Vind antwoord op

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over praktische zaken die met She Flore te maken hebben. Als je een vraag hebt, kijk dan eerst hier!

Flore Fam

wat is de flore fam?

De Flore Fam is een online sisterhood waar vrouwen volledig kunnen ervaren welke kracht er in hen schuilt. In dit maandelijkse membership werk je aan je eigen levenspad in 4 live sessies, aan de hand van een maandthema dat aansluit op de astrologische energie. Je leert van de beste bewustzijnsexperts, zet krachtige intenties tijdens de Nieuwe Maan, neemt actie en ondergaat elke Volle Maan een healing (en leert zelfs je eigen healing powers aan te spreken!) Bovendien kun je de beste sessies van de afgelopen 2 jaar on-demand terugkijken.

En dan hebben we het beste nog niet eens genoemd: de liefdevolle community van honderden vrouwen net zoals jij! In de Flore Fam verbind je, groei je, en leer je om je innerlijke kracht niet meer tegen te houden.

Wat krijg ik als member van de flore fam?

In de Flore Fam krijg je alle tools om te kunnen floreren. Je doet niet alleen wijsheid op, maar leert deze ook te integreren en om te zetten in actie.

  • Elke maand 4 live sessies: leer, verbind, heel en neem actie tijdens krachtige maanrituelen, vrouwencirkels en workshops van de beste bewustzijnsexperts. Je kunt bovendien de laatste 3 maanden terugkijken!
  • Tools voor transformatie: manifesteer met onze prachtige affirmatie-wallpapers & duik dieper in de lesstof met het workbook
  • Liefdevolle community: verbind met honderden vrouwen net zoals jij in onze zeer actieve Telegram-groep
  • Groeiende library: bekijk de beste sessies van de afgelopen 2 jaar on-demand terug, met teachers zoals Roy Martina, Tibor & Not Your Average Psychic
  • 2 prachtige meditatiereizen voor diepe ontspanning & transformatie
  • Inspirerende playlists om te dansen, mediteren of gemotiveerd je dag te beginnen

Je houdt toegang tot deze content zolang je lid bent.

wat zijn de kosten van een membership?

De investering voor Flore Fam is €180,– per kwartaal . Hiervoor krijg je toegang tot 4 live sessies van onze bewustzijnsexperts rond het maan(d)thema.

Los betaal je voor deze sessies al snel honderden euro’s! Bovendien krijg je toegang tot onze groeiende Library van de afgelopen 2 jaar met de beste sessies van topexperts zoals Tijn Touber, Richard de Leth & Roy Martina. Hiermee kun je op je eigen tempo werken aan thema’s zoals gezondheid, manifestatie, relaties en spiritualiteit. Je kunt dus zelf kiezen hoeveel je uit je membership haalt!

Het is op dit moment alleen mogelijk om per kwartaal te betalen.

Wanneer kan ik instappen?

Om de energie en veilige sfeer van de vrouwencirkel te bewaken laten we slechts één keer per kwartaal nieuwe leden toe. Aan het begin van de elk kwartaal gaan de deuren van Flore Fam 5 dagen open. Onze deuren gaan weer dicht op de 5e dag om 19:00 uur.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de wachtlijst, dan krijg je een mailtje van ons wanneer je kunt instappen.

Wat houden de verschillende sessies precies in?

We hebben elke maand 4 terugkerende type sessies, die je samen alle tools geven om te floreren. Alle sessies beginnen om 19:30.

De HEALING-sessies vinden altijd plaats tijdens de Volle Maan, wat de perfecte tijd is om los te laten wat je niet meer dient. Let op: om de energie te bewaken blijven de healings slechts één week online (de rest van de sessie blijft een kwartaal staan).

De ACTION-sessies vallen elke maand tijdens de Nieuwe Maan, wat een krachtdag is voor verandering, intentie en actie. We raden je aan op deze dag de maan(d)opdracht te maken, welke je kunt vinden onder WORKBOOK in de membership-omgeving. Maak dus wat extra tijd vrij in je agenda voor deze sessies!

Tijdens de WISDOM-sessies verwelkomen we een bewustzijnsexpert die ons wegwijs maakt in het thema van de maand. Houd je notitieboek bij de hand!

De CONNECTION-sessies zijn onze online vrouwencirkel waarin de Fam en Jessie samenkomen, waar je vragen kunt stellen en waar alles gedeeld mag worden. Dit is het moment om je helemaal op te laden met de energie van de sisterhood, dus zorg dat je er live bij bent!

wanneer vinden de sessies plaats?

Onze sessies bewegen mee met de maancyclus, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de astrologische energie. De data van de sessies zijn dus elke maand anders, maar ze beginnen altijd om 19:30 uur.

