van wilt worden en hoe actief je wilt meepraten. Mocht je alleen de sessies willen bijwonen, dan is dat helemaal okee. Je kunt ook contact leggen met andere leden in de Zoom-chat of tijdens de CONNECTION-sessies.

Voor belangrijke berichten zullen we je altijd emailen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je per ongeluk iets mist als je geen lid bent van de Telegram-groep.

Komen we ook live samen met de Flore Fam?

Shhh – you’ve read our minds! We zijn achter de schermen hard bezig met het organiseren van toekomstige live-ervaringen… To be continued…

Account & Betaling

Ik ontvang geen emails. Wat kan ik doen?

Zijn we toevallig in je spam of een ander hoekje van je inbox terechtgekomen? Zo ja, dan kun je het beste lovefrom@sheflore.com opslaan als contactpersoon in je mailprogramma. Zo zorg je ervoor dat onze updates en aankondigingen niet in je spam terechtkomen!

Is dit niet het geval? Neem dan contact op met onze klantenservice via dit contactformulier. Dan gaan we voor je kijken waar het misgaat.

Hoe verander ik mijn e-mailadres?

Dat gaat op dit moment alleen via onze klantenservice. Neem contact op met ons op via dit contactformulier en vertel ons je nieuwe e-mailadres. We gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Hoe verander ik mijn rekeningnummer?

Dat gaat op dit moment alleen via onze klantenservice. Neem contact op met ons op via dit contactformulier en vertel ons je nieuwe rekeningnummer. We gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Wanneer vindt mijn maandelijkse betaling plaats?

Dit is afhankelijk van wanneer je je hebt aanmeldt. Je aanmelddatum is gelijk de datum waarop je maandelijkse afschrijving plaatsvindt. Dus stel: je meldt je aan op de 6e van de maand, dan wordt iedere 6e van de maand je betaling geïncasseerd voor Flore Fam.

Ik ben het niet eens met een afschrijving. Wat kan ik doen?

Flore Fam is een lidmaatschap dat elke maand automatisch wordt geïncasseerd. Het kan natuurlijk voorkomen dat deze incasso even niet uit komt. Soms zien we dat vrouwen het geld terugboeken. We raden je dit niet aan. Aan het terugboeken zitten namelijk kosten van €10 verbonden die we aan je doorberekenen. Komt de betaling even niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, dan kijken we samen naar een oplossing.

Hoe schrijf ik me uit?

Dat gaat op dit moment alleen via onze klantenservice. Neem contact op met ons op via dit contactformulier. We gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag en hopen je snel weer terug te zien!

Hoe lang na opzegging houd ik toegang?

Je houdt toegang tot de membership-content tot het moment dat je volgende betaling afgeschreven zou worden. Als je maandbedrag normaal gesproken op de 6e van de maand wordt afgeschreven, dan houdt je dus toegang tot 23:59u op de 5e van de maand.

Flore Fam Founders

Ik ben Flore Fam Founder. Hoe werkt mijn membership?

Als Flore Fam Founder profiteer je van een aantal voordelen die normale leden niet hebben:

  • Je betaalt altijd €50 per maand voor de Flore Fam, zolang je lid blijft. Omdat we in 2023 veel meer waarde gaan toevoegen, gaat de prijs omhoog. Maar niet voor jou.
  • Je hebt een flexibel abonnement, dat maandelijks opzegbaar is. Dit gaat in 2023 veranderen: om een zo hecht mogelijke community te bouwen gaan we in 2023 om langere commitment vragen. Want toewijding brengt de grootste groei met zich mee. Maar als Flore Fam Founder chart je je eigen pad; jij kunt opzeggen wanneer jij wilt.
Ik ben Founder en ik wil opzeggen. Hoe werkt dit?

Omdat je lid bent geworden als Founder is je abonnement maandelijks opzegbaar. Dat betekent dat wanneer je opzegt, je abonnement 1 maand na de laatste betaling stopt. Voorbeeld: je hebt 16 december voor het laatst betaalt, en je zegt op 2 januari op. Dit betekent:

  • Dat je geen nieuwe betaling hoeft te doen
  • En dat 15 januari de laatste dag van je abonnement is. Dit is tevens de laatst mogelijke dag om voor die maand op te zeggen.

Opzeggen gaat op dit moment alleen via onze klantenservice. Neem contact op met ons op via dit contactformulier.

Houd er alsjeblieft rekening mee dat wanneer je opzegt, je de Founder maandprijs van €50/maand verliest. Mocht je later opnieuw lid willen worden, dan schrijf je je opnieuw in voor de nieuwe prijs.

Bestellingen & Retourneren

IK WIL MIJN BESTELLING RETOURNEREN, HOE DOE IK DIT?

Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling. Wil je jouw bestelling retourneren? Vul simpelweg dit formulier in.