Als je er een keer niet live bij kunt zijn, dan kun je de replay op je eigen tempo terugkijken (binnen 24 uur online). Als lid ontvang je de data van de aankomende sessies aan het eind van elke maand. Je kunt dit maandoverzicht ook checken op onze Instagram-pagina.

kan ik eerdere sessies terugkijken?

Dat kan zeker. Je kunt sessies, tot drie maanden terug, terugkijken in de online leeromgeving.

Aangezien veel van onze sessies zijn opgebouwd rondom de astrologische energie en wat er op het moment onder onze Fam-members speelt, houden we elk seizoen een energetische cleaning. Aan het einde van elk kwartaal pikken we er de beste sessies uit en zetten we deze in de Library. Zo blijven de pareltjes toch voor je beschikbaar!

Hoe lang blijven de sessies online staan?

De meeste maandelijkse sessies blijven 1 kwartaal online staan. Aangezien veel van onze sessies opgebouwd zijn rondom de astrologische energie en wat er op het moment onder onze Fam-members speelt, houden we elk seizoen een energetische cleaning.

De HEALING-sessies blijven één week terug te kijken. Dit doen we omdat het onze healers energie blijft kosten wanneer de sessies worden teruggekeken. Ook zijn er na een week weer nieuwe thema’s in beweging. (De rest van de sessie blijft wel online!)

Laat je hierdoor vooral niet tegenhouden, maar laat je inspireren om een gaatje vrij te maken in je agenda voor de sessies die je echt wilt meemaken!

Toch een belangrijke sessie gemist? Aan het einde van elk kwartaal kiezen wij de beste sessies uit en zetten we deze in de Library. Zo blijven de pareltjes toch voor je beschikbaar!

wat is het thema van de volgende maand?

Neem voor een voorproefje van het maan(d)thema, de sessies en onze fantastische teachers een kijkje op ons Instagram-account. Deze komt een paar dagen voor het begin van de nieuwe maand online. Een greepje uit onze eerdere thema’s uit 2023: Discover the Quantum Field, Reset je Relaties, Rise Like A Phoenix & Jump into Abundance.

kan ik mijn vragen stellen aan Jessie & de teachers?

Aan het einde van elke sessie heb je de kans om je vragen te stellen in de chat. Als je een vraag hebt voor de andere Flore Fam-leden, dan kun je je vraag ook posten in onze online community, Circle.

Heb je een vraag voor Jessie of wil je je verhaal delen met de Fam? De maandelijkse CONNECTION-sessies zijn hier de perfecte plek voor. Bij deze sessies zijn geen andere teachers betrokken, waardoor er een veilige, intieme sfeer ontstaat waarin alles gedeeld mag worden.

Als je meer support zoekt en een klik voelt met een bepaalde teacher, dan kan je hen natuurlijk altijd berichten via hun website of social media. Houd er alsjeblieft rekening mee dat als je echt hulp nodig hebt, het verstandig kan zijn om een privésessie te boeken met een teacher of therapeut, zodat je probleem de aandacht krijgt die het verdient. Volg hierin je eigen verantwoordelijkheid en intuïtie: jij weet uiteindelijk het beste wat je nodig hebt.

kan ik in contact komen met andere members?

Speciaal voor de Flore Fam hebben we een plek gecreeerd op het platform Circle. Hier vind je niet alleen alle Flore Fam members terug, ook delen Jessie en team She Flore hier wekelijks waardevolle tips, updates en links met je.

Je kunt via deze weg vragen stellen, ervaringen delen én LIVE meet-ups plannen met andere members. 

 

Events

Organiseert She Flore ook live events?

Shhh – you’ve read our minds! We zijn achter de schermen hard bezig met het organiseren van toekomstige live-ervaringen… To be continued…

Deze events zijn vrij te bezoeken voor zowel leden als niet-leden. Deze events zijn dé plek om grote transformaties door te maken en samen te komen met gelijkgestemden. Houd onze Instagram-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Bestelling, Betaling & Retourneren

wanneer ik me aanmeld voor de Flore fam, Wanneer vindt dan de betaling plaats?

De datum waarop jij je hebt aangemeld, is direct de datum waarop de kwartaal afschrijving plaatsvindt.

Wanneer je je bijvoorbeeld op de 6e van de maand aanmeldt, dan wordt de betaling een kwartaal later op de 6e van de maand geïncasseerd, enzovoort.

IK WIL MIJN BESTELLING RETOURNEREN, HOE DOE IK DIT?

Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling. Wil je jouw bestelling retourneren? Vul simpelweg dit formulier in.